Jullie zullen je allemaal hebben afgevraagd hoe je een man kunt versieren. Een vrouw moet listig, geduldig en slim zijn om haar zin te krijgen. 

Ze moet aandachtig luisteren naar wat mannen zeggen en ze moet van de fouten leren die ze in het verleden heeft gemaakt. Ik zeg niet dat het eenvoudig zal zijn, maar het zal uiteindelijk zijn vruchten afwerpen.

Er is een duidelijke reden waarom mannen zich aan het begin terugtrekken. Ze vinden hun potentiële vrouw gewoon te opdringerig en hoewel er nog geen sprake is van een relatie, voelt het alsof ze geen lucht krijgen.

Als je hem de ruimte geeft zal hij bij je terugkomen (als hij je leuk vindt, natuurlijk). 

Mannen zijn niet zo ingewikkeld als je door de regels heen leert lezen. Ik zeg niet dat je dit meteen moet doen, maar als je hem eenmaal beter hebt leren kennen zul je hem een stuk beter begrijpen. Je zal in ieder geval weten hoe hij in elkaar zit en hoe je zijn hart het beste kunt veroveren. 

Zodra je eenmaal erachter bent gekomen wat voor man hij is en wat zijn passies zijn, zal het makkelijker worden om hem voor je te winnen. Een man verleiden zal helemaal geen probleem meer zijn. Je zal het zelfs appeltje eitje vinden.

Misschien ontmoet je deze maand of dit jaar niet de ware. Maar hij zal voorbijkomen als de tijd rijp is. Onthoud alsjeblieft dat we op een aantal dingen geen invloed hebben en dat sommige dingen evengoed zullen gebeuren.

Aan de andere kant zal iets waar we zolang op hebben gewacht veel tijd nodig hebben om bij ons leven te gaan horen.

Maar dit is het leven en we moeten geduld hebben. Onthoud dat de goede dingen niet zo een-twee-drie gebeuren. Er is veel tijd en ervaring in de liefde nodig om een man te vinden die jou verdient.

Ik weet dat het soms zwaar zal zijn en dat je jezelf zal afvragen of hij wel echt bestaat. Maar als je het het minst verwacht zal hij in je leven verschijnen. En als hij eenmaal is verschenen zal hij je de gelukkigste vrouw maken. Dan zul je vergeten dat je zolang hebt gewacht en dat je God vroeg of hij ooit nog zou komen.

Maar voordat hij überhaupt verschijnt mag je alles uit het leven halen. Als je eenmaal een relatie met hem hebt wil je niet stilstaan bij alles wat je niet hebt gedaan. Leid het leven waarop je trots kunt zijn en laat hem zien hoe het voelt om een vrije geest te hebben en ruimdenkend te zijn.

Als hij de ware is zal hij je volledig begrijpen. Maar totdat de ware voorbijkomt zal ik je een aantal geweldige manieren laten zien om alle mannen die jij leuk vindt te kunnen versieren.

Als je onderhand al een tijdje single bent en je het gevoel hebt dat je zover bent om je zielsverwant te vinden kun je hieronder een aantal tips lezen om een man te versieren. Lees ze zorgvuldig door. Het is een veelbesproken onderwerp.

Hieronder een aantal tips lezen om een man verleiden:

1. Wees jezelf

Ik weet dat jezelf zijn niet altijd een optie is, maar waarom zou je je achter een masker verbergen? Je moet je ware gezicht vroeg in de relatie onthullen om te kijken of jullie een perfecte match zijn.

Ik bedoel maar, je kunt doen alsof je van techno houdt omdat hij daar van houdt, maar hoe lang kun je dit volhouden? Tot jullie eerste ruzie, denk ik. Als hij daarnaast een vrouw leuk vindt die chique gekleed is en die altijd vol in de make-up zit en jij niet zo’n type bent, laat hem dit dan meteen weten.

Hij zal in ieder geval weten wat hij kan verwachten. Je moet ook weten of hij emotioneel beschadigd is of niet. Als dit zo is moet je echt voorzichtig zijn. Hij heeft waarschijnlijk vriendinnen gehad die zijn hart hebben gebroken.

En vertrouw me maar, je wilt echt niet een van die vrouwen zijn die harten breekt. Sta voor hem klaar, luistert naar wat hij te zeggen heeft en zeg ALTIJD wat je vindt. Geen man zal je ooit respecteren als je altijd ja en amen zegt. Je moet voor jezelf opkomen en niemand je ooit wijs moeten laten maken dat het tegendeel waar is!

2. Zorg dat je het naar je zin hebt

Het naar je zin hebben hoort bij elke relatie. Als jullie stilvallen als jullie samen zijn en jullie gewoon naar anderen staren, heeft jullie relatie dan wel echt nut? Je had ook thuis kunnen blijven. Ik denk dat jullie het leuker zouden hebben als jullie een film keken of jullie iets anders gingen doen.

Je kunt er zeker van zijn dat je partner het doorheeft als je het niet naar je zin heeft. Probeer je eens te bedenken hoe hij dat zou vinden. Verplaats je eens in hem, want dan zul je je realiseren dat het niet het beste gevoel is. Het is zelfs nogal klote!

Als je om hem geeft moet je dus manieren zien te vinden om veel tijd samen door te brengen. Je kunt hem altijd een aantal lastige vragen stellen over zijn leven en hobby’s als je de sfeer wat spannender wilt maken.

Ik weet zeker dat hij je vragen graag zal willen beantwoorden en dat jullie een veel sterkere band zullen ontwikkelen. Als je midden in de nacht een appje ontvangt vraag je je waarschijnlijk af, “Waarom appt hij me steeds?” Nou, ik weet zeker dat je daar onderhand wel achter bent — hij praat graag met je. Blijf niet naar zijn bericht starren en app hem terug. Waar wacht je nog op?

3. Focus je op je stem

Soms is het niet belangrijk wat we zeggen, maar hoe we het zeggen. Probeer je op je stem te focussen als je met hem praat. Ik zeg niet dat je als een callgirl moet klinken of je hem continu moet laten weten hoe knap en sexy hij is, maar je toon enigszins veranderen kan een gigantisch verschil maken.

Kom op, wat is het ergste dat er kan gebeuren? Probeer gewoon eens anders te klinken. Misschien voel je je niet op je gemak of is dit juist het beste dat je had kunnen overkomen. Ga er gewoon mee door en onthoud het gezegde, ‘wie waagt die wint’!

4. App hem

Het draait niet alleen om het praten. Soms kunnen lieve versiertrucs hem een glimlach bezorgen. Tijdens het appen kun je de stoute schoenen aantrekken en hem iets sturen als, “Ik heb vanavond een verrassing voor je!” of “Ben je een camera? Want ik glimlach telkens als ik je zie!” 

Je kunt er zeker van zijn dat je hem het hoofd op hol zal brengen. Het is mogelijk dat hij er probeert achter te komen wat je van plan bent. Onthul niets. Anders zal het geen verrassing meer zijn. Er is een simpele manier om een man te versieren met woorden. En vertrouw me, dit werkt altijd. Je moet gewoon listig en gevat zijn. Succes gegarandeerd. 

5. Wees ondeugend tijdens het voorspel

Als jullie zover in de relatie zijn dat jullie tussen de lakens met elkaar praten, bestaat er een goede strategie om een man verleiden. Je moet gewoon een beetje ondeugend zijn en zijn geduld op de proef stellen. Zeg gewoon dat hij zijn handen niet mag gebruiken tijdens het voorspel.

Dit betekent dat hij andere manieren zal moeten verzinnen om je te bevredigen. Dit zal hem aan het denken zetten, maar als hij je echt leuk vindt zal hij alles doen om jou tevreden te stellen. Dus meid, ontspan je en geniet ervan. Je hebt je zin gekregen!

6. Flirt met hem

Ik weet zeker dat jullie allemaal de kans hebben gehad om de lichaamstaal van een verliefde man af te lezen. Als je in ieder geval wat ervaring in de liefde hebt, kun je nagaan of hij zich vreemd gedraagt. Dat is wat liefde is. Aan de andere kant moet je die liefde wel goed houden. Neem je partner nooit voor lief, want dan zal hij het zat worden dat hij verwaarloosd wordt en zal hij vertrekken. Zorg ervoor dat je met hem flirt, of jullie nou vijf jaar of vijftig jaar bij elkaar zijn. Er is geen excuus. Als je echt van hem houdt laat hem dan weten wat je voor hem voelt. Zeg dat je net zoveel van hem houdt als op de eerste dag.

Zeg dat hij net zo knap was als toen hij in de twintig was. Nou, hij is zelfs sexyer omdat hij nu dat charmante grijze haar heeft! Enfin, je weet wel wat ik hiermee probeer te zeggen. Wees dapper, je weet dat je het in je hebt.

7. Vraag hem waarnaar hij verlangt in bed

Je moet extra dapper zijn om dit te doen of jullie zijn misschien al een hele tijd bij elkaar. Ongeacht de situatie is zijn reactie het belangrijkst.

Ik weet zeker dat je hem overdondert met deze vraag. Hij zal je als godin beschouwen en hij zal je niet laten gaan. Dit is een bewezen tactiek om een man verleiden met woorden. Vertrouw me, jullie zullen niet veel tijd overhouden om met elkaar te praten, want jullie zullen vrijwel meteen tussen de lakens eindigen.

8. Zeg dat je hulp nodig hebt bij het afritsen van je jurk

Je weet dat mannen visueel zijn ingesteld. Als hij je gewoon naakt inbeeldt zal hij meteen opgewonden raken. Dit is een slimme zet als je seks met hem wilt of je hem gewoon wilt verleiden met je woorden.

Vertrouw me lieverd, hij zal zich niet realiseren hoeveel je bent aangekomen of wat voor ondergoed je aan hebt. Hij zal gewoon denken aan hoe snel hij je in bed wil krijgen wanneer hij die rotjurk eindelijk los krijgt! Laat hem dus maar een beetje lijden.

9. Gebruik stoute woordjes

Ik zeg niet dat je als een pornoster moet klinken, maar een aantal ondeugende dingen delen als jullie alleen zijn kan je relatie naar een hoger niveau tillen.

Mannen houden van stoute woordjes, dat is bewezen. Het is iets wat hen meteen opwindt en nee, ze vinden het niet beschamend om dit toe te geven. Als je je afvraagt hoe je met woorden kunt een man verleiden kun je deze tip gewoon uitproberen.

Ik weet zeker dan je hem het hoofd op hol zal brengen. Hij laat je apps misschien wel aan zijn vrienden zien. En ja, ze zullen jaloers zijn. Want meid, je bent op dreef! 

10. Zeg dat je van hem houdt

Voor de meeste mannen zijn stoute praatjes en flirten de triggers die hen voor een vrouw laten vallen. Aan de andere kant zijn er ook emotioneel beschadigde mannen die gewoon op zoek zijn naar liefde.

Als je dit soort mannen wilt veroveren moet je gewoon drie magische woorden uitspreken: “Ik hou van je!” Hij zal volledig de jouw zijn, want hij heeft in het verleden zoveel geleden en het feit dat hij jou nu heeft is het allerbelangrijkste voor hem.

11. Raak hem aan en doe alsof het per ongeluk was

Mannen houden meer van het fysieke dan vrouwen, dus als je een man met woorden wilt verleiden moet je hem aanraken alsof je dit per ongeluk deed en dan gewoon een gesprek met hem beginnen. Stel hem vragen om zijn interesse te wekken en zorg dat hij ook de ruimte krijgt om te praten.

Als hij verlegen is, probeer hem dan een vraag te stellen over iets wat hij niet erg vindt om te bespreken. Houd de situatie bij en gedrag je gepast. Hij zal maar al te blij zijn als je het gesprek begint, want hij krijgt dan het idee dat je hem leuk vindt. En dat klopt als een bus, nietwaar?

12. Wees zelfverzekerd

Mannen houden gewoon van zelfverzekerde vrouw. Deze vrouwen hebben iets aanlokkelijks en het is de droom van elke man om een zelfverzekerde vrouw in zijn leven te hebben. Deze vrouwen zijn sterk, intimiderend en kunnen hun doelen behalen.

Daarom moet je je zelfvertrouwen altijd door laten schijnen in de manier waarop je praat, want je weet nooit wanneer iemand verliefd op je zal worden. Daarnaast zal zelfvertrouwen ervoor zorgen dat je lekkerder in je vel zit en je zal het gevoel hebben dat mensen je niet voor de gek kunnen houden. 

Aan de andere kant zullen mannen helemaal in katzwijm vallen en je zal jezelf niet kunnen behoeden voor hun belletjes en apps.

13. Wees direct

Als je bij je partner bent, probeer dan zo direct mogelijk te zijn. Mannen lezen niet graag tussen de regels door, dus houd het simpel. Zeg hem wat je wilt en waar je behoefte aan hebt en de rest is aan hem.

Hij zal waarschijnlijk blij zijn dat je eerlijk bent over je behoeftes en hij zal dan ook eerlijk over de zijne zijn. Hij zal geen moeite hoeven doen om erachter te komen wat je eigenlijk wilde zeggen, maar hij zal alles ter plekke te weten komen.

Dat is erg belangrijk voor mannen en dit is een van de manieren waarop je hem kunt versieren met woorden. Hij zal tenminste weten waar je het over hebt!

14. Stel hem iets voor dat je nooit eerder hebt geprobeerd

Als jullie met niets echt hebben geëxperimenteerd is het nu zover om dat te doen. Zeg dat je nieuwe dingen wilt proberen, zoals op een autoreis gaan, je oude vrienden opzoeken of seks hebben op een openbare plek.

Je zal je daardoor beter gaan voelen, want je zal iets leuks voor de relatie doen. En als jullie het beiden leuk hebben zul je te weten komen wat het beste werkt, zodat jullie dit kunnen herhalen.

Het punt is dat je niet in een sleur raakt en dat je partner ziet dat je moeite voor hem doet.

15. Provoceer hem

Als je provocatief bent zal hij meer naar je verlangen, dus zorg ervoor dat alles wat je zegt of doet wat sex appeal heeft. Als je met hem praat, wees dan zelfverzekerd, maar laat hem ook weten wat je geheime verlangens zijn.

Laat hem zien dat je slim bent, dat je logisch nadenkt en dat hij extra hard zijn best moet doen als hij jouw partner wil zijn. Hoe leuk je hem ook vindt, laat hem dit niet weten, want het kan zo zijn dat hij je voor lief gaat nemen.

Als je echt doorhebt dat hij de ware voor je is kun je stoppen met de spelletjes, want hij zal koste wat kost naar je verlangen.

16. Stuur je selfies naar hem

De beste manier is om je selfies ’s ochtends naar hem te sturen, zodat hij weet dat je aan hem denkt. Het zal hem een glimlach bezorgen en hij zal zich meer met je verbonden voelen.

Je kunt hem zelfs een goedemorgen wensen en hem je schoonheid laten zien als je je haast om op tijd op je werk te zijn en zelfs als je niet veel tijd hebt om je klaar te maken. Hij zal in katzwijm vallen door hoe weinig moeite je erin stopt om je klaar te maken voor je werk en hoe geweldig je er altijd uitziet. 

Hij zal je waarschijnlijk de hele dag door willen appen, dus laat hem weten dat je moet werken en dat je pas ’s avonds weer tijd hebt om te reageren. Dat zal ervoor zorgen dat hij nog meer naar je gaat verlangen.

De waarheid is dat mannen je leuk zullen vinden als je knap bent. Dat ze van knappe meiden houden is in hun aard, maar zelfs als je eruitziet als een topmodel zal je dat niet helpen als je een idioot bent die alleen mensen wil kwetsen.

Het is zo dat mensen zich tot elkaar aangetrokken moeten voelen, maar dat iemands karakter ervoor zorgt dat de ander blijft. Dus wees een lieve vrouw. Vertrouw me, het zal uiteindelijk zijn vruchten afwerpen!

17. Zorg voor intens oogcontact

Intens oogcontact hebben zal je helpen om een man te verleiden. Als je daarnaast je lichaamstaal op de beste manier gebruikt zal hij in een mum van tijd de jouwe zijn.

Zodra je hem laat zien dat je interesse in hem hebt zal er wat seksuele spanning tussen jullie ontstaan. Vertrouw me, hij zal lichte aanrakingen en je uitdagende blik niet kunnen weerstaan. Als je je goed kleedt zal hij gek worden als hij je in een kort rokje ziet. Hij zal er alleen maar aan kunnen denken dat hij het uit wil trekken. Dat is hoe de kunst van het verleiden mannen beïnvloedt. Dus wees voorzichtig met wat je hem aandoet. Speel niet met zijn gevoelens als je geen interesse in hem hebt.

Alleen als je echt interesse in hem hebt moet je verder gaan en hem verleiden met een aantal appjes. Dit zal hem dolverliefd maken en hij zal niet stoppen tot je zijn vriendin bent.

18. Gebruik versiertrucs

Hoewel sommige mensen zeggen dat mannen juist versiertrucs moeten toepassen, snap ik niet waarom vrouwen die niet zouden mogen gebruiken. Als je iets vindt wat hij leuk zou vinden klik dan gewoon op versturen en wacht op zijn reactie.

Veel vrouwen hebben dit geprobeerd en hebben aangegeven dat het perfect werkt. Als je niet weet wat je moet doen zijn er een aantal goede zinnen die je kunt gebruiken. Ik weet zeker dat je iets zal vinden wat geschikt is voor hem. Als je een man wilt verleden moet je deze verleidingstechnieken uitproberen.

Vertrouw me, de volgende keer dat hij je zit zal hij op de knieën gaan en zal hij je aanbidden. Je zal zijn grootste verlangen zijn en hij zal alles doen om je in de buurt te houden.

19. Gebruik dating apps

Als je mannen wilt verleiden maar je geen andere keus hebt zijn dating apps altijd een geweldige optie. Als je onervaren bent in het online daten, maak je dan geen zorgen. Er is zat dating advies om je te helpen om een goede eerste indruk te maken.

Je moet gewoon charmant en lief zijn en alles zal op zijn pootjes terechtkomen. Je kunt sommige mannen opwinden door intens oogcontact te hebben. Bij anderen moet je extra je best doen. Het ligt allemaal aan de man.

Met slechts een beetje moeite zal je liefdesleven het mooiste liefdesverhaal worden. Nog iets, alleen omdat je iets niet hebt geprobeerd moet je er niet vanuit gaan dat het niet werkt. Eens moet de eerste keer zijn.

20. Luister naar dating advies

Als je geen verleidingstechnieken kent is er altijd een manier om die te leren. Het belangrijkste is dat je je comfortabel genoeg voelt om een man op je eigen manier te verleiden.

Je kunt verschillende dingen proberen — bijvoorbeeld een korte rok dragen, hem appen of gewoon charmant zijn. Je zal te weten komen wat hij leuk vindt. Als je iets ziet dat hij echt een afknapper vindt, stop er dan mee.

Wees niet bang om te experimenteren, want je leeft maar een keer! Daarnaast heeft elke man graag een dynamische vrouw in zijn leven, om slechts een beetje warmte en een vonk te geven aan de saaie dagen die we allemaal weleens hebben.

21. Kleed je goed

Ja, kleed je goed! Je liefdesleven zal je dankbaar zijn. Mannen zijn namelijk visueel ingesteld. Ze jagen na wat ze zien. Aan de andere kant worden vrouwen verliefd op wat ze horen. Dat is het verschil tussen de geslachten.

Als je een man wilt veroveren moet je de beste versie van jezelf zijn. Als je man op zoek is naar een sexy vrouw, laat hem dan zien dat jij alles kunt zijn wat hij zich wenst.

Er zijn twee redenen hiervoor. Allereerst moet je hem laten zien dat je er fantastisch uit kunt zien en dat het aan hem is om je goed te behandelen en of je blijft. Ten tweede moet je hem laten zien wat hij kwijt zal raken als hij zich als een klootzak gedraagt.

Creëer fantastische seksuele spanning tussen jullie, zodat hij zich vreselijk voelt als hij jou slecht behandelt en jij hem verlaat. Wees niet bang om te doen wat ervoor nodig is om een normale en stabiele relatie te hebben.

Onthoud dat er nooit goede dingen gebeuren als mensen in hun comfortzone blijven. Stel hoge doelen en probeer nieuwe dingen.

22. Let niet zoveel op hem

Een vrouw die gek op een man is zal hem nooit helemaal veroveren. Het punt is dat mannen vrouwen die makkelijk verliefd worden niet serieus nemen. Ze denken dat ze hen kunnen hebben als zij daar zin in hebben. Als je een man zoekt moet je dus hard to get spelen.

Geef hem niet zoveel aandacht en zet zijn behoeftes niet op de eerste plaats. Hij moet je vertrouwen, je liefde en genegenheid verdienen. Dat is de enige manier waarop jullie relatie kan werken. Veel vrouwen hebben deze techniek geprobeerd en het was grotendeels een succes. Als je erover nadenkt heb je niet echt iets te verliezen, toch?

23. Masseer hem

Mannen willen zo nu en dan graag menselijke aanraking voelen. Als je probeert om hem de jouwe te maken moet je hem dus proberen te masseren. Als je weet wat zijn sterrenbeeld is zal het makkelijker zijn om te weten wat zijn voorkeuren zijn.

Als je man bijvoorbeeld een schorpioen is, google dan ‘een mannelijke schorpioen verleiden’ en alles zal kraakhelder worden.

Dit geldt ook voor andere sterrenbeelden, zoals de waterman of de kreeft. Door te lezen over wat zijn sterrenbeeld het beste vindt kun je hem een massage geven die hij zich de rest van zijn leven zal herinneren.

Daarnaast kun je ook een aantal lichte aanrakingen gebruiken om hem te laten zien dat je naar hem verlangt en wel nu! Geen man zal dit kunnen weerstaan! Dat is de kunst van het verleiden en je hebt het onder de knie!

24. Flirt met een andere man waar hij bij is

Dit is een van de beste dating tips die je ooit zal krijgen. Als je hem de jouwe wilt maken, laat hem dan je kwaliteiten zien en laat hem weten dat je andere opties hebt.

Laat hem weten dat hij moeite voor je moet doen om je te veroveren. Als je dit doet zal hij je meer respecteren en zal hij zijn uiterste best doen om je te laten blijven. Als je niet weet wat je moet doen kun je altijd deze oude truc gebruiken. Het zal zeker werken.

Denk niet dat het een afknapper voor hem zal zijn. In plaats daarvan zal hij zijn ogen meer openen om te kunnen zien wat hij laat lopen als hij je laat gaan.

25. Zorg dat je een vrouw met kwaliteit bent

Als je een man wilt verleiden moet je de vrouw zijn die hij nooit zou willen dumpen. Daarom moet je de beste versie van jezelf zijn als je bij hem in de buurt bent.

De volgende keer dat je hem ziet moet je proberen om over interessante dingen te praten. Laat hem zien dat je niet alleen mooi, maar ook intelligent bent. Wees beleefd, maar flirt wel met hem. Dat zal hem in katzwijm doen vallen.

Als je mannen probeert te verleiden moet je een beetje met ze spelen. Dit is helemaal niet slecht en je zal zijn aandacht krijgen. Je zal hem zelfs zo gek maken dat hij alles zal doen om jou de zijne te maken.

26. Speel hard to get

Als je iets op het oog hebt wat je nog niet hebt moet je het anders aanpakken. Dat geldt ook voor mannen. Als je altijd degene was die meer moeite deed dan hij en je niet hebt gekregen wat je op het oog had is het misschien tijd om van tactiek te veranderen.

Ik zeg niet dat je een bitch moet zijn of zoiets, maar hard to get spelen zal je helpen om de man te veroveren die je op het oog hebt. Als je hem op een datingsite hebt leren kennen is het beter om je meteen zo te gedragen. Dat zal er alleen maar voor zorgen dat hij harder zijn best voor je doet.

Als een man een oogje op je heeft zal hij er alles aan doen om bij je te zijn. Alle dating tips zullen dit bevestigen.

27. Wees lief en vrolijk

Mannen houden namelijk van vrouwen die altijd goed gehumeurd zijn en dat is waar je je op moet focussen. Als je bij hem in de buurt bent moet je proberen om hem een aantal interessante dingen over je leven te vertellen. Stel hem vragen, want je wilt niet de enige zijn die aan het woord is.

Zorg ervoor dat hij geïnteresseerd is in je gespreksstof want dan zal hij je nog leuker gaan vinden. Praat niet over je problemen, want hij kent je nog niet zo goed. Hij kan je niet helpen om deze problemen op te lossen en daarom kun je wat dit betreft beter je vrienden om advies vragen.

In plaats daarvan moet hij degene worden bij wie je al je problemen vergeet. Doe alsof je de gelukkigste vrouw ooit bent. Hij zal je positieve vibe opmerken en hij zal je zeker om nog een date vragen. Wie niet, als ze met zo’n interessante vrouw uit waren?

28. Praat niet over je ex

Over je ex praten met een potentiële partner is geen goed idee. Je moet je eerdere relatie niet opnoemen, want hij zal dan alleen maar op je afknappen.

In plaats daarvan zou je moeten praten over de dingen die jullie samen zouden kunnen doen. Als je niet weet wat je moet zeggen kun je hem altijd vragen naar zijn interesses. Vraag hem naar zijn hobby’s, favoriete maaltijden en waar hij uitgaat. Ik weet zeker dat hij genoeg te vertellen heeft.

29. Stel je altijd positief op

Misschien klinkt dit raar in de oren, maar mannen houden van vrouwen die positief zijn ingesteld. Geen man zal zich aangetrokken voelen tot een vrouw die nergens over praat en die altijd stil is.

Iedereen wil met een vrouw praten die ze aantrekkelijk vinden, zodat ze haar beter kunnen leren kennen. Om dus een man de jouwe te maken en om hem te houden, moet je positief zijn. Je moet deze instelling vooral aan het begin van de relatie hebben. En zelfs als jullie een serieuze relatie hebben zal het eenvoudiger zijn om problemen op te lossen met een vleugje humor.

Nu weet je wat je moet doen als je iemand vindt die je leuk vindt. Wees positief en probeer altijd het lichtpuntje te zien. Misschien zal het geen problemen oplossen, maar je zal er een beter gevoel aan overhouden. Je hebt het in ieder geval geprobeerd en dat is het belangrijkst!

30. Zeg dat je naar hem verlangt

Dit zal misschien bij sommige mannen niet werken, maar bij anderen weer wel. Als niks helpt en je die man niet kunt krijgen, wees dan eerlijk. Zeg hem dat je hem leuk vindt en dat je graag verder wilt met hem.

Ik weet zeker dat hij eerst verbaasd zal zijn, maar hij zal al snel blij zijn dat je het überhaupt ter sprake hebt gebracht. Hij vindt je misschien zelfs leuker omdat je zo dapper bent. Misschien vindt hij jou ook leuk, maar durfde hij dit niet toe te geven.

Maar nu, als je het hardop zegt, zal er geen twijfel meer over bestaan. Hij zal weten wat je wilt en het is aan hem om het je te geven of niet. Duimen maar!

Een Man Verleiden: 30 Simpele Tips Die Perfect Werken