Doen alsof je niet om de ander geeft is niet aantrekkelijk. Me dagenlang niet bellen is niet aantrekkelijk. Me alleen appen als je dronken en alleen bent zal er niet voor zorgen dat je meer naar je ga verlangen.

Aanhankelijk en afstandelijk doen, geen tijd voor me vrijmaken, in mijn leven komen en uit mijn leven gaan, zodat op jou wachten mijn enige bezigheid in dit leven is, is niet aantrekkelijk. Dus kap er alsjeblieft mee.

Als je echt aantrekkelijk wilt zijn, doe dan moeite. Doe er alles voor wat nodig is. Laat me zien dat je om me geeft. Dat is wat sexy is.

Wees doodeerlijk over hoe je over me denkt. Houd je gevoelens niet verborgen en doe dus niet alsof je die niet hebt.

Zeg me dat je geen seconde meer kon wachten om bij me te zijn en bons overdag op mijn deur. Neem mijn favoriete chocoladereep mee.

Stuur me een schattig appje op je meest drukke dag om me alleen maar te laten weten dat je aan me denkt. Bel me op tijdens je lunchpauze om alleen maar mijn stem even te horen.

Wat dan ook – laat me gewoon zien dat je om me geeft.

Ik heb schoon genoeg van mannen die denken dat ze mijn hart kunnen veroveren of me tussen de lakens kunnen krijgen door me hun gemengde signalen te laten ontcijferen.

Ik wil geen slechte smoezen meer, slechte investeringen, nachten waarop ik huil en denk dat iemand me misschien heeft vervloekt, want ik heb gewoon zoveel pech in de liefde.

Ik heb schoon genoeg van mensen die doen alsof ze de enigen zijn die tellen en dat alleen hun verhalen het waard zijn om verteld te worden.

Degenen die denken dat het oké is om vanuit het niets in mijn leven te verschijnen als het voor hen opeens het beste uitkomt.

Ik heb iemand nodig die er altijd voor me is. In saaiheid en lol. In goede, slechte, lieve en lelijke tijden. Iemand die me accepteert zoals ik hem accepteer – met alle gebreken en deugden.

Ik heb iemand nodig die plannen voor ons maakt. Het kan van alles zijn – kaartjes voor de film, een autoreis, genieten van een concert, een stille avond Netflixen op de bank, een maaltijd die hij zelf heeft bereid, alles kan.

Het belangrijke is dat het een bewijs is van inzet.

Ik heb iemand nodig die oprecht en vriendelijk is. Iemand die zich zorgen maakt als ik griep krijg. Iemand die me het allerliefst zo hard aan het lachen maakt dat ik er pijn in mijn buik van krijg.

Ik heb iemand nodig die vergeet dat hij zijn telefoon mee heeft, omdat hij te druk bezig is met me in de ogen te kijken, omdat hij te druk bezig is met ons gesprek.

Ik heb iemand nodig die er alles aan doet om het goed te maken als hij iets verkeerd heeft gedaan. Iemand die er echt spijt van heeft dat hij me heeft gekwetst.

Iemand die dezelfde gevoelens voor mij heeft als ik voor hem.

Ik heb iemand nodig die me op dit moment gelukkig maakt. Ik wil geen partner die me laat wachten en neppe beloftes doet wat betreft onze toekomst samen.

Ik heb iemand nodig die niet bang is voor relaties. Iemand die zeker is over zijn gevoelens. Wiens hart harder klopt als hij bij me in de buurt is.

Iemand die weet dat ik niet perfect ben, maar dat ik daarom nog bijzonderder ben voor hem.

Ik heb meer nodig dan loze woorden. Ik wil daden zien. Ik heb een man nodig die zich aan zijn woord houdt.

Iemand die ik volledig kan vertrouwen en bij wie ik me veilig voel.

Met die man zou ik meteen een relatie willen. Die man zal mijn hart voor altijd veroveren, want er is niets sexyer dan een man die zijn best doet.

En voor die man zal ik doen wat nodig is. Ik zal zijn moeite waarderen en die moeite ook voor hem doen. Ik zal me niet inhouden. Alles wat hij me geeft, zal hij terugkrijgen.

Ik zal alleen maar aan hem denken. Hij zal de enige zijn naar wie ik verlang. 

Er Is Niets Sexyer Dan Een Man Die Zijn Best Doet