Skip to Content

Date Nooit Met Een Man Die Het Niet Zeker Weet

Date Nooit Met Een Man Die Het Niet Zeker Weet

Je leeft maar één keer en je moet het zeker niet verspillen aan iemand die het allemaal niet zeker weet.

Date niet met een man die ervoor zorgt dat je ’s ochtends naar je telefoonscherm staart en je je afvraagt of hij je ooit gaat appen, want er loopt een man rond die je al een bericht heeft gestuurd voordat je überhaupt op bent gestaan.

Date niet met een man die je bang maakt dat hij je niet meer zal appen of dat hij kortaf tegen je gaat doen, want er loopt een man rond die je alleen maar belt om je stem even te horen en die al een hele week vooruit heeft gepland.

Date niet met een man die je aan het twijfelen brengt of hij wel of niet beschikbaar is of een man die ervoor zorgt dat je twijfelt of je hem wel terug moet appen omdat je bang bent dat je uren moet wachten tot hij antwoordt, want er loopt een man rond die het nooit zat zal worden om jou te appen.

Date Nooit Met Een Man Die Het Niet Zeker Weet

Date niet met een man die ervoor zorgt dat je je vrienden moet bellen om zijn gedrag te analyseren, want er loopt een man rond die je geen gemengde signalen zal sturen, een man die er zeker van wil zijn dat je weet waar je staat en hoeveel je voor hem betekent.

Date niet met een man die je laat twijfelen of je wel een toekomst met hem hebt, want er loopt een man rond die ervoor zal zorgen dat je weet dat hij al ruimte voor je vrij heeft gemaakt in zijn leven.

Date niet met een man die je aan het twijfelen brengt of je jij de enige bent in zijn leven, want er loopt een man rond die alleen oog voor jou zal hebben, een man voor wie jij de enige vrouw bent. 

Date niet met een man bij wie je je emoties in bedwang moet houden of bij wie je niet je verlangens kan uiten, want er loopt een man rond die meer naar jou verlangt dan andersom en die je zal vertellen hoe erg hij je mist voordat jij dit tegen hem zegt.

Date niet met een man die ervoor zorgt dat je je hart moet beschermen, want er loopt een man rond die je het gevoel zal geven dat je mag vallen en die je zal laten zien dat hij voor je klaar zal staan wanneer je voor hem bent gevallen.

Date Nooit Met Een Man Die Het Niet Zeker Weet

Date niet met een man wiens gedrag je aan je vrienden en familie moet uitleggen, want er loopt een man rond die je met een trots gevoel aan je familie kan voorstellen, terwijl hij je hand vasthoudt.

En date bovendien niet met een man die het niet zeker weet, want jij zal dan ook onzeker over jezelf worden.

Date niet met een man die denkt dat jij niet goed genoeg bent, want dan begin je daar zelf ook aan te twijfelen.

Date in plaats daarvan met een man die geen ruimte overlaat voor twijfels… een man die duidelijk laat merken wat hij wil… een man die je het gevoel geeft dat je alles bent waar hij naar op zoek is, alsof hij zijn hele leven al op zoek is naar een vrouw zoals jij.

Verwelkom niemand die je aan het aarzelen brengt voordat je hem appt, iemand die je tot de middag laat wachten op een appje, iemand die geen interesse heeft om van je te horen of die geen moeite doet om plannen te maken die jou ook aangaan.

Date Nooit Met Een Man Die Het Niet Zeker Weet

Verwelkom in plaats daarvan iemand die je het gevoel zal geven dat zijn leven om jou draait, iemand die duidelijk maakt dat hij iets serieus met je wil, iemand die niet je hart zal breken.

Date met iemand die het zeker weet als het om jou gaat.

Als je met een man date die het zeker weet hoef je je geen zorgen te maken dat je een concurrentiestrijd moet voeren met andere vrouwen, want hij heeft allang aangekondigd dat jij de strijd hebt gewonnen en niemand anders nog kans maakt. – Rania Naim

Neem nooit genoegen met een man die je behandelt alsof je het niet waard bent. Date nooit met een man die je aan jezelf of aan jullie hele relatie laat twijfelen.

Date niet met een man bij wie je je hart moet beschermen.

Wacht in plaats daarvan op iemand die jouw hart zal beschermen, iemand die nooit van plan is om je hart te breken en die niemand anders dit laat doen.

Je leeft slechts één keer, dus deel je leven met iemand die het zeker weet.

Date Nooit Met Een Man Die Het Niet Zeker Weet