Skip to Content

Als Een Man Deze 5 Dingen Doet, Dan Wil Hij Dat Je Hem Achternazit

Als Een Man Deze 5 Dingen Doet, Dan Wil Hij Dat Je Hem Achternazit

Je bent het gewend om achterna gezeten te worden. En waarom zou dat niet zo zijn? Je hoeft niets te doen, je hoeft geen moeite te doen en ik snap het.

Het is een van de voordelen van een vrouw zijn. Hij neemt bloemen voor je mee, hij doet altijd de eerste stap en probeert je voor zich te winnen.

Eerlijk gezegd houden de meeste jongens van de jacht en zijn zij degenen die willen jagen en die niet achterna gezeten willen worden.

Als je gewoon wil dat hij de jouwe is, gebruik dan verliefdheid scripts. Zorg ervoor dat je zeker weet dat je hem echt leuk vindt, want na het volgen van deze cursus kom je niet meer van hem af.

In feite zou het slimmer voor je zijn om nooit een man te achterna te zitten, want laten we eerlijk zijn, als hij je wil, laat hem er dan voor werken.

Je zult er dan tenminste zeker van zijn dat als je in de toekomst bij hem bent, hij er hard voor zal werken en je zal behandelen zoals je verdient.

Maar het punt is dat sommige mannen liever achterna gezeten worden, dus waarom gebeurt dit?

Sommige mannen zijn gewoon verlegen en hebben niet genoeg zelfvertrouwen om een vrouw te achterna te zitten, omdat ze te bang zijn voor mislukking of om vernederd te worden.

En een aantal van hen houden gewoon van vrouwen die initiatief tonen en de eerste stap zetten.

Toch moet je in gedachten houden dat als je besluit om een man achterna te zitten, je moet weten hoe je hem achterna moet zitten.

Je moet niet te zwaar achter hem aan gaan, omdat je hem dan misschien af zou kunnen schrikken en je moet niet te passief zijn, want dan zal hij de indruk hebben dat je niet zo geïnteresseerd bent. Je moet de perfecte middenweg vinden.

Als je gewoon op zoek bent naar een manier om eindelijk de man van wie je droomt te krijgen, dan raad ik je aan HIER TE KLIKKEN.

Dit zijn de dingen die hij zal doen als hij wil dat je hem achternazit:

1. Hij is geïnteresseerd en dan weer niet

Als Een Man Deze 5 Dingen Doet, Dan Wil Hij Dat Je Hem Achternazit

Misschien is dit je al overkomen en had je geen idee waarom. Je ontmoet een leuke jongen en je wisselt appjes uit en belt met elkaar.

Hij is vrijwel constant met je bezig en dan verdwijnt hij gewoon ineens, zonder enige waarschuwing.

Je bent natuurlijk al zo hard voor hem gevallen en het enige logische dat je daarna kunt doen, is hem achternazitten.

Nou, dat is precies wat hij wil. Het enige probleem is dat als hij het overdrijft en zich te vaak wegtrekt, je waarschijnlijk interesse verliest en verder gaat.

Maar het punt is dat hij wil dat je hem achternazit door al het contact te verbreken.

2. Hij vertelt je hoe hij zich voelt, maar doet er niets mee

Als Een Man Deze 5 Dingen Doet, Dan Wil Hij Dat Je Hem Achternazit

Wanneer een man zich als een kind gedraagt en liever stomme spelletjes met je speelt in plaats van toe te geven dat hij je leuk vindt en er verder niets mee doet, dan wil hij beslist dat je hem achternazit.

Stel je bijvoorbeeld voor dat een jongen die je leuk vindt naar je toe komt en met je praat of je een relatie hebt.

En terwijl jullie aan het praten zijn, geeft hij je meerdere hints dat hij je leuk vindt, hij is in je geïnteresseerd en hij wil dat jullie je geluk beproeven en een paar dates hebben, maar hij doet er eigenlijk nooit iets mee, hij praat alleen maar.

Dat betekent absoluut dat hij geen moed heeft of gewoon niet achter je aan wil gaan, maar hij wil wel dat jij achter hem aan gaat.

3. Hij speelt hard to get, maar met een dosis jaloezie

Als Een Man Deze 5 Dingen Doet, Dan Wil Hij Dat Je Hem Achternazit

Hard to get spelen is in feite de grondsteen voor elke verleiding. Er is geen verleiding zonder.

Gemengde signalen afgeven, geïnteresseerd doen en dan weer niet. Maar dat was vroeger spannend. Vandaag… niet zo erg.

Vooral als je het spelen van hard to get overdrijft, zal de persoon met wie je het doet waarschijnlijk de interesse in jou volledig verliezen, omdat hij of zij geen tijd of kracht meer heeft om spelletjes te spelen.

En niet te vergeten dat je ondertussen een andere man ontmoet en hem in beeld brengt, en degene die hard to get speelt jaloers wordt.

Huh? Gewoon weer een duidelijk teken dat hij wil dat je hem achternazit.

4. Hij laat je zien hoe hij zich voelt en dan verdwijnt hij

Als Een Man Deze 5 Dingen Doet, Dan Wil Hij Dat Je Hem Achternazit

Dit is volkomen verwarrend, want als hij het lef had om in je gezicht te zeggen hoe hij zich voelt, waarom zou hij je dan niet mee uit vragen?

Nogmaals, misschien is hij gewoon te verlegen om het te doen, of denkt hij dat jij niet hetzelfde voor hem voelt als hij voor jou.

Als je hem echt leuk vindt, moedig hem dan aan om de volgende stap te zetten, want hij zal vertrekken als je dat niet doet.

En een andere reden voor deze situatie is dat hij je niet achter wil zitten, maar dat hij wil dat jij hem achternazit.

Vooral als hij zeker weet dat je hem leuk vindt.

Als hij het weet, dan zal hij toegeven dat hij gevoelens voor je heeft en zal hij van de aardbodem verdwijnen, omdat hij weet dat het je kan schelen en dat je hem zult vinden, of beter gezegd, hem achterna zal zitten.

5. Hij verdwijnt en komt dan weer terug

Als Een Man Deze 5 Dingen Doet, Dan Wil Hij Dat Je Hem Achternazit

Nou, dit is duidelijk. Ten eerste zal hij de oude truc van verdwijnen uithalen en als dat niet werkt, raad eens wie er dan ineens weer in je leven is!

Hij hoopt waarschijnlijk dat je zijn subtiele hints begrijpt dat hij je leuk vindt en dat je hem gaat achterna gaat zitten als hij verdwijnt.

Maar zijn signalen zijn waarschijnlijk te subtiel en je leest ze verkeerd, dus hij komt terug in je leven en probeert deze truc dan weer uit te halen.

Deze keer agressiever.

Houd in gedachten dat hij je alleen maar probeert te verleiden en zichzelf voorbereidt om door jou achterna gezeten te worden!

Dan Wil Hij Dat Je Hem Achternazit