Skip to Content

22 Oogmake-up Looks Voor Groene Ogen Om Hun Schoonheid Te Accentueren

22 Oogmake-up Looks Voor Groene Ogen Om Hun Schoonheid Te Accentueren

Als je op zoek bent naar de mooiste oogmake-up looks voor groene ogen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden betoverende opties, van mild en zacht tot gedurfd en levendig.

Alles hangt af van je smaak en de uitstraling die je wilt uitstralen. Laten we er nu in duiken!

1. Een vleugje oranje

Laat je groene ogen stralen met een vleugje lichtoranje. Breng het aan op je onderste wimperlijn voor een meer harmonieuze look. Voeg een dun lijntje eyeliner toe, en ta-da!

Deze eenvoudige oogmake-up look voor groene ogen straalt subtiele elegantie uit en past bij elke outfit.

2. Pastel zoetheid

Pastel zoetheid
Credit: emmaahp

Als je van pastelkleuren houdt, zal deze oogmake-up look voor groene ogen je zeker bekoren. Een combinatie van paars en blauw is perfect gecombineerd om een vrolijk winged eye te creëren.

Het straalt vreugde en geluk uit, waardoor het perfect is voor zonnige zomerdagen.

3. Rode gloed

Rode gloed
Credit: preppy.punk

Dit is voor alle meisjes die van roze houden. Begin met een nude basis en meng licht- en donkerroze tinten om een betoverende schoonheid te creëren. Voeg een vleugje durf toe door de buitenste hoeken van je ogen zwart te schilderen.

Knip de oogplooi in met lichtroze omringd door glittertjes voor extra flair. Als je houdt van make-up die zowel mooi als gewaagd is, dan is dit de ideale keuze.

4. Zachte vleugel

Zachte vleugel
Credit: mjellmashehumua

Bereik een harmonieuze look door een zachtbruine tint te kiezen voor je groene ogen. De complementaire kleuren benadrukken elkaars schoonheid perfect en vieren hun unieke donkere charme.

Deze oogmake-up past bij kleding in bijpassende kleuren, waardoor de eenheid wordt versterkt, of combineert naadloos met neutrale tinten, zoals dit witte overhemd, om je ogen te accentueren.

5. Zware vleugel

Bereik een harmonieuze look door een legergroene tint te kiezen voor je groene ogen. De complementaire kleuren benadrukken elkaars schoonheid perfect en vieren hun unieke donkere charme.

Deze oogmake-up past bij kleding in bijpassende kleuren en versterkt de eenheid, of combineert naadloos met neutrale tinten om je ogen te accentueren.

6. Feeënfonkeling

Feeënfonkeling
Credit: lizvanityx_

Dit is een uitstekende keuze als je houdt van het idee van een glinsterende groene oogschaduw met creatieve patronen die je uiterlijk een etherische uitstraling geven en het betoverende aura van een fee oproepen.

Je kunt dit effect nog versterken met zachtroze blush en bijpassende accessoires.

7. Wasbeer ogen

Als je van gedurfd houdt, wordt het niet beter dan dit: een combinatie van donkergroen en rood die zich mengt tot de perfecte wasbeerlook.

Het groen wordt aangebracht op de bovenste oogleden en boven de oogplooi, lichtjes vervaagd tot smokey eyes. Het wordt ook gebruikt op de onderste wimperlijn om een zekere harmonie in uitstraling te bereiken.

Rood wordt op het onderste ooglid aangebracht voor een sterk contrast. Omdat beide kleuren levendig en gedurfd zijn, zul je zeker de aandacht trekken met je baddie vibe.

8. Zoet en eenvoudig

Als je van eenvoudige maar mooie make-up houdt, zul je dit prachtig vinden. Het is een delicate, glinsterende roze tint die de bovenste oogleden siert, harmonieus gecombineerd met een diepere tint op de onderste oogleden.

Zachte eyeliner is aangebracht voor een vleugje brutaliteit, waardoor een perfect contrast ontstaat tussen elegantie en durf. Het is geweldig voor zowel casual als formele evenementen en past prachtig bij alle kleuren.

9. Blauwe vleugel

Blauwe vleugel
Credit: preppy.punk

Blauw is de perfecte kleur om een contrast te creëren met je groene ogen. Breng het aan op de randen van je oogleden en de oogplooi en creëer zo een gedurfde, levendige wing. Gebruik een neutrale kleur voor een vleugje zachtheid dat bij de rest van je gezicht past.

Als je wilt opvallen, is deze make-up look voor groene ogen de juiste keuze.

10. Donkergroen

Donkergroen
Credit: preppy.punk

Meng groene tinten om een make-up look te creëren die bij je ogen past. Breng een donkere tint met een zachte glans aan op de oogleden en lichtere tinten met een sterke gloed aan de randen.

Het levendige groen loopt door tot in de oogplooi en creëert zo een levendige dubbele vleugel die je verschijning met zijn schoonheid doet stralen.

11. Lichtgroen

Lichtgroen
Credit: onedaywithflo

Voor mensen met donkergroene ogen creëert een lichtere tint een prachtige harmonie met levendige schoonheid en charme. Breng het aan op het bovenste en onderste ooglid en voeg glans toe voor een frisse blik die gevoelens van vreugde en fascinatie oproept.

Vermijd zware mascara om de oogschaduw te laten opvallen.

12. Subtiele verfijning

De harmonieuze mix van kleuren creëert een eenvoudige maar prachtige look die iedereen in vervoering brengt. De subtiele smokey eye en lichtbruin op de onderste wimperlijn intimideren door hun unieke schoonheid.

Dezelfde tinten zijn subtiel aangebracht op de oogleden voor een aanvullende, vrouwelijke uitstraling, die een subtiele elegantie toevoegt aan de algehele look.

13. Zoete glans

Als je de voorkeur geeft aan zachtere tinten, is glinsterende bruine oogschaduw de perfecte keuze. De lichte tinten creëren een prachtige harmonie met je groene ogen en vormen een prachtige combinatie die moeiteloos bij elke outfit past.

Deze look straalt elegantie uit en voegt een vleugje vrouwelijke zachtheid toe aan je algehele uitstraling.

14. Roze verfijning

Je groene ogen zullen de spotlight stelen met deze make-up look. Breng zachtroze oogschaduw en lichte glans aan boven de oogplooi. Accentueer je wimpers met zware mascara om het effect te versterken.

Dit creëert een subtiel contrast dat bij elke outfit past.

15. Aardebruin

Aardebruin
Credit: _bykatarina_

Deze oogmake-up voor groene ogen veroudert nooit. Oud bruin gemengd met nude, van boven de oogplooi tot in de buitenste ooghoeken. Breng zachte eyeliner aan voor nog meer elegantie.

Het is een look die tijdloze schoonheid uitstraalt, waardoor het een absolute favoriet is!

16. Neonroze

Straal levendigheid uit met deze neonroze tint die je aanbrengt op de onderste wimperlijn, terwijl je de bovenste oogleden versiert met een nude kleur voor het contrast. Creëer een subtiel winged eye voor een vleugje durf en breng het ook aan in je binnenste ooghoeken.

De roze tint zal opvallen, maar elke stap van deze make-up look draagt bij aan de algehele schoonheid ervan.

17. Lichtbruin

Hier is nog een voorbeeld van een gedurfde make-up look. Het is een lichtbruine tint met zware eyeliner op de wimperlijn die je een felle baddie vibe geeft. Het wordt nog mooier met opvallende rode lippenstift.

Breng veel mascara aan om je verschijning een extra dramatisch tintje te geven.

18. Natuurlijke look

Als je de voorkeur geeft aan een subtielere aanpak, overweeg dan deze optie. Het is een vrouwelijke make-up look met nude oogschaduw voor het bovenste en onderste ooglid en subtiele eyeliner als finishing touch.

Het is een mooie combinatie die harmonie creëert en het groen in je ogen naar voren brengt.

19. Roze bloemen

Roze bloemen

Het is tijd om een beetje creatief te worden. Breng lichtroze aan op de bovenste oogleden en knip de oogplooi uit met zachte, maar donkere tinten. Voeg vervolgens roze bloemen en glitter toe voor een feestelijke vibe.

Perfect voor een avondje uit, zodat je je heter dan ooit voelt!

20. Kleurrijke fonkelingen

Kleurrijke fonkelingen
Credit: preppy.punk

Deze is voor de goth girls – een oogschaduw die overgaat van wit naar zwart, van het ene uiterste naar het andere. Het creëert een ideaal contrast waardoor je er als een echte slechterik uitziet en je ook zo voelt.

Maar als je een vleugje speelsheid wilt, voeg dan kleurrijke, hartvormige glitters toe. De duisternis van deze look laat je ogen nog expressiever lijken.

21. Koper glamour

Koper glamour
Credit: a.niaszlaga

Kies voor deze klassieke kopertint om je groene ogen perfect aan te vullen. Breng zachte eyeliner aan voor een vleugje durf.

Het beste aan deze look is dat hij geweldig past bij alle outfits en alle seizoenen!

22. Zachte schoonheid

Zachte schoonheid
Credit: jennyojomua

Deze oogmake-up voor groene ogen is perfect voor zowel formele als informele gelegenheden. Op de oogleden wordt een klassieke nude tint aangebracht, terwijl eyeliner en zware mascara de boventoon voeren.

Het past bij elke stijl, dus je hoeft je geen zorgen te maken over wat je moet dragen.

Alles hangt af van wat jij wilt. Geef je de voorkeur aan een eenvoudige, ingetogen look of aan iets dat meer in het oog springt en gedurfd is?

Denk aan je outfit en de sfeer die je wilt creëren en je zult gemakkelijk de perfecte oogmake-up voor je groene ogen vinden.

22 Oogmake-up Looks Voor Groene Ogen Om Hun Schoonheid Te Accentueren