Skip to Content

De Verborgen Boodschap Achter Je Diepste Angst, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

De Verborgen Boodschap Achter Je Diepste Angst, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Ram

(21 maart – 19 april)

Na jaren van onzekerheid en verlangen, kom je eindelijk thuis bij jezelf. De laatste paar maanden is het helder geworden wie je echt bent en wat je echt wilt, en het kon op privégebied geen spannendere tijd voor je zijn.

Wat je moet onthouden is dat alleen maar omdat je je einddoel hebt vastgesteld, dit niet betekent dat je een mislukkeling bent omdat je dit doel nog niet bereikt hebt.

Hoe meer je in staat bent om je je ideale leven voor te stellen, hoe eerder je eraan kunt gaan beginnen. Zet je geluk niet op stand-by totdat je iets groots hebt weten te bereiken.

Onthoud dat de energie die je in deze dag stopt uiteindelijk je lot zal bepalen. 

Stier

(20 april –20 mei)

Je begint te leren dat het leven niet moeilijk hoeft te zijn om het waard te zijn.

Na ongeveer een jaar zoveel te zijn gegroeid, ben je er klaar voor om aan een geheel nieuw hoofdstuk te beginnen, maar zoveel verandering gaat altijd gepaard met onzekerheid en een beetje angst.

Maar dat is juist de les: het leven draait niet alleen om werken, de rekeningen betalen en naar bed gaan.

Je hoeft je niet schuldig te voelen omdat je je leven indeelt zoals jij dat graag wilt, zelfs als het weliger en spannender is dan het leven van anderen.

De waarheid is dat je je eigen paradijs maakt, en je zal niet langer in staat zijn om een lauw bestaan te tolereren. Je angst houdt je niet tegen, het is juist een teken dat je nieuwe toekomst gaat beginnen.

Tweelingen

(21 mei –20 juni)

Je hebt al te lang geprobeerd om je eigen geluk te verdienen, tweelingen. Je hebt meerdere relaties, financiële problemen en andere stressfactoren meegemaakt die maar bleven komen. Maar nu niet meer.

Je nieuwe lease op het leven betekent dat je niet alleen jezelf accepteert zoals je bent, maar dat je je nieuwe bestaan gaat omarmen.

Dit jaar heb je de taak om echt vreugde uit het alledaagse leven te halen, zonder dat je nog uren verspild door bezorgd te zijn, door dingen te herkauwen en door de mensen om je heen gelukkig te maken.

Op dit moment reken je af met je oude identiteit. Je realiseert je dat je je zelfbeeld hebt laten afhangen van het behartigen van de behoeftes van anderen en dit stopt nu. Je verdient het om nu meteen gelukkig te zijn. 

Kreeft

(21 juni –22 juli)

Je zit op dit moment ongetwijfeld in een overgangsfase, kreeft. Op dit moment raak je niet het meest gestrest door je eigen angsten, maar door te reageren op mensen die zelf ook met emotionele problemen kampen.

Dit is niet alleen een periode waarin je veel zal leren, het is een periode waarin je jezelf door en door zal leren kennen.

Je kunt je geluk niet laten afhangen van hoe de mensen om je heen zich voelen of gedragen. Je moet je sterk houden, ook voor hen.

Je hebt al grote veranderingen doorgevoerd die een enorm positieve impact op je dagelijks leven zullen hebben, of je bent hiermee bezig.

Zelfs als je zo nu en dan twijfelt, onthoud dat je op het juiste pad bent, zelfs als je bang bent dat dat niet zo is. Volgend jaar zul je echt het effect van deze belangrijke veranderingen gaan merken. 

Related: De Diepste Relatieangst Van Je Vriend, Gebaseerd Op Zijn Sterrenbeeld

Leeuw

(23 juli –22 augustus)

Dit seizoen zul je een spoedcursus over echte zelfliefde krijgen. Je bent extreem vermoeid omdat je hebt geprobeerd om de strijd met jezelf, je lichaam, je geest, je relaties en andere zaken aan te gaan.

Het goede nieuws is dat je dit niet langer hoeft te doen als je bereid bent te begrijpen dat je diepste angst veroorzaakt wordt door een gebrek aan zelfacceptatie.

Je mag zoveel mogelijk jezelf zijn in de wereld, je hoeft niets aan jezelf te veranderen om liefde, genade en vreugde te verdienen.

Je denkt onterecht dat het veranderen van je leven invloed zal hebben op hoe je je voelt, terwijl eigenlijk het nadrukkelijk accepteren van jezelf je daadwerkelijk zal gaan genezen, en daarna zal niets meer hetzelfde zijn. 

Maagd

(23 augustus –22 september)

Je mag gerust falen. Je mag imperfect zijn. Je mag de laatste paar pagina’s van je verhaal verscheuren en opnieuw beginnen.

Je diepste angst komt voort uit de imperfecties die je je inbeeldt, die uiteindelijk allemaal een illusie zijn.

Om verder te gaan met je leven, moet je accepteren dat niet alle pogingen perfect zullen zijn, en dat dat oké is.

Het is niet verplicht om telkens de meest ideale versie van jezelf te zijn.

Je echte pijn komt geheel voort uit het feit dat je niet kunt accepteren dat je ook maar een mens bent en niet uit het feit dat je hebt gefaald. 

Weegschaal

(23 september –22 oktober)

De angsten waar je onlangs mee hebt geworsteld, zijn geen signaal dat er iets mis is met je leven, het zijn echter symptomen van een diepgewortelde emotionele en energieke zuivering die je moet ondergaan om aan je nieuwe leven te beginnen.

In 2016 heb je een gouden jaar gehad, het jaar waarin de beste en meest vervullende stukken van je leven je werden aangereikt.

In 2017 zat je middenin een proces van aanpassingen en genoegen nemen met dingen, je liet je verleden los om het hier en nu te omarmen.

Dit jaar draait het er niet alleen om dat je het redt, maar dat je ook opbloeit. Je accepteert niet langer een halfbakken leven.

Je bent eindelijk zover om de vruchten te plukken van je harde werk door de jaren heen en een persoonlijke wedergeboorte is nabij. Omarm deze verandering en werp je oude huid af. 

Schorpioen

(23 oktober –21 november)

Dit is voor jou een periode van grote veranderingen en nog grotere keuzes. Je zal waarschijnlijk niet zeker weten welke kant je op moet gaan en de les die je dus zal moeten leren is onderscheid te maken.

Wil je oud worden met degene met wie je nu een relatie hebt? Zo niet, waarom heb je dan een relatie met diegene? Ben je over 3, 5 of 15 jaar nog altijd gelukkig met je carrièrekeuze? Zo niet, waarom ben je niet op zoek naar andere opties?

Als je zo jaloers bent op wat anderen hebben, waarom blijf je dan hangen in je zelfmedelijden in plaats van dat je probeert om voor vreugde in je eigen leven te zorgen?

Dit zijn vragen die waarschijnlijk in je op blijven komen, want dit is een jaar waarin je drastisch zal transformeren.

Zodra je een keuze maakt en je een verplichting aangaat wat betreft je ideale toekomst, zal alles perfect uitpakken. Je grootste vreugde ligt aan de andere kant van je besluiteloosheid. 

Boogschutter

(22 november –21 december)

Diep vanbinnen weet je dat dit een periode is voor vernieuwing. Je oude leven werkt niet meer, of het nou door noodzaak of verlangen komt, je weet dat je meer kunt en meer hoort te doen dan je op dit moment doet.

Je aanhoudende angst probeert je niet alleen te laten weten dat je deze veranderingen aankunt, maar dat ze ook nodig zijn.

Je moet jezelf niet langer straffen vanwege het feit dat je nog niet hebt bereikt wat je had willen bereiken en je moet erkennen dat je angst eigenlijk gewoon aangeeft dat je je potentieel niet benut.

Maar weet je wat? Het betekent dat je potentie hebt en als je je daar meer op focust dan op wat je bang maakt, zul je je droomleven gaan leiden.

Steenbok

(22 december –19 januari)

Je weet dat er iets moet veranderen in je leven en dit weet je al een poosje. Je bent misschien niet tevreden over je werk.

Je hebt misschien nog steeds gevoelens voor je ex, terwijl je had gehoopt dat die gevoelens nu wel weg waren geëbd.

Een hele tijd heb je vast proberen te houden aan het verleden, aan een leven dat je niet langer wilt leiden. Je angst probeert je te laten weten dat dit geen leven is.

Het pakt je vreugde, je energie en bovendien je potentieel af. Het geweldige aan het accepteren van wat niet werkt, is dat je eindelijk kan accepteren wat wel werkt.

Je ego is het enige wat je weerhoudt van het ervaren van meer geluk dan je ooit eerder hebt gevoeld. Doe jezelf niet langer tekort. 

Waterman

(20 januari –18 februari)

Dit jaar zul je drastisch onderwezen worden in karakterontplooiing. Tuurlijk weet je hoe het is om sterk, succesvol en trots te zijn… maar wat gebeurt er als je niet ook nuchter, nederig, en aardig bent voor iedereen met wie je contact maakt?

Dan raak je de weg kwijt, dat is wat er gebeurt. Als je op uitdagingen stuit, herken je hoe essentieel het is om anderen te behandelen zoals je zelf behandeld zou willen worden en om privé dezelfde persoon te zijn als je in het openbaar bent.

Misschien heb je je niet gerealiseerd dat je acties een negatieve invloed op anderen hebben gehad, maar je begint de hint te snappen.

Hoe het ook zit, je bent op weg om je innerlijke vriendelijkheid te vinden, die alleen gefaciliteerd kan worden door een gevoel van innerlijke rust. Omarm wat je zelf eigenlijk al weet. 

Vissen

(19 februari –20 maart)

Het is nooit te laat om weer met een schone lei te beginnen en dit zul je moeten onthouden gedurende deze periode.

Je bent niet verantwoordelijk voor het in ere houden van de normen en prioriteiten van iemand die je niet langer wilt zijn.

Als je je huidige leven niet leuk vindt of wat er in het verleden is gebeurd, focus je daar dan niet meer op en bouw in plaats daarvan aan een nieuwe werkelijkheid.

Wat er is gebeurd bepaalt niet wie je bent, wat je nú doet bepaalt dat wel. Je angst achtervolgt je om je te laten realiseren dat oude koeien uit de sloot halen niets uithaalt.

Het maakt je niet wijzer of intelligenter of meelevender. Alleen wat je op dit moment doet kan dat bewerkstelligen, en je zal je ongemakkelijk blijven voelen totdat je je realiseert dat je altijd de macht hebt gehad om zelf je droomleven op te bouwen. 

De Verborgen Boodschap Achter Je Diepste Angst, Op Basis Van Je Sterrenbeeld