Skip to Content

15 Sterrenbeeld Matches Die De Beste Koppels Maken En Waarom

15 Sterrenbeeld Matches Die De Beste Koppels Maken En Waarom

Sterrenbeelden zeggen zoveel over ons, ook over jou en mij, net als iedereen die in de compatibiliteit van sterrenbeelden gelooft.

Het is maar net of jouw energie goed met de energie van de persoon die voor je staat klikt.

De dierenriem is een krachtig hulpmiddel dat ons kan helpen om erachter te komen met wie we heel goed zouden matchen, maar soms, als je het helemaal letterlijk neemt, kan het beperkend zijn.

Houd om dezelfde reden een open geest!

Ik zeg niet dat je het uit moet maken met je partner, omdat jullie sterrenbeelden niet met elkaar overeenkomen, ik probeer je eigenlijk richtlijnen te geven als je vrijgezel bent en wilt dat iemand deze sterrenbeelden tijdens het daten onder de aandacht brengt.

1. Kreeft + Schorpioen

15 Sterrenbeeld Matches Die De Beste Koppels Maken En Waarom

Natuurlijk zal dit onze eerste op de lijst zijn, omdat velen zouden beweren dat dit een match made in heaven is!

De emotionele Kreeft en de gepassioneerde Schorpioen passen perfect bij elkaar, omdat ze allebei zeer meelevende mensen zijn die alles voor elkaar zouden doen, omdat ze de behoeften van hun partner begrijpen.

Ze zijn elkaars ondersteuningssysteem – de een is sterk waar de ander zwak is, ze houden elkaar in balans en ze helpen elkaar gewoon om te groeien door onvoorwaardelijk van elkaar te houden.

Ze zijn ook allebei gezinsgericht en dat is ook een reden waarom ze een perfecte match zijn.

2. Weegschaal + Waterman

Deze twee mensen zouden elkaar mentaal zo goed stimuleren dat ze dagenlang zouden kunnen praten over dingen waarvan je niet eens wist dat ze onderwerp van gesprek konden zijn.

Ze zijn allebei erg eigenwijs, onafhankelijke en sterke karakters die uiteindelijk een geweldig stel zouden worden.

Sommigen zouden beweren dat ze zo eigenwijs en arrogant zouden zijn tot het punt waarop men te trots zou zijn om de ander daadwerkelijk een argument te laten winnen.

Maar vanwege het feit dat ze allebei graag communiceren en WETEN hoe ze goed moeten communiceren, zijn ze een geweldig stel.

Hun schunnige geest zal hen ook helpen om een geweldig seksleven te hebben.

3. Maagd + Steenbok

15 Sterrenbeeld Matches Die De Beste Koppels Maken En Waarom

Deze twee perfectionisten zullen er alles aan doen om hun relatie mooi te maken.

Ze zijn allebei erg emotioneel gesloten totdat je ze beter leert kennen, maar beide tekens zijn erg geduldig en zijn klaar om het vertrouwen in hun relatie tot een verbazingwekkend niveau op te bouwen.

Dit paar zal hun seksleven in een emotioneel gesprek veranderen, waarbij ze elkaar met hun lichaam verhalen vertellen.

Zelfs als alles tussen deze twee tekens erg traag lijkt te zijn voor andere sterrenbeelden, zijn het geen mensen die dingen willen overhaasten.

Ze willen vertrouwen, respect, loyaliteit en liefde tussen hen opbouwen, wat voor een geweldige relatie fundamenteel is.

4. Ram + Tweelingen

Dit krachtige koppel zal ieders mond open doen vallen, omdat niemand begrijpt hoe ze altijd ergens anders kunnen zijn en iets spannends kunnen doen.

Ze dagen elkaar uit en uiteindelijk worden ze dankzij hun partner allebei betere mensen.

Hun gedeelde liefde en die avontuurlijke ziel die ze allebei hebben, is zoveel sterker dan alle moeilijkheden waarmee ze in hun relatie te maken kunnen krijgen.

Ze praten graag over zinvolle dingen en ze deinzen nooit terug als er een probleem is. Ze praten er liever over dan dat ze er doorheen slapen.

5. Leeuw + Boogschutter

15 Sterrenbeeld Matches Die De Beste Koppels Maken En Waarom

Wanneer deze twee zielen elkaar ontmoeten, dan kunnen ze niet anders dan verliefd worden!

Het zijn beide vuurtekens, wat betekent dat ze erg gepassioneerd en erg fel zijn.

Als ze verliefd zijn, dan leren deze twee vuurtekens hoe ze hun kwetsbare kant aan elkaar kunnen laten zien, ze weten hoe ze zonder angst voor een oordeel hun gevoelige emotionele toestand kunnen uiten.

Vanwege het respect dat deze twee voor elkaars lichaam, geest en ziel hebben, is hun seksleven geweldig!

Een Leeuw houdt van elk deel van het lichaam van zijn Boogschutter-partner en als het op de slaapkamer aankomt dan zijn ze allebei erg gepassioneerd.

Als twee sterke individuen leren ze elkaar te begrijpen en geven ze elkaar de ruimte die in moeilijke tijden nodig is en dat is hun geheime wapen!

6. Vissen + Vissen

Deze combinatie kan maar op twee manieren aflopen: ofwel ze worden het meest fantastische stel ooit, of ze breken elkaar in stukken.

Wanneer twee Vissen elkaar ontmoeten, dan voelen ze zich verbonden en vormen ze bijna onmiddellijk een emotionele band met elkaar.

Het zijn allebei zeer onafhankelijke en zeer sterke individuen die elkaar zullen inspireren om beter te worden en aan zichzelf te werken.

Wanneer twee Vissen elkaar ontmoeten en verliefd worden, dan krijgen ze die sprookjesachtige liefde die magisch en eeuwig is, ongeacht de complicaties waarmee ze te maken kunnen krijgen.

7. Stier + Kreeft

15 Sterrenbeeld Matches Die De Beste Koppels Maken En Waarom

Deze twee tekens hebben een van de grootste compatibiliteit tussen alle dierenriemen.

Waarom, vraag je je misschien af?

Het zijn allebei zachtaardige, zachte en aardige mensen die als het om relaties gaat dezelfde doelen hebben.

Ze willen allebei iemand die ondersteunend en emotioneel eerlijk is.

Ze zullen nooit seks hebben voor het plezier, maar ze zullen eerder seks in iets heiligs veranderen, iets speciaals en ze zullen elkaar nooit bedriegen, omdat ze weten dat ze nooit zo’n perfecte match zullen ontmoeten.

8. Ram + Boogschutter

Wanneer dit koppel elkaars mening leert respecteren en zich zonder oordeel bewust van hun verschillen wordt, dan zijn ze een fel koppel dat de wereld kan veroveren!

Ze houden allebei van lachen en hun humor is hun grootste troef.

Niets verbindt twee mensen beter dan geluk en dat is alles waar ze om geven.

Het zijn allebei zeer gepassioneerde vuurtekens die tijdens het vrijen veel plezier zullen hebben en ze zullen op het maximale niveau van elkaars lichaam houden.

Als ze samen komen dan bouwen deze twee tekens hun liefde op vertrouwen, loyaliteit en veel genegenheid en passie op.

9. Leeuw + Weegschaal

15 Sterrenbeeld Matches Die De Beste Koppels Maken En Waarom

Weegschaals intelligentie en de gepassioneerde geest van een Leeuw gaan echt hand in hand, want ze stelen waar ze ook verschijnen de show.

Met het zelfvertrouwen van de Leeuw en de seksuele kant van de weegschaal, staat de seks tussen hen in vuur en vlam en weten ze elke keer weer hoe ze dingen op moeten fleuren, om er voor hun partner nooit een saaie ervaring van te maken.

Ze hebben voor hun relatie doelen gesteld, dus ze weten waar ze naar streven, maar hun fundamentele waarden zijn altijd respect en begrip voor elkaar.

Zelfs als we dit paar als ouders in overweging nemen, zijn ze onoverwinnelijk, omdat ze een geweldig team zijn dat op het gezin gericht is!

10. Waterman + Boogschutter

Dit paar brengt hoop en inspireert alle mensen om hen heen.

Ze zijn doelgericht en als iemand in deze wereld een verschil kan maken, dan is het dit paar.

Ze hebben allebei een rationele geest die zo verbazingwekkend samenwerkt, omdat het hen ertoe brengt elkaars standpunt te begrijpen, ook al zijn hun meningen soms totaal verschillend.

De seks tussen hen is zeer innovatief, omdat ze graag experimenteren, maar ze zijn ook in staat om elkaar volledige geruststelling te geven wanneer ze dat nodig hebben.

Vanwege de mate van vrijheid die deze twee tekens in een relatie nodig hebben, bouwen ze een sterk vertrouwen op dat om een gezonde relatie te onderhouden op geen enkele manier verbroken kan worden.

Ze zijn allebei geweldige communicatoren en ze hebben er geen probleem mee om met elkaar over alle dingen te praten die ze in hun relatie verkeerd vinden.

Vanwege deze eigenschappen en hoe goed ze samenwerken, is dit paar een van de sterkste van alle dierenriem matches.

11. Vissen + Steenbok

15 Sterrenbeeld Matches Die De Beste Koppels Maken En Waarom

Ik word helemaal opgewonden als ik over dit stel praat, omdat ze eerlijk gezegd een perfecte match zijn.

Ze hechten allebei veel belang aan het huwelijk, gezin en kinderen.

Wanneer ze een relatie met elkaar aangaan, dan hebben ze de neiging om meteen een toekomst samen te plannen.

Vissen zijn soms erg onvoorspelbaar, wat een Steenbok soms echt kan helpen ontspannen, vooral als het om seks gaat.

Deze twee tekens zullen elkaar verbazingwekkend in evenwicht houden, omdat Steenbok stabiliteit in de relatie brengt, terwijl Vissen optimisme en ontspanning brengt.

Ze moesten allebei hun wederhelft vinden, het ene deel dat al veel te lang ontbrak, maar ze zijn eindelijk samen en kunnen samen aan een geweldige relatie werken.

12. Stier + Weegschaal

Beide tekens worden door Venus geregeerd, wat betekent dat ze allebei schoonheid, gratie en liefde op tafel brengen.

Beide mensen zijn in een relatie erg zachtaardig en ze houden niet van stress of drama om hen heen.

Om diezelfde reden zijn ze in volledige harmonie met elkaar en kunnen ze elk argument in een constructief gesprek omzetten dat hen zal helpen om eventuele problemen op te lossen.

Ze zijn niet bang om te omarmen wat een geweldige relatie voor hen beiden maakt en uiteindelijk zullen ze een goede balans vinden.

Dat is hun grootste kracht.

Beide partners dagen elkaar uit en dat maakt ze heel uniek.

13. Waterman + Waterman

15 Sterrenbeeld Matches Die De Beste Koppels Maken En Waarom

Een koppel die uit twee Watermannen bestaat betekent maar één ding: revolutie!

Dit koppel is in staat om elkaars behoeften volledig te bevredigen, omdat ze nooit bang zijn om nieuwe dingen uit te proberen en hun partner te plezieren.

Dat gezegd hebbende, heeft elke Waterman een hekel aan stereotypen en ze willen ze koste wat kost vermijden en dat is wat ze in deze relatie omarmen.

Ze willen een relatie creëren die de mensheid nog nooit eerder heeft gezien, omdat ze allebei een geweldige geest hebben die vol van begrip en inspiratie is.

Deze twee mensen hebben een geweldige kans om bij elkaar te blijven, omdat ze intellectueel uitdagend zijn, ze begrijpen waar hun emoties vandaan komen en ze zijn niet bang om een diepe emotionele band te vormen.

14. Steenbok + Stier

Ik zou zelfs zo ver willen gaan om te zeggen dat deze twee elkaars soulmate zijn.

Dit paar kan zo’n sterke band vormen dat niemand en niets ze ooit uit elkaar kan krijgen.

Deze twee tekens kunnen met hun aard een onbreekbare band vormen die op liefde, vertrouwen en bescherming steunt.

Hoewel ze soms een beetje agressief kunnen worden, komt het er uiteindelijk op neer dat ze hun goede communicatieve vaardigheden gebruiken om problemen op te lossen die hen in de weg staan.

Seks kan in het begin wat moeilijk zijn, omdat een Stier zijn lichaam niet zomaar aan iedereen toevertrouwt.

Ze moeten je diepe geheimen leren kennen voordat ze zichzelf aan je geven, maar een Steenbok zal dat niet erg vinden en ze zullen seks langzaam en voorzichtig benaderen.

Ze zijn allebei heel voorzichtig als het op de liefde aankomt, maar dat is ook waarom ze elkaar zo goed begrijpen en een geweldige band kunnen creëren.

15. Weegschaal + Maagd

15 Sterrenbeeld Matches Die De Beste Koppels Maken En Waarom

Deze match kan op zoveel niveaus verbinding maken.

Op hun eerste date zullen ze het uiteindelijk over kunst, muziek en een aantal andere diepgaande onderwerpen hebben, omdat de anders gereserveerde Maagd zal zien dat Weegschaal al zijn kaarten op tafel legt zonder bang te zijn om beoordeeld te worden.

Zodra deze twee een sterke emotionele relatie hebben gevormd, wordt de seks met de dag beter.

Al hun vrienden zien ze als heel zorgeloos en heel harmonieus, omdat ze dat echt zijn.

PinFlight Image