Skip to Content

20 Dingen Die Een Sterke Vrouw Je Wil Meegeven

20 Dingen Die Een Sterke Vrouw Je Wil Meegeven

1. Ze is sterk omdat ze veel heeft meegemaakt en omdat ze heeft moeten leren om in haar eentje te overleven.

2. Ze weet hoe het voelt om gebroken te zijn en ze weet hoe het voelt om zwak te zijn, maar ze weet ook hoe ze verder moet en opnieuw moet beginnen.

3. Het is niet moeilijk om van haar te houden, ondanks wat er over haar beweerd wordt, ze wil gewoon geen relatie met de verkeerde persoon, want als ze van iemand houdt zal die liefde ijzersterk en onbevreesd zijn.

4. Ze zal vertrekken als ze zich ongewild voelt. Ze begrijpt dat achter iemand aan zitten niet hetzelfde is als van hen houden. Ze gelooft dat liefde wederzijds en respectvol hoort te zijn.

5. Hoe close je ook met haar bent, ze zal je nooit vertellen wat haar allemaal dwars zit, ze zal altijd minder zeggen en meer glimlachen.

20 Dingen Die Een Sterke Vrouw Je Wil Meegeven

6. Ze weet niet altijd wat de juiste keuze is en ze is niet bang om dat toe te geven. Een sterke vrouw weet dat ze niet perfect hoeft te zijn om sterk te zijn.

7. Ze ziet kracht in liefde en kwetsbaarheid. De liefde van een sterke vrouw is ongekend, omdat ze soms denkt dat ze Wonder Woman is die haar prins op het witte paard moet redden.

8. Ze is meestal streng voor zichzelf omdat ze van zichzelf verwacht dat ze alle rollen op zich neemt; de moeder, de vader, de zus, de beste vriend en het vriendje. Ze wil alles-in-een zijn.

9. Ze zorgt liever voor zichzelf, zelfs als er iemand in de buurt is die voor haar zou kunnen zorgen.

10. Ze zal altijd omringd worden door veel vrienden en mensen, omdat ze kracht haalt uit connecties en relaties en ze is altijd op zoek naar nieuwe kansen om te groeien.

20 Dingen Die Een Sterke Vrouw Je Wil Meegeven

11. Ze weet niet hoe ze moet settelen, wat zowel een zegen als een vloek kan zijn.

12. Ze is het soort vrouw dat haar leven blijft leven alsof er niks aan de hand is, terwijl ondertussen haar wereld op instorten staat.

13. Ze heeft geleerd dat liefdesverdriet en teleurstellingen bij het leven horen, dus wordt ze wel verdrietig, maar doet ze niet meer alsof het leven een catastrofe is.

14. Ze houdt niet altijd van zichzelf, maar ze laat dat gevoel haar eigenwaarde nooit aantasten.

20 Dingen Die Een Sterke Vrouw Je Wil Meegeven

15. Ze heeft kwaadschiks geleerd dat als ze geen zelfrespect heeft, niemand respect voor haar zal hebben.

16. Ze weet dat het niet altijd eenvoudig is om voor jezelf op te komen, maar dat het noodzakelijk is.

17. Ze heeft vast veel sterke vrouwen om zich heen; of het nu haar vrienden of familie betreft, want uit hen haalt ze haar kracht en inspiratie.

18. Ze vindt het fijn als haar vrienden bij haar aankloppen wanneer ze steun zoeken, zelfs wanneer ze zelf verdriet heeft, want ze wordt sterker wanneer ze anderen te hulp schiet.

19. Zelfs als ze wordt tegengewerkt, gelooft ze in zichzelf. 

20. Een sterke vrouw zal altijd aan zichzelf blijven werken, ze zal vol verrassingen zitten, vol kracht, vol schoonheid en vol liefde.

20 Dingen Die Een Sterke Vrouw Je Wil Meegeven