Skip to Content

Als Ze Niet Jouw Eerste Keuze Is, Ga Dan Bij Haar Weg

Als Ze Niet Jouw Eerste Keuze Is, Ga Dan Bij Haar Weg

Als ze niet jouw eerste keuze is, verdoe haar tijd dan niet. Behandel haar niet alsof ze je tweede keuze is. Zit niet achter haar aan als ze niet diegene die bij wie je dolgraag wilt zijn.

Speel geen spelletjes met als doel om over iemand heen te komen die nooit van je heeft gehouden of iemand die jou in de steek heeft gelaten. 

Als ze niet jouw eerste keuze is, stel haar dan geen persoonlijke vragen. Laat haar haar hart niet bij je luchten over haar verleden, haar jeugd of haar angsten.

Laat haar haar geheimen niet aan je onthullen als je niet bereid bent om van haar te houden. Vraag niet om een plekje in haar hart als je niet van plan bent om bij haar te blijven. 

Als ze niet jouw eerste keuze is, staar haar dan niet in de ogen en fluister niet zachtjes in haar oor.

Vertel haar niet al je geheimen en praat niet uren met haar omdat je weet dat ze haar best zal doen om je te troosten en dat ze de hele nacht op zal blijven tot je in slaap valt. 

Ontwaak haar liefde niet als je er niet klaar voor bent om van haar te houden.

Houd haar niet stevig vast als je haar makkelijk los zou kunnen laten. Eis haar niet op als je niet diegene kan worden die ze nodig heeft. 

Als ze niet jouw eerste keuze is, weerhoud haar er dan niet van om degene te vinden die haar wel op de eerste plaats zal zetten.

Doe niet jaloers of alsof je aan haar toegewijd bent als je je ervan bewust bent dat ze alleen maar in je leven is om een leegte op te vullen. 

Lieg niet tegen haar door te zeggen dat ze de enige voor je is, terwijl je nog steeds jongleert. Denk maar niet dat ze dom is, want je houdt echt alleen jezelf voor de gek. 

Als ze niet jouw eerste keuze is, ga dan bij haar weg. Vertrek en laat haar lekker met rust. Vertrek liever dan dat je maar half van haar houdt. Vertrek liever dan tegen haar te liegen.

Vertrek, want ze heeft jou niet nodig. Vertrek, want ze zal toch uiteindelijk bij jou weggaan.

Ze zal vertrekken als ze probeert om alles met je te delen, terwijl jij eigenlijk alles met iemand anders wilt delen.

Ze zal vertrekken als ze zich begint te realiseren dat je aanwezigheid niet zoveel verschilt van je afwezigheid. Ze zal vertrekken omdat ze geleerd heeft om voor zichzelf te kiezen wanneer anderen dat niet doen.   

Als ze niet jouw eerste keuze is, verwacht dan niet dat jij wel haar eerste keuze bent. Want ze is het soort vrouw dat van een ander wil houden tot ze geen adem meer over heeft.

Ze is het type dat in sprookjes gelooft en in het oud worden met degene van wie ze houdt, terwijl ze samen met hem op hun veranda om dezelfde grappen lacht.

Ze is het type dat je liefdesliedjes zal sturen en liefdesbrieven voor je zal schrijven en je telkens als ze je ziet je favoriete snoep zal geven.

Ze is het type vrouw dat je haar wereld, het hele sterrenstelsel en het heelal zal geven, maar het is noodzakelijk dat je haar tegemoetkomt.  

Jij kunt haar niet tegemoetkomen. Jij kunt haar niet vragen om haar liefde te onderdrukken. Jij kunt haar niet vragen om je nummer twee te zijn.

Ze is het type vrouw dat alles of niets wil en ze zal niet tevreden zijn tot ze iemand heeft gevonden die er klaar voor is en die niet bang is om iedere dag weer voor haar te kiezen.