Skip to Content

23 Magnetiserende Roze Oogschaduw Looks Voor Vrouwen

23 Magnetiserende Roze Oogschaduw Looks Voor Vrouwen

We weten allemaal dat roze de meest iconische kleur is. En met de zomer in aantocht weet ik dat je op zoek bent naar de mooiste roze oogschaduwlooks. Geen zorgen, je vindt ze hier.

We presenteren je de mooiste opties, van zacht tot glamoureus. Wat je voorkeuren ook zijn, je vindt altijd iets wat bij je past.

Laten we nu een pop van je maken!

1. Hartvormige roze oogschaduw

Hartvormige roze oogschaduw
Credit: makeupwithalix

Als je voor een romantische sfeer gaat, overweeg dan dit: een zachte, glinsterende roze oogschaduw met twee hartjes in elke ooghoek.

Je kunt het wat pittiger maken met een meer levendige kleur roze die de hartjes omringt. Voeg als finishing touch een rozige lippenstift toe en je hebt een prachtige combinatie die elk hoofd doet omdraaien.

2. Een vleugje roze

Een vleugje roze
Credit: luvelycel_

Als je een perfecte roze oogschaduwlook wilt, maar niet wilt dat het roze in het oog springt, probeer dit dan eens! Breng een zilveren, glinsterende oogschaduw met parels aan over het hele bovenste ooglid.

De roze oogschaduw wordt net boven de oogplooi aangebracht en vormt een perfect gevleugeld ontwerp parallel aan de zilveren oogschaduw. Om de harmonie te versterken, wordt het in het midden gemengd met paars.

3. Een rij kersenbloesems

Een rij kersenbloesems
Credit: makeupbystefie

Dit is een mooie combinatie van oranje en roze. Het oranje is aangebracht op het bovenste ooglid en de “kersenbloesem” roze tint snijdt de oogplooi. De bloesems zijn ook net daarboven afgebeeld, met een donkerder tint oranje die de perfecte winged eye afmaakt.

Dit is zeker een goede oplossing als je voor een schattige look gaat.

4. Een vintage schoonheid

Een vintage schoonheid
Credit: josie_ely

Sommige make-upstijlen zijn gewoon te mooi om op te geven, zoals deze prachtige, op de jaren 80 geïnspireerde winged eye. Het is een kleurrijke mix van roze, paars en geel.

Het roze is aangebracht op zowel het bovenste als onderste ooglid, terwijl het geel de spotlight steelt door de oogschaduw perfect te accentueren. Boven de oogplooi voegt het paars nog meer vrolijkheid toe.

5. Glinsterend roze

Met de zomer in het vooruitzicht is dit het perfecte moment voor een prinsessenmoment. Gebruik glinsterend roze op je oogleden en aanvullende lipgloss voor prachtige, vloeibare lippen.

Combineer de mooie make-up met een gewaagd winged eye voor pure magie!

6. Monochrome make-up

Monochrome make-up
Credit: oatmilkmakeup

De term “monochromatisch” verwijst naar make-up die een perfecte balans op het gezicht bereikt door vergelijkbare kleuren te gebruiken voor de ogen, lippen en wangen.

Op de foto zie je complementaire tinten roze – een zachte blos onder de ogen en dezelfde tint op de lippen – terwijl de ogen een meer levendige tint hebben. Zelfs de kleine sterretjes dragen bij aan een vlekkeloze weergave van kleur.

7. Barbie make-up

Breng levendige roze tinten aan op je bovenste en onderste oogleden, en een zware mascara voor een nog gewaagdere, levendige uitstraling. Accentueer dit effect door donkerroze lippenstift aan te brengen. Je straalt een zelfverzekerde maar toch zachte, vrouwelijke uitstraling uit, die doet denken aan een echte Barbiepop.

Met deze aanpak omarm je zowel je zachte als je gewaagde kanten en creëer je de perfecte balans tussen die twee.

8. Een glittermix van roze en paars

Als je houdt van schitteren en glinsteren, dan is deze roze oogschaduwlook perfect voor jou. Het is een roze oogschaduw in de vorm van een diamant met intrigerende paarse lijnen vanaf de onderste ooghoek tot boven de oogplooi.

Je kunt nog meer ingewikkelde geometrische vormen toevoegen die het beste bij jou passen.

9. Tinten roze

Tinten roze
Credit: makeupwithalix

Kies een roze tint die overeenkomt met je huidskleur en voeg er glans aan toe. Breng vervolgens een donkerdere tint aan om een vlekkeloze gevleugelde oogschaduwlook te creëren.

Gebruik dezelfde kleur voor je onderste oogleden.

10. Een parelketting

Een parelketting
Credit: carolineeriley1

Op zoek naar je perfecte prinsessenlook? Hier is het: Gebruik dezelfde warmroze tint voor zowel het bovenste als het onderste ooglid en creëer een gevleugelde oogschaduwlook. Accentueer vervolgens de oogplooi met een lijntje parels.

Dit is jouw teken om er buitenaards uit te zien!

11. Roze spotoog

Roze spotoog
Credit: makeupwithalix

Een klassiek spotlight oog is de perfecte keuze als je wilt opvallen. Je kunt niet anders dan onder de indruk zijn van deze glanzende mix van roze en paars, waarbij het paars is aangebracht op het bovenste ooglid en het roze het hele oog omsluit.

Combineer deze gedurfde ooglook met een zachte lipkleur en je bent klaar om de show te stelen!

12. Rosse dromen

Rosse dromen
Credit: makeupbystefie

Deze make-up look is geïnspireerd op rozige dromen, met twee subtiele roosjes in de buitenste hoek van het ooglid.

13. Roze glamour

Je zult zeker opvallen met deze lichte roze tint op je oogleden, aangevuld met een soortgelijke zachte tint boven de crease en op de onderste wimperlijn.

Je kunt een rozebruine lippenstift aanbrengen om de look af te maken.

14. Bloemrijke vormen

Als je een zoetere roze oogschaduwlook wilt, kun je dit proberen. Breng een delicate, maar iets donkerdere tint roze aan en voeg aan beide kanten een lijn met bloemmotieven toe boven de oogplooi.

Omdat het een relatief eenvoudige make-upstijl is, kun je het opwaarderen door wat eyeliner toe te voegen.

15. Een kleurenspel

Een kleurenspel
Credit: juliastrockova

Deze oogmake-up look is voor diegenen die niet bang zijn om gedurfde persoonlijke voorkeuren te tonen. De basis is donkerroze, gelaagd met witte accenten en verder omlijnd met een zwarte rand.

16. Eenvoudig maar fantastisch

Eenvoudig maar fantastisch
Credit: bonbomcosmetic

Dit is perfect om de glamoureuze Hollywoodsterrenlook te bereiken: een glanzende roze tint op zowel het bovenste als onderste ooglid, gecombineerd met een zwarte tint in de binnenste en buitenste ooghoeken.

Het is een eenvoudige maar adembenemende look die je een stralende gloed geeft!

17. Zacht en glanzend

Als je op zoek bent naar een subtiele maar mooie look, dan is dit een idee voor jou. Deze is vergelijkbaar met de vorige, met zachtroze oogschaduw op beide oogleden en zwart in de binnenste ooghoek.

De tinten zijn echter delicaat, waardoor het lijkt alsof je niet eens je best doet, maar toch de onberispelijke look krijgt die je wenst.

18. De magie van roze en rood

De magie van roze en rood
Credit: rubyhmua

Dit is je kans om eruit te zien alsof je uit een andere wereld komt. Wie had ooit gedacht dat roze en rood zo’n mooie combinatie konden vormen?

Breng een stralende roze tint aan op je bovenste oogleden en vul deze aan met een roodtint om een gevleugelde look te creëren. Breng een soortgelijke kleur aan op je lippenstift en je bent klaar om harten te stelen.

19. Lieflijke roze oogschaduwlooks

Lieflijke roze oogschaduwlooks
Credit: iryna_mua

Maak een mooie vleugel met je eyeliner en breng dan zachte, glinsterende roze oogschaduw aan boven de oogplooi. Gebruik zware mascara om je ogen nog meer te accentueren en voor een laatste vleugje schoonheid.

20. Gedurfde fonkelingen

Gedurfde fonkelingen
Credit: greycastillomkp

Wil je echt indruk maken? Gebruik een lichtroze oogschaduw en voeg een zachte maar opvallende roze glans toe boven de oogplooi. Breng een neonroze tint aan op je onderste wimperlijn en je hebt de perfecte oogschaduwlook.

Een rozebruine lippenstift brengt het geheel in balans, waardoor je uitstraling nog groter wordt.

21. Een regenboogshow

Een regenboogshow
Credit: hamusit.makeup

Ook dit is een uitstekende optie als je de voorkeur geeft aan zachte en delicate make-upstijlen. Creëer een prachtige mix van roze en paars, met gele accenten alleen in de binnenste hoek van je ogen.

Deze look roept regenbogen op en zorgt meteen voor een vrolijke stemming. Combineer het met een even levendige kleur lippenstift en rock je favoriete outfits deze zomer!

22. Stoffige roos

Als je niets extreems wilt, kies dan voor deze prachtige mix van roze en paars – licht en glinsterend, met een eenvoudige elegantie en charme. Maak het af met een subtiele gevleugelde oogschaduw en ta-da! Je bent er klaar voor!

Wat je ook draagt, met deze look voel je je een echte prinses!

23. Levendige roze oogschaduwlooks

Levendige roze oogschaduwlooks
Credit: murzzagalieva

Wil je je als een echte pop voelen? Wij hebben de eenvoudigste oplossing voor je: kies een roze Barbie-tint en voeg een lijntje glitter toe boven de plooi voor een vleugje stoerheid.

Elegant en toch gedurfd, hiermee kun je je Barbie-fantasie uitleven.

Misschien geef je de voorkeur aan het channelen van je innerlijke slechterik met een schokkende roze tint, of belichaam je een vrouwelijke dame met delicate roze oogschaduwlooks. Het enige wat je nodig hebt, is het verlangen om het voor elkaar te krijgen.

Vertrouwen is de sleutel – als je denkt dat het goed staat, dan staat het goed. Zoek uit welke stijl het beste bij je past en ik weet zeker dat het je zal staan. Veel succes en blijf iconisch!

23 Magnetiserende Roze Oogschaduw Looks Voor Vrouwen