Skip to Content

Vertrouw Me Als Ik Zeg Dat God Altijd Een Plan Heeft

Vertrouw Me Als Ik Zeg Dat God Altijd Een Plan Heeft

Vertrouw me als ik zeg dat God weet wat Hij doet. Zelfs als je verward bent en je niet weet hoe je verder moet of waar je naartoe gaat, zal Hij altijd een nieuwe deur voor je openen. Een onverwachte deur. Een deur die kan leiden tot een vorm van geluk die je nooit mogelijk had geacht. Een deur die een einde maakt aan alle moeilijke dagen.

Vertrouw me als ik zeg dat God geen dingen van je wegneemt zonder je er iets beters voor in de plaats te geven. God weet wanneer iets zijn beste tijd heeft gehad, zelfs als jij dat niet ziet.

God weet wanneer iets moet eindigen, zelfs als jij er niet klaar voor bent.

God plant vooruit voor je, want Hij weet dat je een verandering nodig hebt. Hij weet dat Hij je meeneemt naar een betere bestemming of je naar een beter leven.

Vertrouw me wanneer ik zeg dat God je gebeden verhoort. Hij luistert naar je en geeft je precies wat je wilt, al is het op Zijn eigen manier.

Wellicht verschilt Zijn manier van de jouwe, maar Zijn manier is altijd de juiste. Als je vraagt om geluk en weg lijkt te drijven van de mensen van wie je houdt, vertelt Hij je dat deze mensen niet geschikt zijn om mee om te gaan, omdat ze je energie opzuigen.

Vertrouw Me Als Ik Zeg Dat God Altijd Een Plan Heeft

Als je vraagt om vrede en je je baan verliest, vertelt Hij je dat je toekomst ergens anders ligt. Als je om liefde vraagt en Hij geeft je liefdesverdriet, vertelt Hij je dat je een betere keuze moet maken. Hij vertelt je dat je van de verkeerde mensen houdt.

Hij beantwoordt altijd je vragen, je moet gewoon Zijn antwoorden geloven.

Vertrouw me als ik zeg dat God op je past. Het is soms misschien niet makkelijk om te zien en te begrijpen waarom dingen op een bepaalde manier verlopen, maar ik weet wel dat God je niet alleen in het donker zal laten. Hij zal je leiding geven.

Hij zal je inspireren. Hij zal dingen in je leven herindelen zodat je je leven kunt veranderen.

Vertrouw me als ik zeg dat God wil dat je op Hem rekent. Hij wil dat je leert dat mensen onberekenbaar zijn en dat ze elke seconde van gedachte kunnen veranderen.

Hij wil dat je weet dat niets in het leven zeker is of compleet. Hij wil dat je weet dat er tijden zullen komen dat je gewoon op je geloof moet rekenen, in plaats van op je logica.

Hij wil dat je genoeg problemen meemaakt, zodat je genoeg kennis opdoet om te weten dat Hij het enige is in dit leven dat nooit verandert en dat Hij de enige is die je echt kan genezen.

Vertrouw me als ik zeg dat God altijd een plan heeft voor je en dat dat plan altijd bestaat uit wat voor jou het beste is.

Vertrouw Me Als Ik Zeg Dat God Altijd Een Plan Heeft