Skip to Content

22 Trendy Bruine Nagels Die Je Meteen Wilt Hebben

22 Trendy Bruine Nagels Die Je Meteen Wilt Hebben

Ben je een chocoladeliefhebber of misschien een koffieliefhebber? Stel je voor dat je die heerlijke allure overal met je meedraagt, klaar om je humeur op te vrolijken of je dag die extra energiestoot te geven.

Nou, misschien kun je dat wel, met trendy bruine nagels die onze feeds domineren! Van rijke chocoladetinten tot warme karameltinten, bruine nagels stralen verfijning en glamour uit.

Bereid je voor op inspiratie en geniet van de schoonheid van bruine tinten die je ongetwijfeld doen verlangen naar een onmiddellijke nageltransformatie!

1. Chocolade hapjes

1. Chocolade hapjes
Credit: ducielondon

Met hun rijke en weelderige bruine tint die doet denken aan decadente chocolade, maken deze nagels een gedurfd maar subtiel statement.

Door hun kortere lengte zijn ze praktisch terwijl ze er strak en gepolijst uitzien.

Door hun eenvoud passen ze bij een breed scala aan outfits en accessoires, waardoor ze een goede keuze zijn voor wie op zoek is naar verfijnde schoonheid met minimale inspanning.

2. Bruine zebra

2. Bruine zebra
Credit: nails.bylynsey

Deze amandelvormige nagels met een neutrale basis en zebrabruine tips geven een moderne draai aan klassieke elegantie.

Deze nagels hebben de vorm van een amandel en verlengen de vingers, waardoor een sierlijk en vrouwelijk silhouet ontstaat. Met een neutrale basis die een veelzijdig canvas biedt, zorgt de toevoeging van zebrabruine tips voor een gedurfde en speelse touch.

Dit opvallende contrast roept de ongetemde schoonheid van de natuur op en maakt een statement zonder de zintuigen te overweldigen.

3. Matte basis

3. Matte basis
Credit: girlschat101

De diepe espressotint van deze nagels voegt diepte en intensiteit toe, terwijl de glanzende bruine tips een opvallend contrast vormen, wat resulteert in een moderne en elegante look.

Deze combinatie van matte en glanzende afwerkingen voegt dimensie en interesse toe aan de nagels, die bij elke beweging het licht vangen en zo een opvallend effect creëren.

Met hun gedurfde en toch verfijnde uiterlijk zal deze manicure zeker een blijvende indruk achterlaten, waar je ook gaat.

4. Zwierige bruine nagels

Deze vierkante nagels hebben een nude-tint basis versierd met swirls in bruin, karamel, geel en beige tinten, en bieden een fascinerende mix van verfijning en eigenzinnigheid.

De vierkante vorm zorgt voor een strakke en gepolijste look, terwijl de nudekleurige basis een vleugje elegantie toevoegt. De wervelende patronen in warme aardetinten creëren een betoverend visueel effect.

5. Geglazuurde chocolade

5. Geglazuurde chocolade
Credit: style.by.nayla

Deze afgeronde nagels, met een onberispelijke chromen afwerking op een bruine basis, lijken op smaakvolle geglazuurde chocolade lekkernijen.

De ronde vorm biedt een zacht en vrouwelijk silhouet dat de allure van de manicure versterkt, terwijl de glanzende chroomafwerking een betoverende glans toevoegt die doet denken aan gesmolten chocolade.

6. Minimalistische bruine nagels

6. Minimalistische bruine nagels
Credit: lea.nguyeen

Deze nagels met een minimalistisch design hebben een neutrale basis versierd met bruine abstracte wervelingen, die elegantie uitstralen met een vleugje artistieke flair.

Door de neutrale basis komen de bruine swirls subtiel maar toch opvallend naar voren. Deze delicate swirls, met hun vloeiende lijnen en organische vormen, voegen een vleugje verfijning toe aan de nagels.

Deze nagels zijn ideaal voor degenen die eenvoud met een vleugje creativiteit waarderen en bieden een stijlvolle esthetiek die moeiteloos elke look aanvult.

7. Bruine en beige bloemen

7. Bruine en beige bloemen
Credit: thenailabgt

De ingewikkelde bloemmotieven op de middel- en ringvinger trekken de aandacht met hun prachtige details en vullen de tinten van de overige nagels perfect aan.

De ronde vorm van deze nagels, versierd met delicate, kleine bloemen in bruine en beige tinten, biedt een charmante en samenhangende manicure, waardoor ze een mooi accessoire zijn voor elke gelegenheid.

8. Koe nagels

8. Koe nagels
Credit: thenailabgt

Deze vierkante nagels zijn versierd met een trendy koe-manicureontwerp en geven een speelse maar stijlvolle draai aan de traditionele nail art.

Met witte en bruine tinten in abstracte vormen die doen denken aan koeienvlekken, stralen deze nagels een gedurfde cowgirl vibe uit.

Deze designs zijn ideaal voor degenen die een statement willen maken met hun nagels en zijn gegarandeerd een blikvanger.

9. Gradiënt bruine nagels

9. Gradiënt bruine nagels
Credit: thenailabgt

Amandelvormige nagels versierd in verschillende matte bruintinten met bijpassende glanzende tips stralen een harmonieuze mix van verfijning en allure uit. De sierlijke amandelvorm verlengt de vingers en verhoogt de elegantie van de manicure.

Elke nagel heeft een andere tint bruin, variërend van warme karamel tot diepe chocolade, waardoor een betoverend ombré-effect ontstaat. De glanzende tips voegen een vleugje glamour en dimensie toe aan de matte basis.

10. Bruine blokken

10. Bruine blokken
Credit: thenailabgt

Op de foto hierboven zijn op elke nagel kruisende lijnen te zien waar rijke bruine tinten elkaar ontmoeten, waardoor een opvallend geometrisch patroon ontstaat. Sierlijke beige bloemen sieren deze lijnen en voegen een vleugje zachtheid en vrouwelijkheid toe aan het ontwerp.

Het contrast tussen een gedurfde structuur en delicate bloemen resulteert in een unieke en opvallende nail art die moderniteit en elegantie naadloos in elkaar laat overlopen.

11. Let op de opening!

11. Let op de opening!
Credit: thenailabgt

In deze manicure zijn een paar nagels voorzien van ingewikkelde patronen en vormen in diepe chocoladetinten, die een element van intrige en artisticiteit toevoegen aan het ontwerp.

Deze fascinerende details trekken de aandacht en voegen diepte toe aan de algehele look. Ondertussen zijn de andere nagels gecoat in een effen chocoladebruine kleur, wat balans en samenhang geeft aan de manicure.

De combinatie van dynamische patronen en effen kleuren creëert een harmonieuze maar visueel boeiende look.

12. Marmerbruine nagels

12. Marmerbruine nagels
Credit: shemaa.nails

De middel- en ringvinger laten ingewikkelde marmerpatronen zien in karamelbruine en witte tinten, waardoor een luxe en verfijnde manicure ontstaat die zowel tijdloos als modern is.

Deze betoverende ontwerpen voegen diepte en textuur toe aan de nagels en trekken bewondering voor hun artistieke uitstraling. De rest van de nagels is voorzien van French tips in een bijpassende karamelbruine tint, die een klassieke touch toevoegen.

13. Zeg kaas!

13. Zeg kaas!
Credit: mynailgirlness

Deze nagels zijn niet alleen visueel opvallend, maar stralen ook plezier en creativiteit uit. Elke nagel in de manicure heeft unieke en opvallende ontwerpen, van dambordachtige patronen tot schattige witte smileygezichtjes.

Tegen de neutrale achtergrond knallen de donkerbruine details met levendigheid en persoonlijkheid, waardoor de look een vleugje speelsheid krijgt.

14. Nagelinspiratie voor de herfst

14. Nagelinspiratie voor de herfst
Credit: michxmakeup

In deze manicure vormt een neutrale melkachtige basis de basis voor een heerlijke, op de herfst geïnspireerde manicure, versierd met speelse swirls in bruine en pompoen-oranje tinten.

Deze swirls dansen over de nagels en weerspiegelen de gezellige warmte van herfstdagen en de levendige tinten van vallende bladeren.

Deze manicure belichaamt de essentie van de herfst, waardoor het een perfect accessoire is voor frisse dagen en pumpkin spice lattes.

15. Afgeronde bruine nagels

15. Afgeronde bruine nagels
Credit: style.by.nayla

Deze ronde nagels zijn gelakt in een warme bruine tint die doet denken aan de aardse rijkdom van vers gezette koffie.

Delicate witte lijnen accentueren de hele look en geven het een subtiel vleugje elegantie. Een klein wit hartje siert de ringvinger als een lief detail en voegt charme toe aan de algehele look.

16. Bruine Franse punten

16. Bruine Franse punten
Credit: angelesgstudio

In plaats van de traditionele witte French tips kun je kiezen voor deze afgeronde nagels gelakt in een rustgevend licht lattebruin.

De ringvinger, die het traditionele patroon doorbreekt, springt er krachtig uit, gelakt in hetzelfde effen lattebruin, en eist de aandacht op met zijn zelfverzekerde eenvoud.

Samen herdefiniëren ze klassieke elegantie met een eigentijdse vibe, waardoor ze een statement maken dat zowel chic als moeiteloos stijlvol is.

17. Pop van goud

17. Pop van goud
Credit: nails.by.pk

Omarm elegantie met lange amandelnagels met een heldere basis versierd met ingewikkelde chocoladebruine swirly tips. Deze verfijnde nagels zijn subtiel omlijnd met dunne gouden lijnen en stralen luxe en verfijning uit.

Het contrast tussen de heldere basis en de rijke bruine krullen creëert een betoverend visueel effect, perfect om een vleugje glamour toe te voegen. Pronk met deze verbluffende nagels op speciale evenementen of geef je alledaagse look een vleugje verwennerij.

18. Prachtige glanzende sterren

18. Prachtige glanzende sterren
Credit: celiineramos

Deze mani geeft een speelse draai aan de tijdloze elegantie van French tips – in plaats van het traditionele wit zijn de tips gedoopt in een rijke espressobruine kleur, wat een vleugje onverwachte charme toevoegt.

Tegen een heldere basis fonkelen kleine edelsteentjes die doen denken aan sterren aan de nachtelijke hemel, waardoor elke nagel een vleugje hemelse magie krijgt.

19. Mokka hart

19. Mokka hart
Credit: feedslay

Deze bijzondere manicure lijkt op een nagelmenu gevuld met een heerlijke reeks bruintinten, variërend van de krachtige rijkdom van espresso tot de romige warmte van karamel latte.

Binnen dit betoverende spectrum staat de duimvinger centraal met een betoverend hart in bijpassende bruintinten, waarvan het ingewikkelde ontwerp je betovert met charme.

Samen creëren deze nagels een symfonie van stijl, die je zintuigen bij elke blik in verrukking brengt.

20. Trendy luipaard

20. Trendy luipaard
Credit: feedslay

Deze slanke en chique kistvormige nagels hebben iconische bruine luipaardvlekken die de aandacht opeisen op de middel- en ringvinger. Tegen een neutrale basis knallen de vlekken met woeste elegantie en zijn ze stuk voor stuk een statement van ongetemde stijl.

De overige nagels harmoniëren met de luipaardprint en hebben dezelfde bruine tint, waardoor een samenhangende en opvallende look ontstaat. Samen stralen ze een gedurfd zelfvertrouwen uit, de essentie van het wilde met een vleugje verfijning.

21. Bruine teddybeer nagels

Gekleed in een palet van aardse bruine en zachte beige tinten, stralen deze nagels gezelligheid en warmte uit. Het teddybeerontwerp en de ingewikkelde gebreide patronen roepen herinneringen op aan knusse dekens op luie zondagen.

Deze mani nodigt je uit om de eenvoudige geneugten van het leven te omarmen en een speels tintje aan je alledaagse look toe te voegen.

22. Mob wife nagels

22. Mob wife nagels
Credit: nailsxjazmarie

Deze lange stiletto nagels, versierd met diepe, weelderige chocoladetinten, stralen een aura van glamour en allure uit. Sommige nagels hebben cheetah vlekken op de tips, waardoor de look een gedurfd en fel randje krijgt.

Deze manicure staat voor de trendy “Mob wife era” vibes en roept krachtige en sensuele vrouwelijkheid op. Het is een statement van empowerment, die je uitdaagt om je innerlijke diva te omarmen en de wereld te veroveren met stijl en gratie.

Omarm de veelzijdigheid en glamour van bruine nagels om een statement te maken dat uniek is voor jou, waar je reis je ook brengt. Of ze nu versierd zijn met ingewikkelde designs of strak en minimalistisch gehouden worden, ze bezitten een tijdloze charme die trends overstijgt.

22 Trendy Bruine Nagels Die Je Meteen Wilt Hebben