Skip to Content

24 Prachtige Ovale Acrylnagels Die Elk Meisje Nodig Heeft

24 Prachtige Ovale Acrylnagels Die Elk Meisje Nodig Heeft

Bij het verkennen van de charme van perfect gemanicuurde nagels zijn er maar weinig stijlen die kunnen concurreren met de tijdloze elegantie van ovale acryl designs. Met hun klassieke vorm en ongeëvenaarde stevigheid zijn deze nagels een topkeuze voor wie zowel schoonheid als duurzaamheid zoekt.

Hier zijn 24 verbluffende ovale acrylnagel ideeën die ervoor zorgen dat je de randen wilt afronden.

1. Schattige voorjaarsnagels

Credit: _whatthegel_

Om te beginnen zijn hier een paar eenvoudige maar schattige ovale acrylnagels, perfect voor de lente met deze schattige bloemen erop.

De lengte van deze nagels straalt klasse en elegantie uit, waardoor ze moeiteloos draagbaar en makkelijk te onderhouden zijn.

2. Verf de stad rood

Als je meer van felle kleuren houdt, stralen deze opvallende rode nageldesigns kracht en vrouwelijkheid uit. Ze zien er netjes maar stijlvol uit met deze middellange lengte.

3. Cool lineair ovaal nageldesign

Credit: rania_tzima

Deze ovale nagels zijn echt opvallend door de gouden details en het coole lineaire design op de wijs- en middelvinger. De nagelstyliste heeft geweldig werk geleverd met de tekeningen en was heel precies. Ik durf te wedden dat het veel oefening kost om zo goed te worden.

4. Olijf en ovaal

Credit: byroshnijay

Ik ben dol op de mix van een klassieke nagelvorm en deze afwijkende groene kleur met kleine stippen in roodbruin om echte olijven na te bootsen.

Deze acrylnagels zijn een geweldige optie voor degenen die houden van gedurfde nageldesigns met stijlvolle ovale vormen.

5. Trendy paarse ovale nagels

Bloemen hebben altijd een vrouwelijke en delicate uitstraling en het is dan ook geen wonder dat ze een veelgebruikt motief zijn voor nailart.

Deze levendige paarse tint is een populaire keuze voor de lente en zomer, vooral in combinatie met een vleugje wit, wat een extra laagje intrige toevoegt aan de look.

6. Ongelooflijke kwarts acrylnagels

Credit: diananailedit

Deze babyblauwe nagels zien er ongelofelijk mooi uit, vooral met de toevoeging van kwarts en gouden details, waardoor ze een verfijnde allure krijgen. Ze zullen zeker de aandacht trekken en je veel complimenten opleveren.

7. Verbazingwekkende roze ombré nagels

Credit: charluckyy

Ombré nagels zijn een soort manicure waarbij de kleur geleidelijk overgaat van de lichtere naar de donkerdere tint, net als op de foto hierboven. Deze verbazingwekkende ombré nagels zijn zo schattig en trendy, dankzij hun zachtroze kleur en gepolijste afwerking.

8. Vrolijke ovale acryl nagel ontwerpen

Credit: sarah.nails.it

Deze nagels zijn letterlijk vrolijk omdat de “vreugde” op de middelvinger staat te midden van prachtige dennennaaldmotieven. De combinatie van deze motieven met witte en groene kleuren is perfect voor het winterseizoen, vooral tijdens de kerstperiode. En heb je het ingewikkelde borduurwerk op de witte nagel al opgemerkt? Het voegt een extra gezellig gevoel toe aan deze nagels.

9. Op hartjes geïnspireerde nagels

Credit: diananailedit

Deze nagels stralen vrouwelijkheid en lieflijkheid uit met delicate, witte hartjes tegen een lichtroze basis die helder glanst. Als je op zoek bent naar inspiratie voor je volgende ovale acrylnagel design en je neigt naar een meisjesachtige esthetiek, dan denk ik dat dit de ideale keuze voor je is!

10. Betoverende sappige ovale nagels

Credit: diananailedit

Hier is nog een voorbeeld van verbluffende ovale acrylnagels die er zo kleurrijk en snoepjesachtig uitzien door de vele verschillende kleuren die erop zijn gebruikt. Hun levendigheid en sprankeling maken ze echt opvallend, en persoonlijk vind ik deze combinatie van kleuren erg aantrekkelijk.

11. Prachtig bruids acryl nagel ontwerp

Credit: raelondonnails

In tegenstelling tot de vorige zijn hier een paar minimalistische ovale nagels die perfect zijn voor alle minimalistische bruiden die er zijn. Ik vind ze ongelooflijk verfijnd, stijlvol en elegant vanwege hun korte lengte en melkachtige basis. Al deze kenmerken maken ze tijdloos en gemakkelijk te dragen.

12. Prachtige valentijnsnagels

Credit: nailsbyk_x

Nu we het toch over bruiden hebben, er zou er geen zijn zonder liefde voor hun geliefde. Dus hier zijn op Valentijnsdag geïnspireerde nagels voor alle meisjes die van romantiek en verliefdheid houden.

Rood is een kleur van liefde en passie, net als de hartjes op de ringvinger en de pink. Ook het rode French nail detail is zo chic.

13. Uniek en kleurrijk

Deze ovale acrylnagels zijn een echt kunstwerkje en hoe meer je ernaar kijkt, hoe mooier je ze vindt. Ze zitten vol kleine details en kleuren die me doen denken aan mooie vlindervleugels of pauwenveren.

Ze zijn klaar om te worden gedragen in de lente of de zomer met alle felle lijnen, stippen en wervelingen die ze zo leuk en speels maken.

14. Verrukkelijke geglazuurde donutnagels

Credit: nailstudiobynb

Een van de populairste trends op dit moment zijn de zogenaamde “geglazuurde donutnagels”, of zoals velen ze graag noemen Hailey Bieber nagels, omdat zij degene was die ze zo beroemd maakte.

Deze geglazuurde donutnagels zien er ideaal uit met ovale vormen en verschillende lengtes en stralen elegantie uit door hun parelmoerachtige en glanzende afwerking.

15. Barbie ovale acrylnagels

Credit: nailedbylexx_

Lange roze acrylnagels schreeuwen om Barbie, en daar zijn we voor. Dit zijn gewoon effen roze ovale nagels zonder ingewikkelde details, maar dat maakt ze niet minder aantrekkelijk en stijlvol.

Roze is zo’n trendy en veelzijdige kleur dat deze nagels goed zullen passen bij al je dagelijkse outfitcombinaties.

16. Halloween nageldesign

Credit: emhaynes.beauty

Als je in de stemming bent voor iets griezeligs maar toch schattigs, dan zijn deze Halloween nagels een geweldige optie voor jou. Ondanks hun korte lengte trekken ze echt de aandacht door de geweldige tekeningen die erop staan.

Halloween motieven in zwart, oranje en wit maken deze nagels perfect voor het herfstseizoen en zullen zeker ieders aandacht trekken.

17. Opmerkelijk Blauw

Credit: nailstudiobynb

Blauw geeft altijd een frisse en schone uitstraling, en dat is precies waar het bij deze nagels om gaat. Als je dit combineert met de nette en stijlvolle look die korte ovale acrylnagels bieden, creëer je een perfecte harmonie van stijl en verfijning.

Kijk ook eens naar de lieve blaadjes in blauw, geel en groen op de ringvinger, die een vleugje kleur en levendigheid toevoegen aan het effen blauw op de rest van de nagels.

18. Zomerse franse nagels

Credit: nala_nailsss

Deze Franse ovale nagels zijn perfect voor de zomer omdat ze vol bloemen en aardbeien zitten. De aardbeien zien er zo realistisch uit, wat bijdraagt aan de algehele charme van het ontwerp.

Ovale nagels zijn zo gemakkelijk te stylen vanwege hun eenvoudige vorm en de nagels op de foto hierboven laten ons precies dat zien. Ondanks dat ze verschillende details en kleuren hebben, zien ze er elegant en echt draagbaar uit.

19. Oogverblindend groen

Credit: polished_yogi

Deze effen groene ovale acrylnagels schitteren met hun heldere kleur en eenvoudige ontwerp. Ik zou zeggen dat ze geschikt zijn voor het seizoen, en dat is wat ze zo briljant maakt.

Ik hou vooral van de middellange lengte van deze nagels, omdat het een verfijnde en langgerekte uitstraling geeft aan elke hand.

20. Prachtige zwarte en gouden nagels

Credit: nailsbyharriet_

De combinatie van zwart en goud is gewoonweg prachtig en maakt deze nagels bijzonder. Gouden details tillen elk ontwerp altijd naar een hoger niveau en maken alles luxueus.

Als je niet kunt beslissen over één kleur, kies dan gewoon deze twee. Deze kleurenbloknagels zijn zo glanzend en opvallend, dat ze een manier zijn om je gebruikelijke manicure te verheffen.

21. Regenboog ovaal acryl nagel ontwerp

Credit: naillovernail

Rainbow French tips zijn op dit moment ontzettend trendy omdat ze zo eenvoudig en makkelijk te maken zijn. Zelfs als je geen zin hebt om naar een nagelsalon te gaan, kun je ze gemakkelijk thuis maken.

Deze pastelkleurige babykleurtjes zijn gewoon te zoet en snoepachtig en geven de leukste draai aan de gebruikelijke French manicure.

22. Zachte winternagels

Credit: polished_yogi

Als je houdt van aardse, nude en koele tinten, kan dit een geweldige optie voor je zijn, vooral tijdens het winterseizoen. Deze nagels hebben een subtiele glans en een feestelijke uitstraling, wat hun allure nog groter maakt. Ik vind het prachtig hoe deze kleurencombinatie eruit ziet op korte ovale nagels, waardoor ze een tijdloze uitstraling krijgen.

23. Zwarte French manicure

Als je je klassieke French manicure wat pittiger wilt maken, dan is hier een leuk idee om dat te doen. Kies in plaats van de traditionele witte punten voor zwarte punten en een transparante basis, en je hebt al een unieke set acrylverf.

Als je meer details wilt toevoegen, kun je dat gemakkelijk doen door gewoon schattige, kleine motiefjes toe te voegen, zoals hartjes.

24. Verchroomde ovale nagels

Credit: nailsnatalies

Ovale acrylnagels zijn perfect voor de chromen afwerking, net als de nagels hierboven, die zowel glanzend als stijlvol zijn. Ik hou van de knal oranje kleur en de bloemige details die ze nog meer laten opvallen.

Welk design je ook kiest, ik denk dat je verliefd zult zijn op je nieuwe ovale acrylnagels en dat het moeilijk zal zijn om je ogen er niet van af te houden.

24 Prachtige Ovale Acrylnagels Die Elk Meisje Nodig Heeft