1. Ram

Je kunt hem gewoon niet laten gaan omdat je nog steeds denkt dat hij je zielsverwant is, wat hij je ook geeft aangedaan. Je gelooft dat ieder stel hoogte- en dieptepunten meemaakt en dat jullie je wel door deze slechte fase heen slaan.

Jij bent nog steeds de enige die er moeite voor doet, maar dat zit jou niet dwars en je bent bereid meer te geven. Maar je zou moeten weten dat dit soort relaties geen lang leven beschoren zijn; je zal het spuugzat worden om te wachten tot hij een beslissing neemt wat jou betreft.

Er zal een dag aanbreken waarop je je zal realiseren dat hij gewoon een fuckboy is die jou niet verdient en dat hij nooit iets serieus met jou heeft gewild, maar je gewoon aan het lijntje heeft gehouden.

2. Stier

Je vindt het erg moeilijk om die fuckboy te laten gaan omdat hij degene is die ervoor zorgt dat je je mooi en begeerlijk voelt. Je kunt je je leven niet voorstellen zonder hem omdat je alleen voelt dat je leeft als hij bij je is. Je gelooft dat geen man je ooit hetzelfde gevoel zal kunnen geven en hij haalt het beste in je naar boven.

In jouw ogen was de beste dag van je leven toen je hem ontmoette en is hij nog altijd de enige man die altijd zijn zin kan krijgen met slechts een zoen of een blik. Misschien zie je het op dit moment niet, maar hij is niet het type waarop je kunt leunen.

Hij is niet het type dat in voor- en tegenspoed bij je zal blijven. Hij is slechts het type dat zich voordoet als de perfecte partner om zijn zin te krijgen. Hoe sneller je dit accepteert, hoe makkelijker het voor je zal zijn.

3. Tweelingen

Je wilt hem niet laten gaan omdat je zoveel hebt opgeofferd om een relatie met hem te krijgen. Je zet je eigen leven op laag pitje om voor hem te vechten en nu wil je niet degene loslaten die zoveel voor je betekent.

Zelfs als hij je niet behandelt zoals je het verdient maak je jezelf altijd wijs dat het slechts een lastige periode is en dat deze weer voorbij zal gaan. Nog een reden is dat hij zo knap en sexy is en je hem niet wilt overhandigen aan een andere vrouw.

Je wilt niet dat zij zijn lippen proeft of zijn warme handen om haar middel voelt. Het is geweldig als je positieve gevoelens voor iemand hebt, maar je moet weten dat je verslaafd aan hem kunt raken als je op deze manier blijft denken. Als dat gebeurt kan hij alles met je doen, maar zul je niet terug kunnen vechten.

4. Kreeft

Je weet niet echt zeker waarom, maar je trekt altijd fuckboys aan. Misschien aangezien je zo gevoelig en emotioneel bent denkt de ander dat ze makkelijk misbruik van je kunnen maken.

Je bent het type dat zelfs bij een fuckboy blijft als je precies weet hoe hij is. Je doet dit omdat je gelooft dat je hem kan helen om zijn leven te beteren en ook dat hij de relatie kan verbeteren.

Je bent het type dat tweede kansen geeft aan de mensen om je heen, maar je zou voorzichtiger moeten kiezen aan wie je een tweede kans geeft.

Sommige mensen verdienen het, maar als ze net als de fuckboy herhaaldelijk misbruik van je maken is het misschien tijd om hen uit je leven te verwijderen. Vertrouw me maar, je zal hier geen spijt van krijgen.

5. Leeuw

Je grootste probleem is dat je denkt dat je niks bent zonder hem. Je gelooft dat je alleen zo vreugdevol en gezellig bent in zijn bijzin. Je denkt dat zijn positieve vibes op jou overgedragen kan worden en daarom zien mensen jou graag met hem. Maar dat is niet de waarheid en dit weet je diep vanbinnen wel.

Je bent echt een gezellige en relaxte meid die ook leuk was voordat hij op het toneel verscheen. Maar hij was gewoon een goede manipulator en hij overtuigde je ervan dat je beter bent als hij er is.

Geloof zijn onzin alsjeblieft niet langer. Laat hem los, want hij is niet je perfecte match. Hij is gewoon een fuckboy met een masker en van hem zul je nooit de liefde krijgen die je verdient.

6. Maagd

Je zou niet alles moeten doen wat hij wil, wanneer hij het wil, omdat je dolverliefd op hem bent. Weet gewoon dat hij misbruik van je zal maken wanneer je dit steeds toelaat en dat hij nooit berouw zal voelen als hij je ziet huilen.

Je hebt zoveel pech gehad om de verschrikkelijkste types tegen het lijf te lopen, de fuckboys wiens karakter gecombineerd wordt met dat van een narcist. Hij zal misbruik van je maken, je een rotgevoel bezorgen en jou de schuld geven van alle slechte dingen die hij heeft gedaan.

Hij zal je het idee geven dat jij de gestoorde bent en je zal niet uit zijn val kunnen ontsnappen. Daarom zou je hem zo snel mogelijk moeten verlaten, want als je nog wat langer bij hem blijft zal het alleen maar erger worden.

Geloof me maar, de ware wacht op je, maar hij kan je niet benaderen als de ander je nog in de greep heeft.

7. Weegschaal

Je vindt het moeilijk om die fuckboy te laten gaan omdat je denkt dat je geen betere partner kunt vinden. Maar meid, wat je niet weet is dat hij gewoon een onvolwassen zak is die jou niet verdient en als je gewoon op straat loopt en de eerste de beste uit zou kiezen, dan zou die man al beter zijn dan hij.

Huil niet omdat hij niet zoveel van jou houdt als jij van hem. Hij is het type dat geen liefde voelt. Hij is net een beest dat gewoon zijn eigen behoeftes bevredigt en dan zonder uitleg verdwijnt. Vertrouw me maar, je zal niet veel kwijtraken als je hem laat gaan, want de ware staat misschien wel net om de hoek op je te wachten.

8. Schorpioen

Je grootste probleem is dat je je leven indeelt op basis van zijn wensen en dat zou je dus niet moeten doen. Je moet jouw leven, wensen of doelen niet op een laag pitje moeten zetten zodat hij gelukkig kan zijn.

Als hij van je houdt zoals hij beweert zou jouw geluk een prioriteit voor hem moeten zijn. Maar jij stond nooit hoog op zijn prioriteitenlijstje, want telkens als jij ergens succes in hebt wordt hij boos en zegt hij dat je hem met rust moet laten.

Op die manier probeert hij gewoon de aandacht af te leiden, zodat jij niet aan jezelf denkt. Dit type is jouw tijd, liefde of zenuwen niet waard. Misschien functioneert de relatie op de korte termijn, maar het zal uiteindelijk zeker niks worden.

9. Boogschutter

Jij bent het type dat weinig zelfvertrouwen heeft en daarom gedraag je je aanhankelijk en behoeftig. Daarom raak je zo verslaafd aan hem en daarom kun je niet verder. Maar als je je ogen gewoon iets meer kon openen zou je jezelf zien zoals anderen je zien.

Je zou zien dat je een geweldige persoon bent met een fantastische ziel en een mooi hart en dat je zoveel te bieden hebt. Deze keer geef je het beste van jezelf aan de man die je maar blijft manipuleren en voorliegen.

Hij blijft je voor lief nemen omdat hij zeker weet dat je hem nooit zal laten gaan. Hij weet dat je denkt dat hij de beste keuze voor jou is, maar ik stel voor dat je hem verrast en verder gaat, zodat hij jouw echte kant leert kennen. Laat hem zien dat je opties hebt en dat je overal naartoe kunt als hij je niet behandelt zoals je het verdient.

10. Steenbok

Je kunt hem niet laten gaan omdat hij je verleid heeft met zijn perfecte lichaam en zijn fantastische gevoel voor humor.

Zelfs als je weet wat hij je aandoet kies je ervoor om bij hem te blijven omdat je er zeker van bent dat je nooit zo’n perfecte man zal vinden als hij. Maar als je gewoon even om je heen kijkt zie je een aantal geweldige mannen die er een moor voor zouden doen om de jouwe te zijn.

Als je even niet meer geobsedeerd bent door hem zul je je realiseren dat je gelukkig zou kunnen zijn met iemand die je niet aan het twijfelen maakt of je goed genoeg bent of of je het wel genoeg verdient.

Misschien zal het pijn doen als je hem eenmaal laat gaan, maar vertrouw me maar, het is de beste beslissing die je kunt maken om eindelijk je ware geluk te vinden.

11. Waterman

In jouw ogen zou hem laten gaan een ware ramp betekenen, maar als je er nog eens over nadenkt zul je zien dat hij zich eigenlijk niet voordoet zoals hij werkelijk is. Hij is gewoon een fuckboy die steeds zijn zin probeert te krijgen als je dat toelaat.

Denk niet dat je veel kwijt zal raken als je hem laat gaan, want geloof me nou maar, het zal je zoveel meer opleveren als je hem de deur wijst in plaats van dat je hem in je leven houdt. Maak je geen zorgen om hem, want hij zal waarschijnlijk dezelfde avond dat jij het uit hebt gemaakt al een nieuwe vrouw hebben gevonden.

Hij zal het niet erg vinden om weer single te zijn, want hij ziet een geweldige kans om een ander slachtoffer te vinden dat hij net zo kan bedriegen als hij vroeger bij jou deed. Aangezien hij niet zal lijden vanwege jou moet je er gewoon echt niet over piekeren — ga verder met je leven.

12. Vissen

Je wilt die fuckboy niet laten gaan omdat je zo hard je best hebt gedaan om hem te veroveren. Er waren zoveel vrouwen om hem heen en je moest hen allemaal verdrijven om hem de jouwe te maken. Maar als je op zijn gedrag let zul je je realiseren dat hij echt niet alleen de jouwe is, hoe zeer hij dit ook beweert.

Hij is dol op vrouwen en hij kan niet functioneren als hij niet met minstens drie vrouwen flirt terwijl hij jou laat weten hoeveel hij van je houdt. Hij is een echte rokkenjager; hij weet hoe hij het moet spelen en hoe hij volledig dominant kan zijn.

Maar als je erover nadenkt zul je je realiseren dat hij niet het type is dat je nodig hebt. Als je jezelf gewoon genoeg tijd geeft om na te denken zul je zien dat je zoveel beter kunt krijgen.

Waarom Je Die Fuckboy Niet Los Kunt Laten, Op Basis Van Je Sterrenbeeld