Skip to Content

20 Romantische Trouwkapsels Voor Lang Haar Waar Je Dol Op Zult Zijn

20 Romantische Trouwkapsels Voor Lang Haar Waar Je Dol Op Zult Zijn

Het kiezen van de perfecte bruidskapsels voor lang haar kan net zo uitdagend zijn als het vinden van de jurk van je dromen. Je haar is je kroon op het werk en op je grote dag mag het niets minder dan spectaculair zijn.

Lang haar biedt een wereld aan mogelijkheden, van ingewikkelde vlechten en elegante opsteekkapsels tot krullen en chique paardenstaarten. In dit artikel hebben we 20 prachtige bruidskapsels voor lang haar verzameld die je zullen inspireren en verrukken.

1. Klassieke Hollywood golven

1. Klassieke Hollywood golven
Credit: glambynada

Niets is zo glamoureus als deze klassieke Hollywood golven. De zachte, vloeiende krullen vallen naar beneden met een tijdloze elegantie die perfect is voor elke bruid die haar innerlijke filmster wil channelen.

Met een vleugje oude Hollywood charme is dit kapsel ideaal voor bruiden die het elegant maar toch eenvoudig willen houden. Combineer het met knalrode lippen of subtiele nude make-up voor een verbluffende bruidslook die je je nog lang zult herinneren.

2. Volumineuze krullen met een twist

2. Volumineuze krullen met een twist
Credit: glowifyapp

Bij dit kapsel draait alles om volume en drama. Stel je voor dat je naar het altaar loopt met deze prachtige krullen die hoog opgestapeld en sierlijk in het gelid vallen. De extra twist aan de bovenkant voegt een vleugje verfijning toe, waardoor het perfect is voor bruiden die een opvallend statement willen maken.

En laten we de veelzijdigheid niet vergeten – of je nu danst, poseert voor foto’s of gewoon geniet van de dag, dit kapsel blijft de hele dag fantastisch zitten.

3. Half op, half af met bloemenaccenten

Als je niet kunt kiezen tussen opgestoken of opgestoken, waarom dan niet allebei? Deze half op, half neer stijl combineert het beste van twee werelden. De bloemenaccenten voegen een fris, romantisch tintje toe, waardoor het perfect is voor een buiten- of tuinbruiloft.

Het is een look die moeiteloos chique en ongelooflijk romantisch is. De golvende krullen geven het een dromerig gevoel, terwijl de bloemen een vleugje natuurlijke schoonheid toevoegen. Het is een veelzijdige stijl die kan worden aangepast aan elk bruiloftsthema, van rustiek tot elegant.

4. Gevlochten cascade

4. Gevlochten cascade
Credit: hairdobymijntje

Maak je klaar om je gasten te imponeren met deze ingewikkelde gevlochten cascade. Dit kapsel is een mix van elegantie en creativiteit, met een prachtig gevlochten vlecht die uitloopt in een cascade van krullen. Het is perfect voor bruiden die een unieke en opvallende look willen.

De vlecht voegt een element van textuur en interesse toe, terwijl de krullen het geheel zacht en romantisch houden. Deze stijl is ideaal voor bruiden die van boho-chique houden maar iets meer structuur willen.

5. Zijwaarts gespreide glamourkrullen

Voor de bruid die wil stralen zijn deze zijwaarts gespreide glamourkrullen een must. In dit kapsel komen die weelderige lokken helemaal tot hun recht.

De krullen zijn volumineus en springerig en geven je die rode loper-klare look. Door de krullen naar één kant te vegen krijg je een vleugje asymmetrie dat zowel modern als chic is.

6. Strakke paardenstaart met zachte golven

6. Strakke paardenstaart met zachte golven
Credit: d__hairstylist

Wie zegt dat paardenstaarten niet bruidsachtig kunnen zijn? Deze strakke paardenstaart met zachte golven bewijst dat eenvoudig prachtig kan zijn.

De gladde, glanzende bovenkant contrasteert prachtig met de vloeiende golven en creëert een look die zowel gepolijst als ontspannen is. Ideaal voor bruiden die een kapsel zonder poespas willen dat toch elegant en geraffineerd is.

7. Bloemige vlecht met cascadekrullen

7. Bloemige vlecht met cascadekrullen
Credit: shaadiwish

Dit kapsel combineert het beste van vlechten en krullen met een bloemige twist. De vlecht voegt een vleugje bohemian charme toe, terwijl de krullen het geheel zacht en romantisch houden. De bloemenaccenten zijn de kers op de taart, waardoor deze look perfect is voor een lente- of zomerbruiloft.

Het is een veelzijdige stijl die je kunt op- of afkleden, afhankelijk van het thema van je bruiloft. Of je nu een strandbruiloft hebt of een formele aangelegenheid, met dit kapsel voel je je als een godin. Bovendien is het super fotogeniek, zodat je er vanuit elke hoek prachtig uitziet.

8. Vintage golven met een moderne twist

8. Vintage golven met een moderne twist
Credit: glambynada

Stap terug in de tijd met deze vintage golven met een moderne twist. Dit kapsel combineert ouderwetse glamour met hedendaagse chic. De golven zijn perfect gemodelleerd en glanzend en geven je die gepolijste look.

Door er een moderne draai aan te geven, zoals een zijscheiding of een uniek haaraccessoire, houd je de stijl fris en actueel.

9. Half opgestoken met strakke golven

9. Half opgestoken met strakke golven
Credit: rjstylesco

Voor een elegante en ontspannen look is deze half-up stijl met strakke golven perfect. Het bovenste deel is netjes naar achteren getrokken om je haar uit je gezicht te houden, terwijl de rest naar beneden vloeit in strakke, glanzende golven.

Of je nu gaat voor een minimalistische look of iets meer uitgewerkt, dit kapsel is een geweldige keuze. Het is comfortabel, stijlvol en ziet er geweldig uit op foto’s. Bovendien laat het genoeg ruimte over voor accessoires als bloemen, spelden of een sluier.

10. Glamoureuze krullen met een vleugje volume

Als je een beetje drama wilt toevoegen aan je trouwdag look, dan zijn deze glamoureuze krullen met een vleugje volume een fantastische keuze. De krullen zijn vol en veerkrachtig en geven je haar veel beweging en leven.

Een vleugje volume bij de aanzet voegt extra glamour toe, waardoor deze stijl perfect is voor een bruid die zich een koningin wil voelen.

11. Half op, half af met een hoge pony twist

Laat je innerlijke diva zien met deze half op, half af stijl met een hoge pony twist. Het strakke, naar achteren getrokken bovenste gedeelte geeft het een geraffineerd randje, terwijl de losse golven een vleugje romantiek toevoegen.

Het is de perfecte mix van glam en casual, ideaal voor bruiden die een statement willen maken zonder te overdrijven.

12. Strakke lage paardenstaart met gedefinieerde golven

Deze strakke lage paardenstaart met gedefinieerde golven is het toppunt van modern chic. Deze stijl is perfect voor de minimalistische bruid en houdt alles eenvoudig maar prachtig.

Het gladde, glanzende haar in een lage paardenstaart benadrukt de prachtig gedefinieerde golven die langs je rug lopen. Het is een look die moeiteloos elegant en ongelooflijk stijlvol is.

13. Half opgestoken bouffant met vloeiende golven

Stap in de spotlight met deze half-up bouffant met vloeiende golven. Het extra volume bij de kruin geeft je die vintage glam vibe, terwijl de vloeiende golven het modern en fris houden.

Combineer het met een klassieke sluier of een delicate hoofdband om de look af te maken. Je zult je koninklijk voelen op je grote dag.

14. Gevlochten bohemien schoonheid

14. Gevlochten bohemien schoonheid
Credit: wb_upstyles

Voor de vrijgevochten bruid is deze gevlochten bohemian beauty een droom die uitkomt. De losse, ingewikkelde vlecht versierd met delicate bloemenaccenten schreeuwt boho-chic.

Het is natuurlijk ideaal voor een buiten- of strandbruiloft en geeft je die moeiteloze, relaxte vibe. De vlecht houdt je haar op zijn plaats en laat de natuurlijke textuur doorschijnen.

15. Elegante updo met losse ranken

Deze elegante updo houdt je haar netjes op zijn plaats, terwijl de losse ranken je gezicht prachtig omlijsten en er een romantische uitstraling aan geven.

Of je nu een traditionele ceremonie hebt of een moderne huwelijksviering, dit kapsel zal je look perfect aanvullen. Het is ook praktisch, zodat je de hele dag koel en comfortabel blijft.

16. Krullende half-up met een opvallend hoofdstuk

Maak een statement met deze krullende half-up stijl met een opvallend hoofdstuk. De rijke krullen voegen een vleugje drama toe, terwijl het hoofdstuk het naar een hoger niveau tilt.

Dit kapsel is veelzijdig en kan worden aangepast aan elk thema, van vintage tot modern. Het draait allemaal om het maken van een gedenkwaardige indruk.

17. Hollywood glamour golven

17. Hollywood glamour golven
Credit: christalchignon

Stap in de schijnwerpers met deze Hollywood glamour golven. Perfect gepolijst en ongelooflijk elegant, deze golven staan helemaal in het teken van ouderwets raffinement.

De zachte en glanzende golven, in combinatie met de staart, omlijsten je gezicht prachtig en geven je die perfecte bruidslook.

18. Klassieke pin-up krullen

Zet de tijd terug met deze klassieke pin-up krullen. De perfect gevormde krullen geven je die retro vibe, waardoor het perfect is voor bruiden die houden van alles wat vintage is. Combineer met een rode lip en winged eyeliner voor de ultieme pin-up look.

19. Retro golven met moderne flair

Combineer het beste van twee werelden met deze retro golven met een moderne flair. De strakke, glanzende golven geven je die vintage look, terwijl een moderne twist, zoals een unieke scheiding of een eigentijdse accessoire, het fris houdt.

Het is een kapsel dat perfect is voor bruiden die houden van klassieke schoonheid maar iets meer van deze tijd willen.

20. Losse golven met een zachte zijscheiding

20. Losse golven met een zachte zijscheiding
Credit: yasmine_laraki

Houd het eenvoudig en elegant met losse golven en een zacht zijscheiding. De losse golven voegen een vleugje romantiek toe, terwijl de zijscheiding een beetje structuur geeft.

Het is heel comfortabel en praktisch, zodat je je de hele grote dag geweldig voelt. Combineer het met natuurlijke make-up en delicate sieraden voor een echt tijdloze bruidslook.

Het kiezen van de perfecte bruidskapsels voor lang haar is een cruciaal onderdeel van je bruidsvoorbereiding. Met zoveel mooie en veelzijdige opties kun je echt je droomlook tot leven laten komen.

Je kapsel kan je persoonlijkheid weerspiegelen, je jurk aanvullen en je het gevoel geven dat je een prinses bent als je door het gangpad loopt. We hopen dat deze 20 prachtige kapsels je hebben geïnspireerd en je hebben geholpen bij het vinden van de perfecte look voor je grote dag.

20 Romantische Trouwkapsels Voor Lang Haar Waar Je Dol Op Zult Zijn