Skip to Content

7 Kille Sterrenbeelden

7 Kille Sterrenbeelden

Van de twaalf bestaande sterrenbeelden zijn er een aantal die beschouwd kunnen worden als aardig en een aantal die kunnen omschreven kunnen worden als kil.

Dit zijn individuele die altijd op hun hoede blijven, zelfs als ze bij de eerste kennismaking worden omschreven als aardig.

Van zeven van de twaalf sterrenbeelden wordt in het bijzonder gezegd dat ze om verscheidene redenen kil en afstandelijk worden.

1. Waterman 

(20 januari –18 februari)

7 Kille Sterrenbeelden

Hun sociale vaardigheden zorgen ervoor dat dit sterrenbeeld eerst aardig overkomt; het is echter hun temperament en onvermogen om anderen tegemoet te komen die hen kil maakt.

Deze individuen hebben de gewoonte om diepere emoties uit de weg te gaan en daarmee zorgen zij ervoor dat anderen denken dat ze het ze gewoon allemaal niks kan schelen. 

2. Boogschutter 

(22 november –21 december)

7 Kille Sterrenbeelden

Deze individuen zullen eerst aardig overkomen omdat ze een goed gevoel voor humor hebben en ze iedereen aan het lachen maken.

Aan het begin zal dit mensen tot hen aantrekken, totdat ze hun ware gezicht niet meer geheim kunnen houden.

Zodra je hen leert kennen realiseer je je pas dat ze eigenlijk best ongeduldig zijn en dingen zeggen die niet handig zijn. 

3. Schorpioen

(23 oktober –21 november)

7 Kille Sterrenbeelden

Hoewel individuen met dit sterrenbeeld vaak beschouwd worden als echte vrienden, verandert dit zodra je hen beter leert kennen.

Eerst charmeren ze anderen met hun kalme gedrag en hun talent om emoties te uiten, wat voor anderen betoverend is.

Later zullen mensen zien dat de emoties die ze uiten normaal gesproken negatief zijn en vangt men een glimp op van hun neiging tot geweld. 

4. Maagd

(23 augustus –22 september)

7 Kille Sterrenbeelden

Mensen met dit sterrenbeeld worden gezien als loyaal en vriendelijk; ze kunnen echter een killer innerlijk verborgen houden.

Ze staan er ook om bekend dat ze praktisch en te kritisch zijn en daarmee mensen op hen laten afknappen. 

5. Leeuw 

7 Kille Sterrenbeelden

Leeuwen zullen eerst overkomen als warm en knuffelig, net als een kitten.

Ze worden gezien als vrolijk en gul, maar uiteindelijk zullen ze koppigheid en arrogantie laten zien die niet gebroken kan worden.

Uiteindelijk zullen ze zich kil en afstandelijk jegens anderen gaan gedragen.  

6. Stier

(20 april –20 mei)

7 Kille Sterrenbeelden

Onder dit sterrenbeeld staan mensen bekend als betrouwbaar en geduldig, iemand op wie iedereen kan rekenen.

Uiteindelijk zal hun onbuigzame en koppige karakter aan anderen bewijzen dat ze eigenlijk nogal kil en afstandelijk zijn. 

7. Ram

(21 maart – 19 april)

7 Kille Sterrenbeelden

De ram, extreem eerlijk en optimistisch, wordt vaak eerst beschouwd als aardig.

Later zal die eerlijkheid worden gezien als wreed, in plaats van behulpzaam.

Hun korte lontje gaat niet goed samen met de rest van hun karaktereigenschappen en zorgt ervoor dat ze erg genadeloos lijken. 

Als het aankomt op het omgaan met de sterrenbeelden hierboven, is het van essentieel belang om te onthouden dat mensen anders kunnen zijn dan hoe ze zich voordoen.

Aan het begin wil iedereen een goede indruk maken en daarom is het zo van belang om niet te vergeten dat mensen verborgen eigenschappen hebben waardoor ze kil en afstandelijk over kunnen komen.

Je kunt het maar beter niet persoonlijk opvatten.

7 Kille Sterrenbeelden