Skip to Content

20 Rode Lippenstift Make-up Looks Voor Op De Rode Loper

20 Rode Lippenstift Make-up Looks Voor Op De Rode Loper

Als het gaat om het maken van een gedurfd schoonheidsstatement, zijn weinig dingen zo iconisch als make-up looks met rode lippenstift. Of je nu gaat voor een klassieke, glamoureuze of edgy vibe, een veeg rode lippenstift kan je hele uiterlijk direct oppeppen.

Met dat in gedachten gaan we een wereld van levendige rode kleuren verkennen waarmee je je zelfverzekerd, chique en absoluut fantastisch zult voelen.

1. Klassieke elegantie met een gedurfde rode lip

Stap in de schijnwerpers met deze klassieke look met rode lippen die elegantie en zelfvertrouwen uitstraalt. Deze make-upstijl, perfect gecombineerd met een strakke topknoop, laat je natuurlijke schoonheid zien en voegt een vleugje glamour toe.

Om deze elegante look af te maken, houd je de rest van je make-up minimaal met een zachte, stralende foundation en subtiele oogmake-up. Een vleugje highlighter op de hoogtepunten van je gezicht zorgt voor een prachtige uitstraling die de opvallende lip mooi aanvult.

2. Glamoureuze rode lippen met een dramatische winged liner

Glamoureuze rode lippen met een dramatische winged liner
Credit: ashleaportermua

Als je op zoek bent naar een look die glamour uitstraalt, dan kun je niet fout gaan met deze combinatie van opvallende rode lippen en dramatische winged eyeliner.

Het contrast tussen de scherpe, gedefinieerde ogen en de gewaagde lippen creëert een verbluffend visueel effect dat zeker de aandacht zal trekken. Deze look is perfect voor momenten waarop je je als een ster op de rode loper wilt voelen.

3. Verfijnde rode lippen voor een gepolijste look

Verfijnde rode lippen voor een gepolijste look
Credit: aginimakeup

Voor een geraffineerde en gepolijste uitstraling is deze rode liplook de juiste keuze. De rijke, matte finish van de lippenstift voegt een vleugje verfijning toe dat prachtig samengaat met ingetogen oogmake-up.

Kies voor een neutraal oogschaduwpalet om de focus op je lippen te houden en voeg een dun lijntje eyeliner toe voor subtiele definitie.

4. Hoogglanzende rode lippen voor een glanzende finish

Hoogglanzende rode lippen voor een glanzende finish
Credit: claudianeacsu

Maak je klaar om te stralen met deze hoogglanzende rode liplook waarmee je een gedurfd statement maakt. De glanzende finish geeft een moderne draai aan de klassieke rode lip en zorgt voor een frisse en levendige uitstraling.

Om deze look te creëren, begin je met een hydraterende primer en een dewy foundation om je huid een gezonde gloed te geven. Houd de rest van je make-up eenvoudig met een vleugje blush en licht omlijnde ogen, zodat je lippen de ster van de show worden.

5. Vurige rode lippen met een bloemig accent

Vurige rode lippen met een bloemig accent
Credit: tominamakeup

Combineer de passie van rode lippen met de zachtheid van bloemenaccenten voor een look die zowel gedurfd als vrouwelijk is.

Deze make-up stijl is perfect voor degenen die graag experimenteren met hun look en niet bang zijn om gedurfde elementen te mixen met delicate details. De rode lippen brengen de warmte, terwijl de bloementoetsen wat onweerstaanbare charme toevoegen.

6. Zwoele rode lippen met een stralende gloed

Zwoele rode lippen met een stralende gloed
Credit: grwrady

Maak het nog warmer met deze zwoele rode liplook die perfect past bij een stralende, stralende teint. Bij deze make-upstijl gaat het erom je natuurlijke schoonheid te accentueren en tegelijkertijd een vleugje zwoele verfijning toe te voegen.

De combinatie van knalrode lippen en een stralende huid creëert een betoverend effect dat moeilijk te weerstaan is.

7. Stoere rode lippen met een vleugje roze

Stoere rode lippen met een vleugje roze
Credit: maccosmetics

Geef een twist aan je rode liplook met een prikkelend vleugje roze dat een uniek en opvallend effect creëert. Deze make-up stijl is perfect voor degenen die graag opvallen en niet bang zijn om te experimenteren met gedurfde kleurencombinaties.

De mix van rood en roze voegt diepte en dimensie toe, zodat je lippen het middelpunt van je look blijven.

8. Knalrode lippen met gouden accenten

Knalrode lippen met gouden accenten
Credit: kngmary

Verhoog je rode lippen met gouden accenten die een vleugje luxe en verfijning toevoegen. Deze make-up look is perfect voor speciale gelegenheden waarbij je je extra glamoureus wilt voelen en een blijvende indruk wilt maken.

De combinatie van knalrode lippen en glinsterende gouden details rond de ogen creëert een verbluffend, high-fashion effect.

9. Natuurlijke schoonheid versterkt door rode lippen

Natuurlijke schoonheid versterkt door rode lippen
Credit: ani_avalianii

Laat je natuurlijke schoonheid zien met deze look die je gelaatstrekken benadrukt met de kracht van rode lippen. Bij deze make-upstijl houd je alles eenvoudig en elegant en voeg je een vleugje kleur toe die je look tot leven brengt.

Om deze look te bereiken, begin je met een lichte, natuurlijke foundation en een beetje concealer om je huidskleur te egaliseren. Houd je oogmake-up minimaal met alleen een laagje mascara en een beetje nude oogschaduw.

10. Klassieke rode lippen met een moderne twist

Klassieke rode lippen met een moderne twist
Credit: artursbriedis

Deze make-up stijl is perfect voor diegenen die houden van het mixen van traditie met hedendaagse trends, het creëren van een look die zowel vertrouwd als nieuw is. Het resultaat is een chique en stijlvolle verschijning die perfect is voor elke gelegenheid.

De finishing touch is een klassieke rode lippenstift met een moderne twist, zoals een glanzende finish of een ombré-effect, zodat je look on-trend en fashion-forward is.

11. Felle rode lippen met een strakke paardenstaart

Laat je innerlijke diva zien met felrode lippen in combinatie met een strakke paardenstaart. Deze make-up look staat in het teken van lef en zelfvertrouwen en is perfect voor een avondje uit of een speciale gebeurtenis.

De combinatie van opvallende rode lippen en een gepolijst kapsel creëert een krachtige en geraffineerde uitstraling die zeker de aandacht zal trekken.

12. Moeiteloos chique make-up looks met rode lippenstift

Deze make-uplook is perfect voor degenen die het graag eenvoudig houden en toch een statement willen maken. De natuurlijke rode lippen accentueren je gelaatstrekken zonder je look te overheersen, waardoor je er evenwichtig en geraffineerd uitziet.

13. Levendige rode lippen met artistieke eyeliner

Levendige rode lippen met artistieke eyeliner
Credit: sara_benayas

De gedurfde rode lippen en het unieke eyelinerontwerp dat je hier ziet, creëren een opvallende en gedenkwaardige verschijning die perfect is om een entree mee te maken.

Gebruik een gedurfd, grafisch eyelinerontwerp voor een artistiek effect en maak het af met een levendige rode lippenstift die de hele look samenbrengt.

14. Knalrode lippen met vurige oogmake-up

Knalrode lippen met vurige oogmake-up
Credit: iamnataliaz

Deze look staat in het teken van intensiteit en passie en is daarom perfect voor een spannend avondje uit. De combinatie van opvallende rode lippen en dramatische oogmake-up creëert een fascinerende en krachtige uitstraling die zeker zal opvallen.

15. Tijdloze rode lippen met een glamoureuze twist

Tijdloze rode lippen met een glamoureuze twist
Credit: blesin.awala

Omarm de tijdloze schoonheid van rode lippen met een eenvoudige glamoureuze twist. De rode lippen vormen het middelpunt, terwijl de glamoureuze elementen op de wangen en rond de ogen een extra laagje raffinement toevoegen.

16. Intens rode lippen met een precieze winged liner

Voor wie van precisie en intensiteit houdt, combineert deze look opvallende rode lippen met zorgvuldig aangebrachte winged liner.

Begin met een egale foundation en een beetje contour om je gelaatstrekken te accentueren. Gebruik een vloeibare liner met een fijne punt om een precieze wing te maken en zorg ervoor dat beide kanten symmetrisch zijn.

Werk af met een matte rode lippenstift die de scherpte van de liner aanvult, voor een samenhangende en impactvolle look.

17. Dramatisch rode lippen met een glanzende finish

Dramatisch rode lippen met een glanzende finish
Credit: popdiana_makeup

Stap in de schijnwerpers met dramatisch rode lippen die glanzen met een glanzende finish. Dit is een look voor vrouwen die graag in het middelpunt van de belangstelling staan en niet bang zijn om zelfverzekerd voor de dag te komen.

Bij deze look draait alles om de lippen, dus laat ze in het middelpunt van de belangstelling staan en laat ze stralen door een opvallende rode lipgloss of een glanzende rode lippenstift te gebruiken om de glanzende finish te bereiken.

18. Elegante rode lippen met een vleugje vintage

Kies voor vintage glamour met elegante rode lippen die doen denken aan de gouden tijden van Hollywood. De rijke rode lippen in combinatie met op vintage geïnspireerde elementen creëren een tijdloze en geraffineerde uitstraling.

Begin met een vlekkeloze basis en een vleugje blush voor een gezonde gloed. Voeg misschien een beetje glans toe aan je oogleden voor een extra vleugje glamour. Maak het af met een dieprode lippenstift die de vintage vibe compleet maakt, zodat je je voelt als een ster van het witte doek.

19. Gedurfde en dieprode lippen voor een krachtige look

Maak een krachtig statement met gedurfde en dieprode lippen die zelfvertrouwen en kracht uitstralen. Deze make-uplook eist de aandacht op en laat een blijvende indruk achter, vooral dankzij de intense kleur en gedurfde afwerking.

De nadruk ligt natuurlijk op de lippen, dus kies voor een dieprode lippenstift met een matte of satijnen finish om die krachtige look te bereiken.

20. Klassiek rode lippen met gouden accenten

Deze make-uplook combineert de tijdloze aantrekkingskracht van klassieke rode lippen met de weelderigheid van goud, waardoor een prachtig, high-fashion effect ontstaat dat perfect is voor speciale gelegenheden.

Het pièce de résistance is een knalrode lippenstift die afsteekt tegen de gouden gloed, zodat je lippen het eerste zijn wat mensen opvalt.

Make-up looks met rode lippenstift zijn onmiskenbaar tijdloos, veelzijdig en krachtig. Of je nu klassieke elegantie, modern chic of stoerheid nastreeft, er is een rode liplook voor elke gelegenheid en persoonlijkheid.

Vergeet niet dat make-up gaat over het uiten van je individualiteit en plezier hebben, dus wees niet bang om te spelen en deze looks je eigen te maken. Ga je gang, rock die rode lippen en verander elke stoep in een rode loper!

20 Rode Lippenstift Make-up Looks Voor Op De Rode Loper