Skip to Content

Blijf Bij Een Vent Zoals Deze

Blijf Bij Een Vent Zoals Deze

Zoals veel dingen die waardevol zijn is liefde altijd riskant, want je weet nooit hoe het allemaal zal eindigen.

Als je al lang single bent is het normaal als er twee dingen gebeuren: 1) je denkt dat je nooit ware liefde zult vinden en 2) je hebt een naïeve perceptie van de liefde en waar het uit bestaat.

Voor velen is het zo dat als je hals over kop verliefd wordt je altijd denkt dat het perfect zal zijn en iets dat veel mensen zouden posten op Instagram.

Je denkt dat er altijd romantiek zal zijn, lange omhelzingen, gepassioneerd gezoen, cadeautjes en telkens hebben we herinneringen waarom we van onze partner houden en vice versa.

Maar toch, in het midden van de hartstocht, worden we wakker geschud door de realiteit van het echte leven en ook al is het geweldig dat we iemand hebben gevonden met wie we het leven kunnen delen, soms is het gewoon niet zo perfect. Ruzies kunnen ontstaan door de meest onbelangrijke dingen.

We kunnen last gaan krijgen van depressies, angstigheid, chronische ziektes, of aandoeningen waar onze partner niet vanaf wist voordat ze ons leerden kennen; we zien de liefde niet langer alleen op een romantische manier, maar ook realistisch.

5 Lastige Situaties Waar Een Jongen Voor Zou Vluchten, Maar Waar Een Echte Man Zou Blijven

Dus soms wens je misschien dat je weer single was en zal hij afstand afnemen om zichzelf wat ruimte te geven.

Je zal misschien tegen hem schreeuwen en zeggen “Ga weg!” of, “Vind maar iemand anders die je wel aankunt.”

Maar als je iemand hebt die echt van je houdt zoals je bent, zelfs als je ziek wordt, een slechte houding hebt, je af en toe hysterisch gedraagt, jaloers wordt of eigenschappen hebt die een negatieve invloed hebben op je relatie, de man die voor jou bestemd is zal altijd bij je blijven.

Ware liefde geeft niet op als het leven moeilijk begint te worden, het wordt alleen maar sterker door alle beproevingen.

Dus als je op dit moment verliefd bent of op zoek bent naar een blijvende liefde, wees er dan zeker van dat je naar een vent zoekt zoals deze:

Blijf bij een vent die je om 3 uur ’s nachts opbelt na een ruzie om er zeker van te zijn dat je wel goed zal slapen, zodat je normaal op kunt staan als je ’s ochtend moet werken.

Blijf bij de vent die niet bij je weggaat als je gediagnostiseerd bent met angstigheid, een eetstoornis, of een depressie, maar die zichzelf inleest en alles doet om desalniettemin van je te houden.

Blijf bij de vent die je naakt ziet en van alles houdt waar jij je onzeker over voelt.

Blijf bij de vent die niet alleen geïnteresseerd in wat jij seksueel gezien voor hem kan betekenen, maar altijd zorgt dat je op iets mentaal bent voorbereid, voordat het fysieke vormen aanneemt.

Blijf bij de vent die nooit twijfelt aan wie je bent, maar je herinnert dat je mooi bent in alle opzichten en dat je uniek bent daarin.

Blijf bij de vent die genoeg van je houdt om je een kant van jezelf te laten zien waarvan je niet wist dat die bestond, een vent die je de ruimte geeft om te groeien na moeilijke tijden en die altijd geduld heeft.

Want ware liefde is niet gelijk aan perfectie, het gaat om het groeien. En de vent die het waard is om bij te blijven zal je altijd uiteindelijk herinneren waarom jullie voor elkaar zijn bestemd.

Het leven is kort en je verdient niets minder dan geluk in de liefde, maar ook dat die liefde authentiek is.

Dus neem nooit genoegen met minder en word niet boos op jezelf als je niet wist dat een liefde zoals deze bestond. Weet dat het wel degelijk bestaat en dat je er altijd klaar voor zou moeten zijn.

Als je vandaag iets wilt doen, onthoud dan gewoon dat je bij een vent zoals deze moet blijven.

BLIJF BIJ EEN VENT ZOALS DEZE