Skip to Content

Word Verliefd Op Iemand Die Op Deze Manier Van Je Houdt

Word Verliefd Op Iemand Die Op Deze Manier Van Je Houdt

Word niet verliefd op iemand die zegt hoe mooi je bent of hoe sexy je eruitziet met die strakke jurk.

Word verliefd op iemand die net zoveel van je houdt, ongeacht hoe je er fysiek uitziet.

Word verliefd op iemand die om je geeft, iemand die je stoel voor je aanschuift, die de deur voor je openhoudt, die erop let aan welke kant van de stoep je loopt. 

Word verliefd op de man die let op de dingen die je leuk vindt, die onthoudt wat je favoriete boek is, die steeds je favoriete nummer draait tot jullie deze beiden zat zijn, iemand die gek doet om je aan het lachen te maken en die weet waarvoor je allergisch bent.

Word verliefd op iemand die je je littekens, al je vorige geliefden en alle momenten dat je hart werd gebroken zal doen vergeten.

Word Verliefd Op Iemand Die Op Deze Manier Van Je Houdt

Word verliefd op iemand die je niet het gevoel zal geven dat het moeilijk is om van je te houden, iemand die je alle pijn helpt te vergeten die je hebt doorgemaakt en die de pijn zal verminderen die nog komen gaat.

Word verliefd op de man die je metgezel zal zijn, op de man op wie je altijd kunt rekenen, ook als je hem midden in de nacht op zou bellen.

Word verliefd op de man die depressie een onbekend fenomeen maakt, iemand die zin in het leven heeft en met wie je je dromen wilt delen, hoe sullig of onrealistisch ze ook zijn, want je weet dat hij net zo in je dromen zal geloven als hij in jou gelooft.

Word verliefd op de man die van je houdt zoals je bent, niet van hoe hij jou graag zou willen zien.

Word verliefd op de man die alleen oog heeft voor jou wanneer hij een kamer binnenloopt, wiens hele wereld in vuur en vlam staat als hij jou ziet, de man die de hele dag aan jou denkt en aan hoe hij je gelukkig kan maken.

Word Verliefd Op Iemand Die Op Deze Manier Van Je Houdt

Kies ervoor om verliefd te worden op de man die je opbelt om gewoon je stem te horen of die uren in de auto zit om je eventjes te kunnen zien.

Word verliefd op de man wiens geluk afhankelijk is van het jouwe, die voor jou kiest ongeacht voor wie jij kiest, die besluit om op je slechte dagen net zoveel van je te houden als op je goede dagen.

Kies de man die je slechte kant heeft gezien en die toch heeft besloten dat je het mooiste bent wat hem ooit is overkomen.

Kies ervoor om verliefd te worden op de man die op de een of andere manier weet wat hij moet zeggen en wanneer hij dit moet zeggen.

De man die weet hoe je je voelt, nog voordat je dit zelf doorhebt.

Word verliefd op de man die pijn heeft als jij huilt, die blij is als jij glimlacht, wiens armen als een thuis voelen en wiens hand perfect in de jouwe past.

Word Verliefd Op Iemand Die Op Deze Manier Van Je Houdt

Word verliefd op de man die je doet realiseren dat thuis geen plek is maar een persoon.

Thuis is degene die je een veilig gevoel geeft.

Thuis is degene die je ’s nachts warm houdt en die je een schuilplaats geeft gedurende de dag. 

Thuis is de man die je in zijn armen sluit en die ervoor zorgt dat je nooit meer weg wilt.

Word verliefd op hem.

Word verliefd op de man die jouw thuis is, die je nooit verlaat en die begrijpt dat je soms weg moet, maar die wacht tot je weer bij hem terugkomt.

Word Verliefd Op Iemand Die Op Deze Manier Van Je Houdt

Neem alsjeblieft geen genoegen met minder. Blijf op de ware wachten.

Blijf over jezelf leren. Blijf vechten voor de dingen waarvan je houdt en geloof daarin.

Blijf voor jezelf zorgen en zorg ervoor dat je blijft groeien en blijft ontdekken waar jij behoefte aan hebt.

Als het moment juist is zul je iemand vinden die jou verdient, iemand die ervoor zorgt dat hij doet wat hij zegt en die je het gevoel zal geven dat je thuis bent, waar je ook bent.

Pas dan zul je eindelijk begrijpen wat ware liefde echt is.

Word Verliefd Op Iemand Die Op Deze Manier Van Je Houdt