Skip to Content

20 Verleidelijkste Kapsels Voor Vierkante Gezichten

20 Verleidelijkste Kapsels Voor Vierkante Gezichten

Bij het vinden van het perfecte kapsel gaat het er niet alleen om dat je de laatste trends volgt; het gaat erom dat je een stijl kiest die je natuurlijke schoonheid versterkt en je unieke gezichtsvorm aanvult.

Voor mensen met een vierkant gezicht kan het juiste kapsel hoeken verzachten en je beste gelaatstrekken accentueren, waardoor een evenwichtige en harmonieuze look ontstaat.

Hieronder bekijken we 20 van de meest verleidelijke kapsels die specifiek flatterend zijn voor vierkante gezichten. Of je nu je kaaklijn wilt verzachten, volume wilt toevoegen of gewoon je look wilt opfrissen, deze kapsels bieden een scala aan mogelijkheden om je er op je best uit te laten zien en je goed te voelen.

1. Zachte golven met gevederde uiteinden

1. Zachte golven met gevederde uiteinden
Credit: hairstudiobyria

Een perfecte mix van verfijning en speelsheid. Dit schouderlange kapsel met zachte golven en licht gevederde uiteinden complementeert de hoekige trekken van een vierkant gezicht.

De subtiele gelaagdheid rond het gezicht verzacht de kaaklijn en verbetert de algehele symmetrie van het gezicht. Deze stijl is ideaal voor wie een kapsel wil dat zowel makkelijk te managen als stijlvol is.

2. Getextureerde bob met zijdelingse pony

2. Getextureerde bob met zijdelingse pony
Credit: passion_carre

Deze chique bob met textuur heeft een zijscheiding die uitloopt in een zwierige pony die het gezicht prachtig omlijst. De toegevoegde textuur geeft een moderne twist en zorgt voor volume, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen met fijn haar die wat extra’s aan hun stijl willen toevoegen.

Het is bijzonder flatterend voor vierkante vormen omdat het de jukbeenderen benadrukt en het gezicht verlengt.

3. Strakke rechte coupe van middenlengte

3. Strakke rechte coupe van middenlengte
Credit: silveiralaudy

Eenvoud op zijn mooist: deze strakke, rechte coupe valt sierlijk net onder de schouders en benadrukt scherpe, strakke lijnen.

De gelijkmatige lengte rondom zorgt voor een opvallende omlijsting van een vierkant gezicht en trekt de aandacht weg van de kaaklijn naar het gladde haar zelf. Deze stijl is perfect om de natuurlijke gezondheid en glans van je haar te laten zien.

4. Lang gelaagd model met pony

Lange, vloeiende lagen in combinatie met trendy gordijn pony maken dit kapsel een prachtige keuze voor mensen met vierkante gezichten.

De lagen voegen beweging en zachtheid toe, terwijl de pony het gezicht omlijst en een zachte focus op de ogen legt. Deze stijl werkt goed met van nature steil of golvend haar en biedt veelzijdigheid in styling.

5. Krullend met volume

Deze dynamische krullende lob, of lange bob, is vakkundig ontworpen om het volume te versterken waar het het meest flatteert – rond de slapen en jukbeenderen. Deze strategische plaatsing helpt de uitgesproken kaaklijn, die kenmerkend is voor vierkante gezichtsvormen, in balans te brengen en te verzachten.

De krullen zelf zijn zo gemaakt dat ze veerkrachtig en vol leven blijven, wat bijdraagt aan een levendige uitstraling. Dit kapsel versterkt niet alleen de natuurlijke schoonheid maar ook het zelfvertrouwen.

6. Choppy zilveren bob met donkere wortels

Omarm een edgy maar toch geraffineerde look met een choppy zilveren bob. Dit kapsel is ideaal voor vierkante gezichten omdat de getextureerde lagen de kaaklijn verzachten en je beste eigenschappen accentueren.

Vooral de donkere aanzet zorgt voor een speelse twist en creëert een heerlijk gevoel van diepte dat naadloos overgaat in de ijzige zilveren uiteinden. Overweeg een stijl als deze als je een vleugje drama in je look wilt brengen zonder aan elegantie in te boeten.

7. Golvend met subtiele highlights

7. Golvend met subtiele highlights
Credit: tophairmx

Deze golvende lob heeft subtiele highlights die het haar dimensie en diepte geven. De golven zijn kunstig warrig en stralen een ontspannen en moeiteloze vibe uit die past bij een vierkant gezicht en de randen verzacht.

Het is een fantastische optie voor diegenen die de voorkeur geven aan een onderhoudsarm maar chique kapsel dat geschikt is voor elke gelegenheid.

8. Schouderlange krullen met honing highlights

Dit schouderlange krulkapsel is een fantastische optie voor mensen met een vierkant gezicht. De zachte krullen omlijsten het gezicht op natuurlijke wijze en zorgen voor een zacht evenwicht met iets scherpere gezichtslijnen. De warme tinten met honingaccenten zorgen voor een zonovergoten gloed.

Door je haar op deze manier te stylen, vergroot je niet alleen je volume maar voeg je ook een sfeer van ontspannen elegantie toe, waardoor het geschikt is voor zowel serieuze werkdagen als casual vrijdagen.

9. Pixie coupe met rechte pony

9. Pixie coupe met rechte pony
Credit: _idbeauty

Deze levendige pixie cut met rechte pony is perfect om je gedurfde persoonlijkheid te laten zien!

Het accentueert de bovenkant van je gezicht en vestigt de aandacht op je ogen, terwijl de getextureerde bovenkant een chic contrast vormt dat de kaaklijn zachtjes verzacht. Bovendien is het niet alleen trendy, maar ook opvallend eenvoudig te stylen!

10. Pixiekapsels voor vierkante gezichten

Deze chique pixie coupe is strak gestyled en accentueert de natuurlijke contouren van het gezicht. De dichtgeknipte zijkanten en de volumineuze bovenkant vormen een opvallend silhouet en versterken een vierkante kaaklijn zonder deze te overweldigen.

Deze stijl past perfect bij casual outfits voor overdag en is daarom geschikt voor iedereen die op zoek is naar een gedurfd kapsel dat weinig onderhoud vergt.

11. Strandachtige golven met lange pony

11. Strandachtige golven met lange pony
Credit: shawnesssss

Dit kapsel heeft zachte beachy waves gecombineerd met lange, gevederde pony die het gezicht sierlijk omlijst.

De golven voegen een vleugje eigenzinnigheid en beweging toe en verzachten effectief de hoekige lijnen van een vierkant gezicht. Het is een ideale keuze voor wie de voorkeur geeft aan een relaxte maar stijlvolle look die de natuurlijke schoonheid accentueert.

12. Krullend met pony

12. Krullend met pony
Credit: florence.hair

Ontworpen met volumineuze krullen en aangevuld met korte pony, straalt deze krullende bob een frisse en jeugdige uitstraling uit. De krullen geven het gezicht meer body en helpen het brede voorhoofd en de sterke kaaklijn, die vaak voorkomen bij vierkante gezichten, in balans te brengen.

Kiezen voor een kapsel als dit betekent je natuurlijke textuur omarmen en tegelijkertijd een speels tintje aan je algehele look geven.

13. Strakke bob met stompe pony

13. Strakke bob met stompe pony
Credit: cuttlefishhair

Belichaam een strakke en moderne vibe met deze rechte bob, met precieze stompe pony die het voorhoofd bedekt. Deze stijl benadrukt de ogen en jukbeenderen, terwijl de strakke lijnen van de bob bijdragen aan het stroomlijnen van het gezicht.

14. Glamoureuze rechte coupe

14. Glamoureuze rechte coupe
Credit: ariavdh

Als je neigt naar een minimalistische maar opvallende uitstraling, dan is dit sluike, steile kapsel bijna perfect. Het is op maat gemaakt voor vierkante gezichten en de rechte lijnen en symmetrische styling maken het gezicht langwerpig en mooi rond.

Bovendien is het door zijn eenvoud ongelooflijk aanpasbaar. Met slechts een paar kleine veranderingen in de manier waarop je het stylet, kun je het dragen op een avondgala of even snel naar je favoriete koffietentje.

15. Strak en recht met een middenscheiding

15. Strak en recht met een middenscheiding
Credit: abhairmakeup

De belichaming van chique eenvoud, deze lange, strakke stijl met een middenscheiding straalt elegantie uit. De rechte lijnen verlengen het gezicht, verminderen de vierkantheid en vergroten de visuele allure.

Het is een uitstekende optie voor mensen die de voorkeur geven aan een strak en verfijnd uiterlijk dat tijdloze elegantie naadloos combineert met moderne flair.

16. Chique schuine bob met zijscheiding

16. Chique schuine bob met zijscheiding
Credit: latesthair

Deze gehoekte boblook geeft een moderne draai aan een klassieke stijl, met een kortere achterkant en langere voorpanden die het gezicht elegant omlijsten.

De strakke styling en de diepe zijscheiding stralen een stijlvolle elegantie uit terwijl ze de jukbeenderen benadrukken en het oog naar beneden trekken, waardoor de kaaklijn verzacht wordt.

17. Warrige golven met pony

17. Warrige golven met pony
Credit: latesthair

Dit kapsel combineert warrige golven met een zachte pony die moeiteloos over het voorhoofd valt en straalt een ontspannen maar chique uitstraling uit. De lagen en golven zorgen voor volume en beweging en verzachten de hoekige trekken die vaak geassocieerd worden met een vierkant gezicht.

Het is een prachtige manier om een vleugje romantiek en charme toe te voegen aan je dagelijkse verschijning.

18. Stom schouderlang kapsel

18. Stom schouderlang kapsel
Credit: whitneybhair

Deze stompe schouderlange bob maakt een opvallend statement met zijn precieze, eendelige snit die de kaaklijn accentueert en de gezichtsstructuur zachtjes verzacht.

Dit kapsel is eenvoudig, elegant en onmiskenbaar aantrekkelijk.

19. Warrige lagen met veel volume

19. Warrige lagen met veel volume
Credit: hazel2512

Dit volumineuze, warrige gelaagde kapsel past fantastisch bij vierkante gezichten, omdat het een dynamische zachtheid introduceert die harmonieert met hoekige gelaatstrekken. De lagen zorgen voor body en beweging en creëren een moeiteloze, doorleefde look die zelfvertrouwen en stijl uitstraalt.

De natuurlijke lift bij de aanzet versterkt het totale volume, terwijl de strategische tousling zorgt voor een zorgeloze maar chique uitstraling. Deze look blijft de hele dag levendig en kan gemakkelijk op- of afgekleed worden, afhankelijk van de gelegenheid.

20. Retro stijl met pony

20. Retro stijl met pony
Credit: _sandy_dk

Breng een vleugje vintage glamour in beeld met deze retro-geïnspireerde stompe bob, aangevuld met rechte pony. De pony accentueert de ogen en roept een opvallende esthetiek op die doet denken aan de chique eenvoud van de moderne mode uit het midden van de vorige eeuw.

De gladde textuur en consistente lengte zorgen voor een strakke, gepolijste uitstraling die moeiteloos te onderhouden is. In combinatie met een opvallende lippenstift of een subtiel oogopslag straalt dit kapsel tijdloze elegantie en blijvend raffinement uit.

Om een kapsel te kiezen dat een vierkant gezicht flatteert, moet je stijlen onderzoeken die ofwel de sterke hoeken verzachten of harmoniëren met de inherente breedte van het gezicht.

Of je nu een voorkeur hebt voor korte, gedurfde coupes of lange, vloeiende lagen, er is een stijl in deze lijst die je look kan verbeteren. Maar als het gaat om kapsels voor vierkante gezichten, is de beste stijl er een waarbij je je zelfverzekerd en authentiek voelt.

20 Verleidelijkste Kapsels Voor Vierkante Gezichten