Relaties zijn niet voor iedereen weggelegd. Eerlijk gezegd zijn er veel mensen die gewoon niets te maken willen hebben met de lasten die een relatie met zich mee brengt. Ze zijn echter nog altijd mens en ze hebben behoeftes. Dit houdt in dat ze iemand nodig hebben om hen ‘s nachts warm te houden en iemand die gehoor geeft aan al hun behoeftes in de slaapkamer. Daarom werd het concept van friends with benefits uitgevonden. 

Kort gezegd hebben mensen die friends with benefits zijn alle spannende voordelen van een relatie, zonder de hechting, moeite en gevoelens.

Een andere beschrijving is dat deze mensen elkaar gewoon gebruiken voor seks en dat is het. En zolang beide partijen hiervan op de hoogte zijn, is het allemaal prima. 

Wat wel moeilijk kan zijn in deze gevallen is echter dat het soms moeilijk te zien is of een man op zoek is naar friends with benefits, of dat hij meer wil. Je denkt misschien dat hij je wil daten, terwijl hij eigenlijk alleen friends with benefits wil. Als je het moeilijk vindt om hierachter te komen, zal dit helpen. 

Hieronder lees je 15 signalen dat hij alleen Friends with benefits bij je zoekt: 

15. Hij Heeft Het Vooral Over Een Onderwerp

Als hij de gewoonte heeft om bepaalde onderwerpen ter sprake te brengen en hij zelfs praat over dingen die hij in de slaapkamer wil uit proberen, is de kans groot dat hij dit doet om te testen of je bereid bent om deze dingen te doen. 

De meeste mannen brengen deze intieme thema’s niet zo makkelijk ter sprake als hij je echt het hof probeert te maken en je hart wil veroveren. Nee.

Als hij dit doet wil hij gewoon benadrukken dan hij graag plezier heeft en hij niet graag aan een relatie vastzit. 

Hij zal dit een aantal keer doen als jullie samen zijn en als je op deze thema’s begint te reageren en ze met hem bespreekt, zal hij waarschijnlijk beginnen over friends with benefits worden.

Dat of hij is zelfs een vieze griezel die het nodig vindt om openlijk over dingen te praten die zo ontzettend privé zijn met mensen die hij helemaal niet goed kent. En als dat het geval is, heb jij waarschijnlijk geen interesse. 

14. Hij Wil Friends With Benefits Zijn Als Jullie Alleen Laat In De Avond Tijd Met Elkaar Doorbrengen

Dit is echt een overduidelijk signaal dat een man alleen friends with benefits wil zijn. Als hij altijd alleen contact met je opneemt na 23:00, is de kans groot dat hij gewoon met je naar bed wil, punt uit.

Mannen die echt met je willen daten zijn degenen die je een goedemorgen appen en je later vragen hoe je dag was. 

Degenen die alleen friends with benefits willen zijn zullen je in de late uurtjes appen of wanneer ze echt niks beters te doen hebben. Het is aan jou om te bespelen welk geval voor deze man geldt wanneer hij contact met je opneemt.  

Als je echt alleen naar hem toegaat als het ‘s avonds laat is of wanneer zijn andere plannen niet door zijn gegaan, is dat een signaal dat hij friends with benefits wil.

Je kunt zelfs merken dat dit het geval is wanneer hij je meteen begint aan te raken als je binnen bent. Ja, dit is echt overduidelijk. 

13. Hij Zegt Dat Hij Een Hekel Aan Relaties Heeft

Dit is nogal een duidelijk signaal, maar toch zien veel vrouwen dit over het hoofd.

Als de man met wie je al een tijd kletst en zelfs mee naar bed gaat alleen friends with benefits wil, zal hij beginnen over het feit dat hij geen relatie wil of dat hij zelfs een hekel aan relaties heeft. 

Dit kan doorschemeren in de manier waarop hij over zijn ex praat en hoe hij echt niet klaar is voor zoiets als dat of de manier waarop hij duidelijk hatelijk doet over andere stellen die jullie kennen.

Hoe dan ook, als hij ook maar een hint geeft over het feit dat hij geen interesse heeft om spoedig aan een relatie te beginnen, maar hij nog steeds met je afspreekt en zelfs met je naar bed gaat, heeft hij echt alleen interesse in friends with benefits. 

Doe niet alsof je geen idee hebt wat er gaande is door smoezen te verzinnen of te rechtvaardigen waarom hij deze dingen zegt.

Zie het als signaal en weet dat hij alleen friends with benefits wil zijn.  

12. Hij Praat Niet Over Privézaken

Als jullie al een tijd met elkaar afspreken en seks met elkaar hebben en hij nooit over zijn privé-leven, zijn problemen, of zelfs zijn familie en vrienden praat, wil hij gewoon friends with benefits zijn.

Een man die echt een relatie met je wil zal steeds over zichzelf praten, zodat je hem beter kan leren kennen.

Als deze man dus helemaal niet over zichzelf praat en jullie alleen over actualiteiten over gemeenschappelijke vrienden praten, dan is het mogelijk dat hij alleen op zoek is naar iemand met wie hij zijn behoeften kan bevredigen.

Onthoud dat sommige mannen eerst erg gesloten zijn en je dieper moet gaan voordat ze zich openstellen. 

Als je echter iets persoonlijks hebt aangehaald en hij het afkapte of van onderwerp veranderde, wil hij slechts friends with benefits zijn. Er is geen twijfel over mogelijk. 

11. Jullie Gaan Niet In Het Openbaar Met Elkaar Om

Dit is een gigantisch teken dat hij jullie relatie wil beperken tot de slaapkamer. Als jullie nooit samen op date gaan of zelfs nooit in het openbaar met elkaar rondlopen, dan wil hij slechts friends with benefits zijn.

Normaal gesproken is het zo dat als een man je probeert te veroveren en hij jou de zijne wil maken, hij je de hele stad laat zien om met je te pronken en dingen met je te ervaren. 

Het feit dat deze man dus alles wil beperken tot de slaapkamer is een duidelijk signaal dat hij slechts de lusten wil en niet de lasten.

Als jullie het gewoon rustig aan doen en je er niet klaar voor bent om het openbaar te maken, kan het nogal verwarrend zijn om het zeker te weten.

De beste manier om hierachter te komen is om over toekomstige dates te praten. Als hij je negeert of het gespreksonderwerp helemaal afkapt, wil hij slechts friends with benefits zijn. 

10. Hij Wil Friends With Benefits Met Je Zijn Als Hij Flirt Als Je Erbij Staat 

Als jullie stiekem met elkaar slapen en hij als jullie met de vriendengroep uitgaan met andere vrouwen flirt waar jij bijstaat, dan wil hij slechts friends with benefits zijn. 

Dit is een erg duidelijk signaal dat hij slechts met je naar bed wil, want als hij echt probeerde om je beter te leren kennen en misschien je vriend te worden, zou hij niet proberen om andere vrouwen te versieren terwijl jij pal naast hem staat. 

Tuurlijk is het niet echt stijlvol van hem, maar als je slechts friends with benefits bent, zijn jullie niet bij elkaar.

Zolang jullie het nooit hebben laten blijken dat jullie alleen maar met elkaar naar bed gingen, is dit volkomen acceptabel en een teken dat jullie verder gaan als friends with benefits. 

Als je dacht dat jullie misschien meer zouden kunnen krijgen, is dit je antwoord. 

9. Je Hebt Zijn Vrienden Nooit Ontmoet

Als jullie elkaar willekeurig in de kroeg of op school tegen zijn gekomen en meerdere keren in de slaapkamer zijn geëindigd en je je nu afvraagt waar je staat, kan dit je helpen om daarachter te komen. 

Als hij je leuk vindt en hij misschien met je wil daten, zal hij je aan zijn vrienden voorstellen of tenminste met hen over je praten.

Als hij geen van beiden gedaan heeft en er al wat tijd overheen is gegaan, is dat een signaal dat hij alleen friends with benefits wil zijn. 

Mannen vinden de meningen van hun vrienden erg belangrijk en zelfs als hij heeft overwogen om je zijn vriendin te maken, zou hij hebben gezorgd dat je hen kon ontmoeten om te zien wat zij ervan vonden.

Maar als jullie slechts met elkaar naar bed gaan, maakt het hem echt niet uit wat ze te zeggen hebben en daarom heb je hen nog niet ontmoet. 

Onthoud gewoon dat mannen die je echt leuk vinden zich misschien voor hun vrienden schamen. Dus vat dit signaal luchtig op. 

8. Hij Wil Alleen Friends With Benefits Met Je Zijn Als Je Dagenlang Niets Van Hem Hoort

Dit komt erg vaak voor in een relatie die alleen gebaseerd is op seks en daarom is het een duidelijk signaal dat hij slechts friends with benefits wil zijn. Wanneer je echt een relatie hebt of wanneer een man uiteindelijk een relatie met je wil, zal hij iedere dag contact met je zoeken omdat hij over je leven wil horen en hoe het met je gaat. 

Mannen die alleen friends with benefits willen zijn geven daar niet veel om en zullen je alleen contacteren als je langs moet komen om met ze te slapen. Het klinkt misschien hard, maar dat is hoe friends with benefits relaties werken. 

Als je meer dan twee dagen niets van hem hoort, is de kans groot dat hij de relatie alleen beschouwt als iets wat in de slaapkamer moet blijven en dat het niets meer betekent. 

Het kan echter wel zo zijn dat mannen die slechts alleen friends with benefits willen zijn je toch elke dag appen om de communicatie vers te houden. Dus let op. 

7. Telkens Als Jullie Afspreken Gaan Jullie Met Elkaar Naar Bed

Als je iedere keer met ze naar bed bent geweest als jullie afspraken, is dit zeker een friends with benefits relatie. Echte relaties bestaan uit zoveel meer dan alleen intiem te worden als jullie in dezelfde kamer zijn. 

Als hij echt een relatie met je wil, zal hij met je naar de film willen, je mee uit eten nemen en zelfs gewoon een chille avond thuis films willen kijken zonder dat er sprake is van seks. 

Dit houdt in dat als je laat bij hem aankomt en je alleen intiem wordt als je bijna weggaat, hij alleen friends with benefits wil zijn. 

Dit is een overduidelijk signaal dat soms over het hoofd wordt gezien als je denkt dat het te veel voor een man betekent.

Alleen omdat hij je uit de kleren wil helpen, betekent dit niet dat hij een relatie wil. Het betekent gewoon dat hij je naakt wil zien. Punt uit. 

6. Hij Vraagt Niet Naar Je Leven

Als je bij hem bent of hij veel bij jou is, jullie zullen evengoed vaak praten. Dat is gewoon normaal, toch?

Als hij echter alleen naar dingen vraagt die niets met je leven te maken hebben of hij gewoon nooit naar privé-zaken vraagt, dan kan het zijn dat hij slechts friends with benefits wil zijn.

Dit bewijst dat hij je helemaal niet dieper wil leren kennen dan oppervlakkig. Hij doet dit zodat hij niet het risico loopt om gevoelens voor je te ontwikkelen door je beter te leren kennen.

Het is bedoeld om een afstand tussen jullie te creëren, zodat jullie alleen friends with benefits blijven, en niets meer. 

We weten allemaal dat wanneer eimand naar je diepste verlangens en levensdoelen begint te vragen, ze een toekomst met je willen. Dus door al die vragen onbeantwoord te laten, zegt hij simpelweg dat hij alleen het fysieke wil. 

5. Hij Wil Alleen Friends With Benefits Met Je Als Hij Niet Blijft Na De Seks 

Als hij laat naar je toekomt en jullie alleen even praten en jullie daarna meteen met elkaar naar bed gaan voordat hij weer vertrekt, dan er is echt sprake van friends with benefits, of je het je nou realiseert of niet. 

Wanneer een man alleen even langskomt om seks met je te hebben voordat hij weer vertrekt, geeft hij een duidelijk signaal dat dit het enige is wat hij zoekt. Een man die echt om je geeft zal nooit met je naar bed gaan en daarna meteen vertrekken. 

Deze acties worden alleen verricht door een man die duidelijk wil maken dat hij alleen maar de lusten wil en niet de lasten van een relatie. Dit is ook het geval als hij graag wil dat je snel vertrekt als jullie seks hebben gehad bij hem thuis. 

Wanneer hij je wegkijkt, zegt hij dat hij alleen friends with benefits wil zijn. Het zegt het misschien niet expliciet, maar hij bewijst het door middel van zijn acties. 

4. Hij Zegt Dat Hij Met Anderen Date

Sommige mensen die alleen friends with benefits zoeken, praten soms over hun leven. Maar als hij vertelt over een avondje uit met zijn vrienden en opnoemt dat hij met een andere vrouw de avond heeft doorgebracht, dan wil hij alleen friends with benefits zijn. 

Dit betekent slechts dat hij zich fysiek tot je aangetrokken voelt en dat hij nog steeds op zoek is naar de ware.

Sommige vrouwen vatten dit verkeerd op door ervan uit te gaan dat dit betekent dat de man geen interesse meer heeft, terwijl hij eigenlijk gewoon duidelijk wil maken dat hij alleen friends with benefits wil zijn. 

Het punt is dat als hij je over andere vrouwen vertelt, hij jou gewoon helemaal niet als serieuze partner ziet.

3. Zijn Complimenten Hebben Maar Met Een Ding Te Maken

Een man die probeert om je tussen de lakens te krijgen zal je op de een of andere manier complimenten geven. Wat je in dit geval moet onthouden is dat wanneer al zijn complimenten uitsluitend gebaseerd zijn op iets intiems, hij misschien alleen friends with benefits wil zijn.

Wanneer een man je echt leuk vindt en hij echt een relatie met je wil, zal hij zeggen hoe zeer hij je interesses of intelligentie waardeert, naast je uiterlijk.

Maar wanneer een man alleen friends with benefits wil zijn, zal hij zeggen hoe sexy je bent en hoe goed je in bed bent en verder gaan zijn complimenten niet.

Hij wil niet dat je gaat denken dat hij meer wil en misschien vindt hij ook niets anders leuk. Friends with benefits relaties vereisen niet echt dat hij meer leuk vindt dan je fysieke attributen. 

2. Hij Wil Slechts Friends With Benefits Met Je Als Je Een Geheim Bent 

Als hij je geheim heeft gehouden voor zijn vrienden en je gevraagd heeft om niets tegen jouw vrienden te zeggen, wil hij het waarschijnlijk fysiek houden.

Normaal gesproken is het zo dat wanneer een man op zoek is naar iets serieuzers, hij op zal scheppen over deze geweldige vrouw die hij heeft ontmoet en hij zal iedereen over je willen vertellen. 

Maar als hij je alleen als pleziertje gebruikt en hij je alleen ziet als iemand die hem bevredigt, is de kans groter dat hij het geheimhoudt, voor het geval dat hij iemand ontmoet die hij wel als vriendin wil.

Het speerpunt is dat als hij jullie geheimhoudt, hij waarschijnlijk alleen friends with benefits wil zijn.

Maak van het geheimhouden van jullie connectie niet iets romantisch in je hoofd en laat het je niet voor de gek houden dat hij interesse heeft in meer. Onthoud dat als hij meer zou willen, hij met je zou pronken.

1. Hij Zegt Het

Dit eigenlijk de enige manier om echt te weten te komen of een man alleen friends with benefits wil zijn: hij maakt meteen duidelijk dat dit het enige is wat hij zoekt.

Als het je frustreert dat je er maar niet achter kunt komen hoe hij hierover denkt en je het erg moeilijk vindt om te bepalen wat alle signalen betekenen, vraag het hem dan.

Hij zal de vraag misschien ontwijken, maar dat zegt dan ook meteen genoeg, want het vermijden van een vraag betekent eigenlijk ja.

Maar normaal gesproken is het zo dat als een man alleen seks zoekt, hij het meteen duidelijk maakt omdat hij je niet wil kwetsen.

De meeste mannen zijn echt goede mensen die niet zitten te wachten op het dramatische wat vrouwen met zich mee kunnen brengen, de vrouw die denkt dat ze meer voor hem is dan eigenlijk het geval is.

Dus als je het niet duidelijk weet, ga het dan gewoon vragen. De kans is groot dat hij je de waarheid zal zeggen.