Skip to Content

8 Redenen Waarom Ze Overtuigd Is Dat De Liefde Niet Voor Haar Bestemd Is

8 Redenen Waarom Ze Overtuigd Is Dat De Liefde Niet Voor Haar Bestemd Is

Er bestaat een bijzondere vrouw, een lot uit de loterij dat anders is dan alle andere vrouwen die je hebt ontmoet.

Een vrouw die precies weet wat ze wil in haar leven, een vrouw die niet bang is om dit voor elkaar te krijgen. Een vrouw die weet hoe waardevol ze is.

Je denkt misschien dat ze geen hart heeft en dat ze keihard is. Maar eigenlijk is ze gewoon iemand die weet hoe ze lief moet hebben.

Iemand die je haar hele hart schenkt. Iemand die hunkert naar de liefde. Ze denkt gewoon dat romantische liefde veel te ingewikkeld voor haar is en dat zij te ingewikkeld is voor de liefde.

Ze is ervan overtuigd dat het lastig is om van haar te houden, dat het niet haar lot is om eeuwige liefde te vinden. Ze is ervan overtuigd dat de liefde niet voor haar is bestemd, en dit is waarom.

1. Ze is eerder gekwetst

8 Redenen Waarom Ze Overtuigd Is Dat De Liefde Niet Voor Haar Bestemd Is

Een van de eerste redenen waarom deze vrouw overtuigd is dat de liefde niet voor haar is bestemd is het feit dat ze in het verleden veel heeft meegemaakt.

Ze was altijd openhartig, kwetsbaar en naïef, en droeg altijd haar hart op de tong. Ze was een vrouw die geloofde in mensen en dit heeft haar veel narigheid bezorgd.

Haar ervaringen uit het verleden hebben haar geleerd om anders te zijn.

Haar gebroken harten en gefaalde relaties hebben haar geleerd om gesloten te zijn en haarzelf op de beste manier te beschermen.

Ze hebben haar geleerd dat ze het beste dikke muren om haar hart kon bouwen.

Al de pijn die ze heeft doorgemaakt heeft haar sceptisch gemaakt en ze is zich gaan afvragen of de liefde wel echt bestaat.

2. Ze is ingewikkeld

8 Redenen Waarom Ze Overtuigd Is Dat De Liefde Niet Voor Haar Bestemd Is

Ik zal niet tegen je liegen – deze vrouw is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze is een uitdaging en haar geest zit ingewikkeld in elkaar.

Niemand maakt makkelijk indruk op haar of kan haar makkelijk verbazen, en een relatie met haar zal veel tijd, energie en geduld van je vragen.

Deze vrouw heeft complexe gedachten. Ze verlangt niet naar een eenvoudig leven. Nee, deze vrouw zal altijd meer willen. Ze heeft grote dromen, hoop en ambitie.

Met deze vrouw samenleven zal soms voelen als het oplossen van een raadsel. Ze zal altijd de confrontatie met je aangaan, overal aan twijfelen en alle gebeurtenissen analyseren.   

En dit is een van de dingen waardoor ze denkt dat het lastig is om van haar te houden. Ze is ervan overtuigd dat ze nooit iemand zal vinden die het aan kan om dit deel van haar te doorstaan.

Dat ze nooit een man zal vinden die bereid is om moeite te doen voor iemand zoals zij.

3. Ze wil niet veranderen

8 Redenen Waarom Ze Overtuigd Is Dat De Liefde Niet Voor Haar Bestemd Is

Deze vrouw is niet bereid om voor anderen te veranderen.

Dit betekent niet dat ze niet bereid is om met haar levenspartner tot een compromis te komen. Maar ze zal nooit de kern van haar persoonlijkheid veranderen, hoeveel ze ook van je houdt.

En dat is iets wat de meeste mannen in haar leven tot nu toe heeft dwarsgezeten. Ze hebben allen geprobeerd om haar te vormen en haar aan te passen aan hun wensen.

Maar dit is iets waar ze nooit mee akkoord zal gaan. Ze zal nooit accepteren om iemand anders te moeten zijn dan wie ze is, want ze heeft geen man nodig die haar echte ik niet kan accepteren. 

4. Ze is sterk en zelfstandig

8 Redenen Waarom Ze Overtuigd Is Dat De Liefde Niet Voor Haar Bestemd Is

Alles wat deze vrouw heeft doorgemaakt in het verleden heeft haar keihard gemaakt.

Het heeft van haar een sterke en zelfstandige vrouw gemaakt die geen man nodig heeft om zich goed over haarzelf te voelen. Het heeft haar tot de vrouw gemaakt naar wie ze altijd op zoek was.

Deze vrouw is erachter gekomen dat ze geen man nodig heeft om haar compleet te maken, laat staan om haar tijdens haar leven te begeleiden.

En ze heeft zeker geen man nodig die haar probeert te temmen of iemand die zich door haar geïntimideerd voelt. Ze heeft geen behoefte aan iemand die haar tegenhoudt.

Dit alles heeft haar laten denken dat ze er niet voor geschapen is om de rest van haar leven met iemand door te brengen.

Het heeft haar doen denken dat ze geen wederhelft nodig heeft en dat het niet haar lot is om een zielsverwant en eeuwige persoon te vinden.

5. Ze weigert om met minder genoegen te nemen

8 Redenen Waarom Ze Overtuigd Is Dat De Liefde Niet Voor Haar Bestemd Is

Als deze vrouw om zich heen kijkt, ziet ze veel stellen die eeuwige liefde aan elkaar beloven.

Maar er blijft niet veel ware liefde over onder die blinkende oppervlakte. En dit is niet iets waar ze zelf over droomt.

Je zou denken dat deze vrouw te kieskeurig is als het op de mannen aankomt of dat ze doet of ze moeilijk te krijgen is, maar de waarheid is dat ze alleen hoge verwachtingen heeft en bepaalde zaken waardoor ze ergens niet mee door wil gaan.

Deze vrouw kent haar waarde, en neemt geen genoegen met een liefde die ze niet verdient en met een man die haar niet verdient.

6. Ze is ouderwets

8 Redenen Waarom Ze Overtuigd Is Dat De Liefde Niet Voor Haar Bestemd Is

Waar deze vrouw vooral een hekel aan heeft is het concept van het moderne daten. Ze is een oude ziel en geeft de voorkeur aan de ouderwetse manier.

Maar ze kan maar geen man vinden die hetzelfde erover denkt, en ze is overtuigd dat ze nooit liefde kan gaan vinden in deze eeuw van onenightstands en seks met vrienden.

Begrijp me niet verkeerd – ze oordeelt over niemand, maar het punt is dat ze gewoonweg niet geschapen is voor tijdelijke relaties en affaires die niks betekenen.

Ze houdt er niet van om spelletjes te spelen en oppervlakkige conversaties met willekeurige mannen aan te gaan.

Ze wil een liefde zoals vroeger het geval was, een man die haar het hof maakt.

Een volwassen man die niet bang is om zijn gevoelens voor haar te uiten, en een man die moeite doet om haar te krijgen. Ze wil een echte heer, maar ze is bang dat deze soort met uitsterven bedreigd wordt.

7. Ze gelooft in sprookjes

8 Redenen Waarom Ze Overtuigd Is Dat De Liefde Niet Voor Haar Bestemd Is

Hoewel ze een harde vrouw is die weet wat ze wil in het leven, de waarheid is dat ze diep van binnen nog steeds in sprookjes gelooft.

Ze gelooft nog steeds dat de liefde niet rationeel of logisch is en dat het allemaal een gevoelskwestie is. 

En ze wil geen gewone liefde. Ze wil niet met iemand samen zijn alleen omdat het tijd is om te settelen of omdat ze bang is om alleen te zijn.

Diep van binnen wil ze een vonk voelen met iemand en een sprookje dat werkelijkheid is geworden, en ze wil niets minder dan dat.

Ze wil een man vinden die haar ware zielsverwant is, maar ze denkt ook dat ze de liefde idealiseert. Ze is overtuigd dat ze te romantisch is en dat de liefde die ze zoekt haar nooit zal overkomen.

8. Ze blijft liever single dan dat ze met de verkeerde man eindigt

8 Redenen Waarom Ze Overtuigd Is Dat De Liefde Niet Voor Haar Bestemd Is

Nog een reden waarom ze overtuigd is dat de liefde niet voor haar bestemd is is dat ze niet bang is om alleen te zijn.

Ze is niet bang voor het leven als single, en ze is niet bereid om met iemand samen te zijn alleen omdat ze een relatie wil.

Ze wacht op de ware die haar zal geven wat ze nodig heeft en verdient. Ze wil iemand die haar al haar inzet teruggeeft, iemand die haar waardeert en iemand die haar liefde beantwoordt.

Jammer genoeg verliest ze langzamerhand de hoop dat zo iemand ooit haar leven zal binnenwandelen.