Skip to Content

Als Hij Je Echt Wil, Dan Zal Niets Hem Ervan Weerhouden Om Je Achterna Te Zitten

Als Hij Je Echt Wil, Dan Zal Niets Hem Ervan Weerhouden Om Je Achterna Te Zitten

Of we het nu leuk vinden of niet, de waarheid is dat wanneer een man een vrouw wil, hij haar achterna zal blijven zitten totdat hij krijgt wat hij wil.

Maar wat ook waar is, is dat als hij je niet wil, je niets kunt doen om hem te laten blijven.

Als hij je echt wil, dan zal niets hem ervan weerhouden om je achterna te zitten.

Dus als hij altijd bij je in de buurt is en zijn handen niet van je af kan houden, dan weet je dat hij je wil.

Maar als hij niets doet om bij je te zijn, dan is de trieste waarheid dat hij je gewoon niet leuk vindt.

Mannen zijn niet zo ingewikkeld als we denken en zoals wij vrouwen zijn. Als ze iets willen, dan zullen ze er alles aan doen om het te krijgen.

Maar als ze iets niet willen, dan kan je niets doen om hen ertoe brengen om van gedachten te veranderen.

Als Hij Je Echt Wil, Dan Zal Niets Hem Ervan Weerhouden Om Je Achterna Te Zitten

Als hij je niet achternazit, dan is hij niet echt klaar om zich te binden en is hij om te beginnen al niet zo in je geïnteresseerd.

Misschien wil hij de optie om bij andere vrouwen te zijn niet loslaten of ben je gewoon niet zijn type of is hij niet op een plek waar hij klaar is om zich te settelen.

Als hij je niet achternazit, dan zal hij niet klaar zijn om voor je te vechten en dan zal hij niet proberen om je in de buurt te houden.

Dus zelfs als jullie toch samen eindigen, dan zal hij als hij met problemen wordt geconfronteerd niet proberen om aan jullie relatie te werken, omdat hij in eerste instantie al niet zo geïnteresseerd was om een relatie met je te hebben.

Laten we over één ding duidelijk zijn – wanneer een man je wil, dan zal niets hem in de weg staan en dan zal hij zeven bergen en zeven zeeën oversteken om bij je te komen.

Als Hij Je Echt Wil, Dan Zal Niets Hem Ervan Weerhouden Om Je Achterna Te Zitten

Niets zal hem kunnen stoppen als hij je eenmaal achterna begint te zitten en je zult niet van hem af kunnen komen, want hij zal zeggen dat hij alle tijd van de wereld heeft om je de zijne te maken.

Hij zal wachten om je tot de zijne te maken en hij zal wachten tot je er klaar voor bent.

Als hij bij je wil zijn, dan zal de timing nooit verkeerd zijn, want voor hem is dit nu de beste tijd om bij je te zijn, maar hij zal kunnen wachten als jij er niet klaar voor bent.

Je bent niet zomaar iemand die zijn rommelige leven binnen is komen lopen toen hij er niet klaar voor was, maar iemand die eindelijk de rommel op zal ruimen en zijn leven beter zal maken en met liefde zal vullen.

Als hij bij je wil zijn, dan hoef je niet te wachten tot hij een besluit heeft genomen en dingen heeft uitgezocht, want hij staat klaar om je met open armen in zijn leven te verwelkomen, aangezien jij het enige was dat eraan ontbrak.

Als Hij Je Echt Wil, Dan Zal Niets Hem Ervan Weerhouden Om Je Achterna Te Zitten

Jij zult zijn leidende ster zijn die hem zal motiveren om beter te worden en zijn leven de moeite waard te maken.

Als hij bij je wil zijn, dan hoef je niet te zeggen dat de dingen tussen jullie twee ingewikkeld zijn, want niets zal ingewikkeld zijn, omdat jullie alles samen zullen oplossen.

Hij zal zich inspannen om alle complicaties op te lossen, zodat jij gelukkig aan zijn zijde kunt zijn.

Of je het nu leuk vindt of niet, de waarheid is dat als hij je wil, niets hem ervan zal weerhouden om je achterna te zitten, omdat jij zijn doel zult zijn dat hij moet bereiken om gelukkig te zijn.

En je zult gelukkig zijn, want als hij de kracht en de wilskracht had om je te achterna te zitten, dan zal hij er al zijn energie in steken om je gelukkig te maken.

Related: Als Het Echt Is Hoef Je Het Niet Te Forceren En Dit Is Waarom

Dus wees bij de man die je achternazit, want niemand zal zo hard als hij proberen om je in de buurt te houden en je de gelukkigste vrouw ter wereld te maken.

Als Hij Je Echt Wil, Dan Zal Niets Hem Ervan Weerhouden Om Je Achterna Te Zitten