Skip to Content

Het Verschil Tussen Een Player En Een Serieuze Man

Het Verschil Tussen Een Player En Een Serieuze Man

“Een player zal alles doen om je op je gemak te laten voelen bij hem totdat hij zich realiseert dat hij je niet meer ziet zitten.”

Wees altijd op je hoede voor een player. Hij zal alles doen om uniek over te komen.

Hij zal onweerstaanbaar aantrekkelijk zijn, en hij zal alles doen om een vrouw verliefd op hem te laten worden.

Hij zal subtiele gebaren maken met zijn handen, hij zal uitdagende signalen geven met zijn ogen.

Hij zal zeker uniek lijken en hij zal zijn uiterste best doen om opgemerkt te worden door jou.

Het Verschil Tussen Een Player En Een Serieuze Man

Een player zal zich in het begin als heer gedragen. Hij zal nauwkeurig de beste en leukste dates met je plannen.

Hij zal aanbieden om de rekening te betalen. Hij zal alles doen om over te komen als een heer.

Hij zal nooit voor je uit lopen. Hij zal naast je lopen en je hand vasthouden als je dat toelaat.

Hij zal de deur voor je openhouden, en zijn jas aanbieden als je het koud hebt. Hij zal je vertellen dat je geweldig bent en dat je de enige bent die hem heeft weten te betoveren.

Hij zal zijn romantische uitspraken op een geloofwaardige manier doen. Jij zal ook hals over kop verliefd op hem worden.

Hij zal je overspoelen met de grootste complimenten en de meest belachelijke beloftes. Het ergste is dat je hem zult gaan geloven. Dat is de eerste fout die je zult maken.

Het Verschil Tussen Een Player En Een Serieuze Man

Je zal een diepe band met hem ontwikkelen. Je zal je meer op je gemak voelen bij hem en jezelf openstellen. Je zal steeds aan hem denken gedurende de dag.

Hij krijgt het voor elkaar om je vlinders in je buik te bezorgen. Je zal je door hem in de wolken voelen. Hij zal je het gevoel geven dat je daadwerkelijk de wolken aan kunt raken.

Je zal je opgetogen voelen omdat je iemand hebt gevonden die je behandelt zoals je altijd behandeld had willen worden.

Je zal eindelijk de kans krijgen om met de man van je dromen te zijn; maar nu is hij ook buiten je dromen je geliefde.

Je zal hem diep in je hart vertrouwen, en je denkt dat hij je nooit zal bedriegen.     

Alles zal koek en ei zijn. Alles zal altijd makkelijk gaan tot dit niet meer zo is. Hij zal veranderen, geloof dit maar.

Het zal allemaal ineens instorten en er is niks dat je kunt doen om de lawine van emoties te stoppen die je gaat beleven.

Het Verschil Tussen Een Player En Een Serieuze Man

Een player zal alles doen om je op je gemak te laten voelen totdat hij zich realiseert dat hij je niet meer ziet zitten.

Hij zal je eerst veel gelukkige gevoelens geven totdat hij erachter komt dat hij niet langer gelukkig is met jou.

Hij zal met je daten. Hij zal je het hof maken en je in zwijn laten vallen. Hij zal alles goed doen totdat hij zich beseft dat je de moeite niet langer waard bent.

Een player zal een relatie beginnen vanwege egoïstische redenen en verlangens. Dit is ook dezelfde manier hoe hij een relatie beëindigt en vertrekt.

Hij zal maling hebben aan de schade die dit bij jou zal veroorzaken. Een player zal terugschrikken van bindingen, want ze voelen alleen een binding met zichzelf.

Het Verschil Tussen Een Player En Een Serieuze Man

Aan de andere kant van het spectrum zijn er de serieuze mannen. Deze serieuze mannen zullen niet vlot en breedsprakig zijn zoals hun player-tegenhangers.

Ze zullen meer subtiel zijn in hun aanpak. Ze zijn muurbloempjes die liever eerst observeren voordat ze iets doen. Ze zullen verlegen zijn en vaak de spotlights vermijden.

Hij zal geen grandioze romantische uitspraken doen, en hij zal niet provocerend zijn met zijn gebaren.

Hij zal niet opzichtig zijn, en hij verwacht nooit iets terug. Hij is niet het type dat meteen de eerste keer alles goed doet.

Hij zal ongemakkelijk zijn, en hij zal meestal niet weten hoe hij iets moet aanpakken. Hij zal op zijn impulsen afgaan en zijn gevoelens hem de weg naar je hart laten leiden.

Hij zal zijn emoties laten overheersen en zich overgeven aan wat hij voor je voelt.

Het Verschil Tussen Een Player En Een Serieuze Man

Je zal eerst twijfelen, want de serieuze man zal een nieuw fenomeen voor je zijn. Je zal dan voorzichtig zijn en aarzelen.

Je wilt je nog niet ergens in storten vanwege wat de player je heeft aangedaan. Je wilt jezelf niet meer openstellen voor emotionele manipulatie, en je wilt niet meer gekwetst worden. 

Daarentegen, beetje bij beetje, zal de serieuze man zich vastklampen aan je hart. Hij zal het niet in een korte tijd en op een snelle manier voor elkaar krijgen.

Hij zal op je wachten. Hij zal zijn geduld laten zien, omdat hij weet dat je het waard bent.

Hij weet niet zeker of je hem ooit een kans zal geven, maar hij wil het risico lopen gekwetst te worden, omdat je het waard bent in zijn ogen.

Hij is degene die je behandelt zoals je altijd behandeld hebt willen worden, maar misschien niet exact op de manier die je voor ogen had. 

Het meest belangrijke is dat de serieuze man degene zal zijn die je hand vastpakt en deze nooit meer loslaat.