Skip to Content

17 Trendiest Cat-Eye Nagels Die Je Wil Proberen

17 Trendiest Cat-Eye Nagels Die Je Wil Proberen

We hebben allemaal wel eens gehoord over deze “cat-eye nagels”, maar wat bedoelen mensen daar precies mee? Wat is er zo speciaal aan?

Simpel gezegd is het een design dat lijkt op de ogen van een kat, vaak met rechte of gebogen lijnen in het midden van de nagel. Elk design is uniek, wat het nog mooier en aantrekkelijker maakt.

In de zee van opties vind je vast wel een unieke stijl die het beste bij je past, en wij zijn er om je daarbij te helpen.

1. Een paarse elegantie

Een paarse elegantie
Credit: nailsbyme_tx

Als je het gevoel wilt hebben dat je bij de feeën bent, zal dit je zeker bevallen. Het heeft een glinsterende zachtpaarse tint die er prachtig uitziet in al zijn eenvoud.

Dit design is perfect voor elk seizoen, vooral de lente en zomer, dankzij de vrolijke kleur. Koop deze nagels en dompel jezelf onder in een wereld vol fantasie.

2. Uit het bos

Uit het bos
Credit: aubreyknails

Deze cat-eye nagels doen me denken aan natuurlijke wonderen en geven een gevoel van vrede dat lijkt op de rust van de natuur. Probeer ze eens om je schoonheid te verbeteren en je zorgen te laten verdwijnen.

Je kunt ook een intrigerend schaakborddesign toevoegen, dat intellectuele stimulatie symboliseert. In combinatie met het groene ontwerp ontstaat een perfecte mix die twee belangrijke concepten oproept: de geest en mindfulness.

3. Romantisch hart

Romantisch hart
Credit: nailsxalexa

Voor alle hopeloze romantici is hier een schattig ontwerp met harten in verschillende vormen en maten, die het mooiste gevoel symboliseren dat we kunnen ervaren.

Als je besluit om deze zijdeachtige rode nagels te laten zetten, zul je een elegantie uitstralen waar je mond van open valt.

4. Geschikt voor een prinses

Geschikt voor een prinses
Credit: glowbygracee

Nu is het tijd om je kinderdroom te vervullen en te veranderen in een echte prinses met deze betoverende sprankelende roze nagels.

Het is een eenvoudig maar elegant ontwerp dat je een buitenaardse gloed geeft.

5. Blauwe bloemen

Blauwe bloemen symboliseren de schoonheid van de wereld en het genezingsproces dat we moeten ondergaan om deze echt te kunnen waarderen. Ze belichamen hoop in de donkerste tijden en stellen ons gerust dat alles goed komt.

Als je zo’n mooie symboliek voor je cat-eye nageldesign wilt, kun je geen betere kiezen. Bovenal is het zowel schattig als prachtig!

6. Een onzichtbare strik

Een onzichtbare strik
Credit: gellybyviv

Als je een fan bent van fonkelende wonderen, dan zijn deze cat-eye nagels misschien wel perfect voor jou. Ze hebben een zilveren design versierd met sterren, strikjes en schelpachtige vormen.

Deze nagels passen bij al je zomerse outfits, waardoor je je voelt als een buitenaards wezen dat onze planeet van gewone stervelingen bezoekt.

7. Amandel-oog

Amandel-oog
Credit: nailsxalexa

Als je wilt dat je cat-eye nagels je een felle, zelfverzekerde uitstraling geven, dan is dit design ideaal. Het amandelgroen met zwarte lijnen creëert een opvallende combinatie die intimidatie uitstraalt.

De amandel symboliseert ook de eerste jaarlijkse bloei en staat daarom bekend als “de Ontwekker”.

8. Lente

Kies dit kleurrijke wonder als je vreugde en vrolijkheid wilt inspireren. Het is een perfecte mix van glinsterende groene en zachtroze tinten, versierd met verschillende bloemen.

De schaakborddesigns voegen een speels tintje toe en versterken de algehele schattigheid van de nagels.

9. De twinkeling van de sterren

De twinkeling van de sterren
Credit: genteel_nail

Deze prachtige cat-eye nagels zijn perfect voor nachtbrakers die te veel van de sterren houden om hun nachtelijke gewoontes op te geven.

Dit design is een ode aan de sterren, met een perfecte gele tint met gebogen lijnen en sprankelende vormen die een genot zijn om naar te kijken.

10. Glinsterende olijf

Druk je verlangen naar harmonie uit met deze prachtige olijfkleurige cat-eye nagels en laat je olijftak thuis.

Door de geschiedenis heen is de olijfboom erkend als een symbool van vrede en vriendschap. Als je op zoek bent naar prachtige nagels met een prachtige verborgen betekenis, dan zijn deze nagels misschien wel de perfecte keuze voor jou.

11. Rode appel

Rode appel
Credit: nailsxalexa

Rode appels staan voor verleiding, verleiding en liefde – intense gevoelens die onze geest en ziel kunnen verteren. Ze vormen ook een prachtig nageldesign.

Je kunt rode en witte kleuren mengen, ze in het midden buigen en er een rode appel in verwerken om een aura van schattigheid en vreugde te creëren.

12. Stijlvol bordeauxrood

Stijlvol bordeauxrood
Credit: studio.d.paris

Als je op zoek bent naar iets eenvoudigs maar met klasse, overweeg dan eens om deze bordeauxrode nagels te proberen. Ze zullen je verwachtingen overtreffen met hun betoverende schoonheid en een intimiderend vleugje glitter.

En het beste van alles is dat ze geschikt zijn voor elk seizoen en bij elke outfit passen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je kledingvoorkeuren.

13. Groenogig monster

Groenogig monster
Credit: nailsbyoddica

Combineer groen met beige voor een opvallend contrast dat altijd blijft boeien. Personaliseer het ontwerp door symbolen toe te voegen die bij je passen, zodat je er nog specialer mee voor de dag kunt komen.

Dit ontwerp is perfect voor de goth esthetiek, maar het ziet er prachtig uit ongeacht je stijl. Geloof dat je het kunt rocken, en dat zul je!

14. Warm en gezellig

Medeliefhebbers van koffie, als je een adequate vervanging voor warmte en veiligheid nodig hebt, dan zijn deze koffiekleurige cat-eye nagels een goede oplossing.

Meng het met een beetje bordeauxrood en je hebt het design van je dromen.

15. Heksachtige kattenogen nagels

Heksachtige kattenogen nagels
Credit: thenailscoven

Dit ontwerp is voor alle liefhebbers van betovering, hekserij en alles wat bovennatuurlijk is. Het geeft je het gevoel dat je een ritje maakt met Sam en Dean, op jacht naar demonen en andere monsters.

Naast het gevoel dat je deel uitmaakt van het Winchester-team, zorgt het mooie paarse ontwerp voor een vleugje zoetheid dat een geweldige balans toevoegt aan de intimiderende symbolen.

16. Fonkelende kattenogen nagels

Fonkelende kattenogen nagels
Credit: nailsbyariadne

Schitter met deze adembenemende zilveren cat-eye nagels. Sommige hebben een gebogen midden met toegevoegde witte sterren om de delicatesse van het ontwerp te versterken.

Ze zullen een gloed toevoegen aan elke outfit, waardoor je je super hot en classy voelt.

17. Geschreven in de sterren

Geschreven in de sterren
Credit: beautique_kent

Leg je liefde voor vuurwerk vast met dit prachtige nageldesign. Kies een donkere tint blauw die lijkt op de nachtelijke hemel en gebruik een heldere tint om in het midden een gebogen patroon te maken dat doet denken aan vuurwerk.

Als je iets vindt waar je van houdt, laat je creativiteit dan de vrije loop en maak er een symbool van dat perfect is voor een nageldesign. De mogelijkheden zijn eindeloos als je je fantasie de vrije loop laat.

Ik hoop dat deze cat-eye nagels je geïnspireerd hebben en dat je misschien het perfecte ontwerp voor jezelf hebt gevonden. In ieder geval veel succes met je nieuwe look!

17 Trendiest Cat-Eye Nagels Die Je Wil Proberen