Skip to Content

Als Je Haar Als Een Back-Up Plan Beschouwt, Dan Zal Zij Je Als Vertrokken Beschouwen

Als Je Haar Als Een Back-Up Plan Beschouwt, Dan Zal Zij Je Als Vertrokken Beschouwen

Dit meisje is geen tussenstop onderweg naat iets anders – ze is een eindbestemming. Ze zal geen genoegen nemen met het zijn van iemands tweede keuze, omdat ze weet dat ze het verdient de prioriteit van haar man te zijn.

Ze zal niet de rebound zijn waarmee je uitgaat om wraak te nemen op je ex. Ze zal niet je vangnet zijn dat je kunt bellen als iedereen je in de steek laat of als je geen andere opties meer hebt.

Ze is niet het type meisje dat geduldig zal wachten tot je haar uit alle vrouwen in je leven zal kiezen.

Een meisje dat opgetut met haar telefoon in haar hand in slaap zal vallen, wachtend op jou om haar op te halen zoals je had beloofd.

Dit is geen meisje dat zal wachten tot je tijd voor haar vrijmaakt in je drukke schema of een meisje dat genoegen neemt met je dronken telefoontjes en appjes ‘s avonds laat.

Als Je Haar Als Een Back-Up Plan Beschouwt, Dan Zal Zij Je Als Vertrokken Beschouwen

Ze is geen vluggertje of iemand waar je naar toe kunt gaan als je een ego-boost nodig hebt.

Dit meisje zal nooit accepteren dat ze jouw plan B is. En als je er zelfs maar aan denkt haar als je back-up plan te beschouwen, dan zal ze je binnen de kortste keren als vertrokken beschouwen.

Ze is geen meisje dat je onvolwassen achterwerk op zal voeden en ze is zeker geen meisje dat zal wachten tot je je zaken op orde hebt.

Zie je, ze is zich er heel goed van bewust dat ze je niet kan veranderen en dat het niet haar taak is om je te repareren, dus ze zal dat niet eens proberen.

Houd er rekening mee dat ze je niet elke keer dat je het verpest, talloze kansen zal geven. Verwacht niet dat ze je slechte gedrag rechtvaardigt of dat je haar kan behandelen zoals jij dat wilt.

Je hebt maar één kans met dit meisje, dus verwacht niet dat ze je loze beloftes gelooft als je probeert terug in haar leven te kruipen, nadat je je kans bij haar hebt verspeeld.

Zie je, dit is niet het type meisje waarmee je kunt spelen of een meisje dat haar kostbare tijd zal verspillen door te wachten tot je een besluit over haar neemt.

Ze is niet het type meisje dat haar energie zal verspillen aan het proberen je gemengde signalen te ontcijferen of een meisje dat de enige zal zijn die het probeert, terwijl je geen moeite doet om je relatie te onderhouden.

En weet je waarom? Omdat ze haar waarde kent. Ze weet dat ze je niet nodig heeft en dat ze zonder jou aan haar zijde door het leven kan gaan.

Ze heeft hard gewerkt om de vrouw te worden die ze vandaag is en ze zal je niet eens laten proberen haar op wat voor manier dan ook te kleineren, hoeveel ze ook van je houdt.

Je zou haar ouderwets kunnen noemen, maar de waarheid is dat dit meisje niet naar iets tijdelijks op zoek is. Ze is niet in zinloze contacten of relaties geïnteresseerd.

Ze wil alles of niets en ze zal met je halfslachtige liefde nooit genoegen nemen. Ze zal niet om kruimels van je aandacht smeken en ze zal je nooit achterna zitten om haar de plek in je leven te geven die ze verdient.

In plaats daarvan zal deze vrouw vrijgezel blijven totdat de juiste man langskomt in plaats van haar leven te verspillen aan de verkeerde mannen die geen plaats in haar leven verdienen.

Je zou kunnen denken dat ze te veel vraagt, maar de waarheid is dat ze gewoon evenveel moeite vraagt als dat ze je zelf graag wil geven.

Ze vraagt om een echte man die haar ware waarde zal zien en een man die al haar offers zal weten te waarderen.

Een man die bereid is om een compromis te sluiten en die de kracht zal hebben om aan haar zijde door het leven te lopen.

Een man die zal vechten voor haar liefde en die haar altijd op de eerste plaats zal zetten.

Als je haar dat niet kunt geven, loop dan alsjeblieft op tijd weg.

Als je nog maar een onvolwassen jongen bent die niet weet wat hij van het leven wil, probeer dan niet eens deze sterke vrouw aan het lijntje te houden en doe niet alsof je iemand bent die je niet bent.

Want als je dat doet, dan zal ze dwars door je bedoelingen heen kijken en dan zal ze je voordat je het weet dumpen.

Dit Is Wat Elk Sterrenbeeld Je Nooit Zal Vergeven

Als je haar probeert te bespelen, dan zal ze bij je weglopen en dan zal ze nooit meer achterom kijken.

Maar als je besluit om het met deze speciale dame eens te proberen, dan zul je zien dat ze al je inspanningen en energie waard is.

Je zult zien dat ze uniek is en dat ze veel te bieden heeft.

Als je het met haar probeert en als het je lukt om haar voor je te winnen, dan zul je zien dat dit de vrouw was waar je je hele leven op hebt gewacht, want ze is als geen ander.

Als Je Haar Als Een Back-Up Plan Beschouwt, Dan Zal Zij Je Als Vertrokken Beschouwen