Skip to Content

22 Leuke Zomerse Nagelontwerpen Voor Op Het Strand

22 Leuke Zomerse Nagelontwerpen Voor Op Het Strand

Veel meisjes genieten van een pedicure omdat ze dan hun voeten en tenen kunnen verwennen. Maak je dus klaar om je look te verbeteren met een verscheidenheid aan levendige en leuke zomerse teennageldesigns, die je gegarandeerd de ultieme beach vibes geven.

Hieronder vind je een lijst met 22 spannende en innovatieve ideeën die je inspirerend en de moeite waard vindt.

1. Bijpassende oranje zomernagels

Het levendige oranje op de teennagels vormt een perfecte aanvulling op de bijpassende Franse manicure op de handen, waardoor een samenhangende en opvallende look ontstaat.

De zorgvuldig aangebrachte nagellak op zowel de handen als de voeten benadrukt de schoonheid van de nagels en voegt een vleugje speelsheid toe dankzij de levendige kleur.

2. Schattig acryl teennagel ontwerp

Deze acryl teennagels zijn ontworpen om je zomerse look te verbeteren met hun elegante en schattige kenmerken.

De neutrale basis en witte French tip geven ze een klassiek tintje, terwijl de “Hello Kitty” details een speels element toevoegen. Ik denk dat deze geweldig zijn voor de zomer.

3. Inspiratie voor perfecte vakantie teennagels

Deze levendige en speelse teennageldesigns zijn perfect om mee te pronken op warme zomerdagen.

Of je nu naar het strand gaat, een zwembadfeestje bijwoont of gewoon geniet van een casual dagje in de zon, deze nagels zijn de perfecte manier om je unieke gevoel voor stijl en persoonlijkheid te laten zien.

4. Rode elegantie

Klassieke rode nagels zijn een geweldige optie voor wie op zoek is naar een eenvoudige en elegante pedicure. Ze zijn populair bij veel vrouwen vanwege hun tijdloze charme en veelzijdigheid.

Rode nagels passen moeiteloos bij allerlei outfits, van casual tot formeel. Ze zijn niet alleen boeiend en leuk, maar ze hebben ook een tijdloze aantrekkingskracht. Overweeg om ervoor te kiezen om je tenen een levendig accent te geven dat nooit uit de mode raakt.

5. Trendy zomernagel ontwerpen

Als je op zoek bent naar trendy zomerse nageldesigns voor je tenen, dan kunnen zwarte en witte nagellak met coole details een opvallende optie zijn.

Deze contrasterende kleuren kunnen een strak en verfijnd uiterlijk creëren dat perfect is voor elke gelegenheid. De zwart-witte kleurencombinatie is tijdloos en gaat nooit uit de mode.

6. Klassieke pedicure

Deze tijdloze look heeft een natuurlijke basis met witte nagellak op de nageltoppen, voor een schone en gepolijste uitstraling.

Dit minimalistische ontwerp is perfect voor diegenen die de voorkeur geven aan een subtiele maar verfijnde look. Een Franse pedicure is geschikt voor elk seizoen en elke gelegenheid, waardoor het ook een perfecte keuze is voor de zomer.

7. Zonneschijn op je nagels

Het dragen van gele nagellak op je tenen is een perfecte manier om een vleugje zonneschijn toe te voegen aan je zomerse look, waardoor je nog stijlvoller en zelfverzekerder wordt.

Een klein luipaardprintdetail breekt het effen geel en voegt wat speelsheid toe aan deze nagels.

8. Verbazingwekkende color block nagels

Hoe kun je deze zomer beter voor de dag komen met je nagels dan met een levendig en opvallend color block design? Levendige kleuren en speelse details maken het geheel zo uniek en speels.

Maak je klaar om op te vallen en een statement te maken met deze trendy en stijlvolle nail art. En mis die schattige vlinder teenring niet – het geeft de perfecte finishing touch!

9. Prachtige groene teennagels

Tijdens de warme zomerdagen is het altijd een goed idee om een vleugje kleur aan je teennagels toe te voegen. Groen, met zijn vele tinten, is een veelzijdige kleurkeuze die frisheid en levendigheid in je look brengt.

Of je nu gaat voor een gewaagde en felle look of een subtielere en ingetogen stijl, groen is een geweldige keuze voor je pedicure.

10. Warm roze

Als je op zoek bent naar pedicure-inspiratie voor deze zomer, waarom overweeg je dan geen hot pink nagels versierd met neon hartjes, zoals op de foto hierboven? Ze zullen een schattige en opvallende flair aan je nagels geven, waardoor je staat te popelen om ze aan iedereen te laten zien.

11. Grafische nagels

Als je op zoek bent naar een uniek pedicure-idee voor deze zomer, kun je de grafische teennagels in perzik en blauw proberen.

Deze trendy stijl laat je voeten zeker opvallen en voegt een vleugje plezier toe aan je zomerse look.

12. Schattig kersen nagel ontwerp

De zomer is de ideale gelegenheid om een vleugje zoetigheid toe te voegen aan je stijl, en kersen zijn een tijdloos symbool van het seizoen.

De levendige rode tint van de kersen, gecombineerd met de groene steeltjes, voegt een speels en charmant detail toe aan je tenen.

Houd de basis neutraal en eenvoudig om deze details echt tot hun recht te laten komen.

13. Zwoele zomerse nageldesigns

Niets schreeuwt zomer als een verfrissende en zoete kleur blauw. Als je op zoek bent naar een zomers tintje voor je look, dan kun je teennagelontwerpen met deze koele kleur overwegen.

Ze doen je niet alleen denken aan de oceaan en de helderblauwe lucht, maar ze zijn ook ongelooflijk gemakkelijk na te maken.

14. Groene regenboog

Probeer voor een indrukwekkende zomerse teen nailart een groene regenboog op je nagels te schilderen! Ik garandeer je dat je nagels de aandacht zullen trekken.

Dit ongelofelijke nageldesign is heel gemakkelijk te maken en kan in slechts een paar minuten worden gemaakt met verschillende tinten groen.

15. Zwart en geel

Zwart en geel, niet als verwijzing naar het liedje van Wiz Khalifa, maar als inspiratie voor indrukwekkende teennagelkunst om deze zomer mee te rocken.

Deze nagels zijn echt fascinerend met hun schattige witte en gele madeliefjes die delicaat op de gewaagde zwarte basis zijn geplaatst. Samen vormen ze een uniek en leuk patroon.

16. Bloemige zomernagels

Bloemen zijn een perfect zomermotief, dus door ze in je volgende nageldesign te verwerken kun je een vleugje elegantie en charme aan je algehele look toevoegen.

Een zachtroze basis en een paar bloemendetails geven deze pedicure een leuke uitstraling, waardoor hij ongelooflijk schattig en draagbaar is.

17. Ijs chroom

Chromen nagels zijn erg trendy en opvallend. In combinatie met een lichte en neutrale basis zijn ze perfect voor elke gelegenheid of evenement in de zomer.

Met deze nagels hoef je je geen zorgen te maken over het coördineren van je outfits, want ze zijn zo draagbaar en subtiel.

18. Leuke zomerse teennagels

Om je klassieke French pedicure een coole twist te geven en zomervriendelijker te maken, breng je er gewoon een kleurrijke basis onder aan. Hierdoor zullen je nagels nog meer opvallen en een speels tintje aan je look geven.

Geel is een perfecte zomerkleur omdat het ons doet denken aan de felle zon en warme dagen waar we allemaal van houden. Dit idee voor teennagels tovert gewoon een glimlach op mijn gezicht.

19. Kersenrood

Zoals ik al zei zijn kersen een perfect fruitsymbool van de zomer, maar als je niet van prints en andere details houdt, is een stevige kersenrode pedicure genoeg om je nagels er verfijnd en gepolijst uit te laten zien.

Rood is een tijdloze en aantrekkelijke kleur die altijd goed staat bij elke outfit.

20. Roze leo

Voor printliefhebbers is hier de ultieme en epische luipaardprint waarvan de populariteit maar door blijft gaan.

Deze geeft een kleine draai aan de standaard luipaardprint door er roze in te verwerken. Ik vind het zowel interessant als speels – perfect voor de zomer.

21. Eenvoudige zomerse teennagel ontwerpen

De details op deze teennagels zijn eenvoudig maar fascinerend. Een neutrale basis in nude tinten dient als een geweldig canvas voor de zwarte bladdetails en voegt een interessante en schattige touch toe aan het ontwerp.

22. Een vleugje goud

De gouden details in deze pedicure roepen herinneringen op aan adembenemende zomerzonsondergangen, met een prachtige “gouden uur” gloed die alles om je heen lijkt te verlichten.

Een neutrale basis en een vleugje goud maken dit nageldesign zo chic en verbluffend, perfect voor alle meisjes die van eenvoudige pedicures houden.

Nu je alle 22 zomerse teennagelontwerpen hebt gezien, wordt het vast een uitdaging om er maar één te kiezen, maar het is een heerlijk dilemma.

22 Leuke Zomerse Nagelontwerpen Voor Op Het Strand