Skip to Content

Hoe Waarschijnlijk Is Het Dat Je Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld Vrienden Blijft Met Een Ex

Hoe Waarschijnlijk Is Het Dat Je Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld Vrienden Blijft Met Een Ex

Je sterrenbeeld kan boekdelen spreken over je datingleven – tot welk teken je je aangetrokken voelt, met welk teken je compatibel bent en zelfs met welke sterrenbeelden je nooit zou worden betrapt om mee te daten. Het blijkt dat je sterrenbeeld ook kan bevestigen hoe je na een breuk bent.

Misschien ben je de Ram die is ontsnapt. Misschien ben jij de aan en uit Tweeling. Of, ben je de Vissen die de gedachte niet aan kan om geen vrienden te blijven met een ex na de breuk. Wat het geval ook is, neem een kijkje en ontdek hoe je na een breuk bent.

Is het waarschijnlijk dat jij vrienden blijft met een ex?

Ram

Rammen hebben een wild kantje van spontaniteit en zelfvoorziening die ervoor zorgt dat iedereen om meer vraagt. Als een Ram, ben je een grote fan van de “een kus om het bij te leggen” techniek om je ex weer terug te krijgen.

Maar je wordt geregeerd door de krijgersplaneet Mars, wat betekent dat je graag nog meer vecht. De enige reden waarom je vrienden zou blijven met een ex zou zijn om ervoor te zorgen dat ze niet zijn verder zijn gedaan voordat jij dat hebt gedaan. Jij moet toch degene zijn die ontsnapt is.

Stier

Hoe vergevingsgezind je ook bent, de Stier in je zou je nooit laten vergeten hoeveel pijn je ex je heeft gedaan. En je bent zo pragmatisch en realistisch als je maar kunt zijn, wat betekent dat je niet op zoek bent om je leven ellendig te maken met een ‘wat zijn we nu’ situatie.

Aan de andere kant zou je loyale en stabiele aard ervoor kunnen zorgen dat vrienden blijft met je ex in het belang van vroeger. Je gaat niet naar ze terug, maar je zult ze ook niet uit je leven verwijderen.

Tweeling

Tweelingen hebben het al moeilijk om een relatie aan te gaan. Dus als iemand het uitmaakt met een Tweeling, dan weet je dat ze nooit meer bij elkaar zullen komen… Nooit.

Maar er zijn momenten dat zelfs een Tweeling overweegt om vrienden te blijven met een ex na de breuk. We zouden kunnen beweren dat er ongeveer 40% tot 60% kans is dat je je ex terugneemt (als een vriend), gezien het feit dat hij ervoor zorgt dat hij zich verontschuldigt en je beter behandelt dan voorheen.

Kreeft

We kunnen de waarheid niet verbloemen, toch? Als een Kreeft, zul je na de breuk je hart eruit huilen, emmers en emmers ijs eten, en naar elk social media platform berichten sturen en je ex smeken om je terug te nemen.

Als ze je vragen om vrienden te blijven na de breuk, dan ga je akkoord. Je weet namelijk dat dat je ticket naar verzoening is. Er is niets wat je kunt doen dan je ogen wijd open te houden en je hart te bewaken.

Leeuw

Ha-ha-ha, je moet wel gek zijn! Een Leeuw zou niet betrapt willen worden met een ex na de breuk. Ze hebben namelijk een reputatie hoog te houden. En het maakt niet uit hoe gekwetst je bent of hoeveel je erover denkt om terug te gaan naar hen, je weet dat je beter bent dan dat.

En dat ben je! Er zijn genoeg andere vissen om op te knabbelen terwijl je wacht op degene die je van je voeten zal vegen. De juiste vis zou je namelijk nooit verlaten!

Maagd

Ben jij een Maagd? Oh jeetje, dan hebben we wat nieuws voor je! Of je je daar nu wel of niet van bewust bent, jij bent het enige sterrenbeeld dat 100% waarschijnlijk vrienden blijft met een ex na de breuk.

Maagden besteden uren en uren aan het lezen van oude berichten, het doorlopen van foto’s en herinneringen ophalen over de goede oude tijd. Vrienden blijven met je ex betekent niet dat je sneller of makkelijker verder gaat, Maagd. In tegendeel zelfs.

Weegschaal

Weegschalen worden niet voor niets ‘de vriendelijke ex’ genoemd. Na de breuk, wil je niet dat iemand speculeert of je ex jou verliet of jij hen.

En de enige manier om daar mee om te gaan lijkt te zijn om ervoor te zorgen dat iedereen weet dat er geen kwaad bloed is tussen jullie twee. Niet alleen dat, maar je bent bereid om de redenen achter de breuk over het hoofd te zien omwille van het algemeen belang.

Wat een onbaatzuchtige ziel!

Schorpioen

Waar beginnen we eigenlijk met jou, Schorpioen? Je zult waarschijnlijk geen vrienden blijven met je ex, omdat je ex geen vrienden met jou wil blijven. Je jaagt mensen weg omdat je niet bang bent om ze aan te spreken als ze iets verkeerds doen.

En je hebt de neiging om je exen te stalken na de breuk om te kijken hoe het met ze gaat. Oh en het gaat je niet te ver om met hun beste vriendin te flirten om er zeker van te zijn dat jij degene bent die na de breuk heeft ‘gewonnen’.

Boogschutter

Kom op, Boogschutter! We weten dat je alleen vrienden blijft met je ex omdat je hoopt weer bij hen te komen.

We begrijpen waar je vandaan komt. Je houdt ze liever als goede vrienden dan helemaal niet meer met ze te praten. Maar je gaat het pad op om je hart weer te laten breken en daar zijn we hier niet voor.

Steenbok

Als Steenbok zou je graag vrienden blijven met je ex. Je wil namelijk dat ze getuige zijn van je glow-up na de breuk. Tuurlijk, je kijkt ernaar uit om je Instagram te breken door elke dag een miljoen selfies te plaatsen in de hoop dat ze die zouden zien.

Maar je houdt ze liever in de gaten terwijl je aan je wraaklichaam werkt. En hoe zou je anders in staat zijn om het gezicht van je ex te zien als je aankondigt dat je met je sportpartner uitgaat?

Waterman

Oh, je bent er niet naar op zoek om vrienden te blijven met je ex! In feite ben je best blij met het feit dat jullie twee besloten om dingen te beëindigen. Je begon je namelijk een beetje verkrampt en overweldigd te voelen.

Er is geen reden om te huilen, toch?

Vissen

Vissen, je vrienden zouden je je ex nooit langer in de buurt laten houden dan nodig is. Ze zijn opgewonden over de breuk, omdat ze moe werden van de manier waarop je ex jou (en hen) behandelde. En ze willen dat je iemand vindt die beter is.

Onnodig te zeggen, dat je gaat proberen om het leuk te houden tussen jullie twee. Maar je gevoelige kant laat je niet over de pijn heen komen die ze bij je hebben veroorzaakt.