Skip to Content

About

Denk Positief is een plek waar je verhalen kunt vinden over elke stap die jij als vrouw zet. Je kunt hier oprechte artikelen vinden en onze inspirerende vrouwen pakken problemen aan waar zoveel van ons mee te maken krijgen, maar waar we niet over durven te praten.

Onze visie is om een ondersteunende gemeenschap te worden waarin je het gevoel hebt dat er iemand is die je begrijpt, die je steunt om sterke banden te ontwikkelen en goed te houden met je familie en vrienden.

We delen onderwerpen die ons dagelijks leven beïnvloeden en we bespreken en schrijven vooral over onderwerpen die te maken hebben met relaties, het uitgaan van relaties, je psychische gezondheid, astrologie en nog veel meer.

Waar We Over Schrijven

Ons team richt zich op het schrijven over:

 • Relaties
 • Liefde
 • Zelfreflectie
 • Astrologie
 • Familie
 • Fysieke gezondheid 
 • Psychische gezondheid
 • Romantiek
 • Vriendschap
 • Psychologie
 • Zelfverbetering

We richten ons ook op het schrijven van:

 • Inspirerende verhalen
 • Citaten
 • Boeken

Voor mensen die willen bijdragen: we staan open voor bijdrages die diepzinnige gedachten en uitingen delen waarmee anderen zich kunnen identificeren.

Onze schrijvers:

Sara Hart:

Schrijver. Dromer. Eeuwige Optimist.

Schrijven is natuurlijk voor mij. Het was iets wat ik voor mezelf deed totdat ik ervoor koos om het met de rest van de wereld te delen. Ik vond inspiratie in alledaagse problemen en elk artikel dat ik schrijf, vertelt iets over mijn verleden. Op deze manier wil ik vrouwen over de hele wereld zeggen dat hoewel we ver uit elkaar wonen, onze pijn ons verbindt. 

Ik schrijf over de liefde, emoties, relatieproblemen en manieren om deze op te lossen. 

Ik haal mijn inspiratie uit alles wat ik heb meegemaakt. Het was heftig, maar ik heb er veel van geleerd. 

Eva Jansen:

Een docent. Een dromer. Een schrijver. Een vrouw die alles heeft meegemaakt waar jij nu mee kampt. Een vrouw die van haar fouten heeft geleerd en wiens advies je kunt vertrouwen. Een vrouw die haar plek onder de sterren probeert te vinden. Een vrouw precies zoals jij. 

Nina Barts:

Hallo allemaal! Ik ben Nina. In mijn vrije tijd zing en schrijf ik graag. Vriendelijkheid is mijn favoriete eigenschap bij anderen. Ik ben helemaal voor de emancipatie van de vrouw en ik haal inspiratie uit alle sterke vrouwen die het zwaar hebben gehad, maar die voor zichzelf zijn opgekomen. Ik hou van mijn familie en vrienden, en dat zijn dus ook de mensen die ik het meest waardeer in het leven. Ik hoop dat je zult genieten van mijn werk, want ik hoop alle vrouwen op deze wereld te inspireren met mijn verhalen, die ik of de mensen met wie ik close ben meestal zelf hebben meegemaakt.  

Laura Hoogeveen:

Hallo iedereen! Ik ben een artistieke ziel die altijd al de wereld heeft willen verbeteren. Ik ben tegenwoordig de gelukkige schrijver op deze site; ik deel mijn diepste gedachten met je en ik steun je tijdens je dagelijkse worstelingen. Ik hoop dat we goed met elkaar kunnen opschieten en ik zal mijn best doen om je niet teleur te stellen. 

Sofia Haas:

Hoi allen! Ik ben “per ongeluk” gaan schrijven en ik ben een gedreven zangeres. Naast dat ik moeder ben, besteed ik mijn vrije tijd aan koken voor mijn familie en vrienden. Ik ben van mening dat familie en vrienden het meest waardevolle zijn dat je kunt hebben in dit leven. Dat is wat ik elke dag zie wanneer ik naar mijn zoon en de liefdevolle mensen om mij heen kijk. Zou jij het ook leuk vinden om je bij mijn kleine groep te voegen en ook mijn vriend te worden?