Skip to Content

Jouw Angst Is Niet Vervelend, Hij Is Gewoon Niet De Juiste Man Voor Jou

Jouw Angst Is Niet Vervelend, Hij Is Gewoon Niet De Juiste Man Voor Jou

Jouw angst is zo’n pijn in je dagelijkse leven. Het verblindt je tot het punt waarop je volledig vergeet wat je kunt doen om het tot een minimum te beperken.

Er komt geen rationele gedachte door omdat de angst voor die verzonnen scenario’s op dit moment ondraaglijk is. Je voelt hoe het je kracht wegneemt…

Hoe meer hij door je vingers glipt, hoe meer je probeert hem vast te houden.

Hij is de belangrijkste reden voor je angst. Zelfs op dagen dat je je goed voelt, kan één blik of één verkeerd woord je zover brengen dat je buiten adem raakt. Hij is je grootste trigger.

Vooral als hij zegt dat je vervelend bent omdat je je teveel zorgen maakt. Hij vergeet dat hij de macht heeft om het allemaal te laten verdwijnen en dat hij je een veilig gevoel kan geven.

Hij kiest er bewust voor om dat niet te doen. Omdat het hem niet genoeg kan schelen om je te geven wat je nodig hebt om het gevoel te krijgen dat je naast hem thuishoort. De man die onvoorwaardelijk van je zou moeten houden, conditioneert je om je nervositeit achter een glimlach te verbergen. Zodat hij niet met je emoties om hoeft te gaan.

Hij begrijpt niet dat al die avonden dat hij je niet belde of sms’te, je ze wakker doorbracht. Je kon niet slapen omdat je zo bang was dat hij iemand zou vinden die hem niet altijd boos maakte.

Jouw angst deed je geloven dat je niet lief genoeg was. Wat betekende dat hij je zou verlaten, ongeacht hoeveel je probeerde.

Jouw angst fluistert vreselijke dingen tegen je en het maakt niet uit hoeveel je probeert om het te laten stoppen.

Jouw Angst Is Niet Vervelend, Hij Is Gewoon Niet De Juiste Man Voor Jou

Het is zo hardnekkig dat je niet eens weet of je de kracht hebt om ertegen te vechten.

Als je met dit probleem naar hem toekomt, word je geconfronteerd met woede en een compleet gebrek aan begrip voor jezelf en je geestelijke gezondheid. Is dit echt de man die je in je leven wilt hebben? Is dit echt de persoon die voor altijd bij je moet blijven? Die je gezelschap moet houden op die eenzame nachten?

Ik denk het niet.

Jouw angst vertelt je dat niemand ooit van je zal houden. Je kunt zelfs zijn stem in je hoofd horen die je continu vertelt dat je een verloren zaak bent. Hij zegt dat je te veel werk bent, dat je te emotioneel bent. Dat je gewoon te veel nadenkt.

Hij begrijpt niet dat dit het ergste is dat hij ooit tegen je zou kunnen zeggen. Het is alsof hij niet eens naar het eigenlijke probleem luistert, maar gewoon een nog groter dilemma in je geest creëert. In plaats van je te kalmeren, maakt hij je geestelijke gezondheid slechter.

Telkens als je aan hem denkt, kun je de paniek in je voelen opkomen. Je wilt niet dat hij weggaat, maar luister naar me als ik je vertel dat je zoveel beter af bent zonder hem.

Ik weet dat het op dit moment niet aannemelijk voor je klinkt. Je hebt het gevoel dat hij gelijk heeft. Dat jij het probleem bent. Hij heeft je dat laten geloven, terwijl hij in werkelijkheid niet het recht heeft om zulke dingen tegen je te zeggen.

Je moet weten dat een echte man je nooit het gevoel zou geven dat je een last bent, alleen maar omdat je angst hebt.

Jouw Angst Is Niet Vervelend, Hij Is Gewoon Niet De Juiste Man Voor Jou

Het is een deel van jou waar je net zoveel van moet houden als de rest van je lichaam en persoonlijkheid.

Soms is het moeilijk om dat te zien. Wanneer je opgroeit met mensen die je voortdurend degraderen uit angst om in de steek gelaten te worden, begin je hun woorden te geloven.

Maar laat me je dit vragen: wil je de rest van je leven naast zo iemand verspillen? Wil je voelen dat je angst erger wordt door iemand die duidelijk niet van je houdt om wie je bent?

Ik weet dat het niet al te waarschijnlijk lijkt, maar er is iemand die je nooit zo slecht zou behandelen. Kun je je zo iemand voorstellen? Iemand die zo oprecht is, zal je het gevoel geven dat alles in orde is!

De man die echt voor jou bedoeld is, zal je nooit afkeuren vanwege jouw angst. Hij zal de tijd nemen om je vast te houden en je gerust te stellen.

Hij zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je niet angstig bent.

Als je hem vraagt ​​waar hij heen gaat, zal hij je vertellen zonder toe te voegen dat je te nieuwsgierig bent. Deze droom van een man zal je niet aan hem of zijn bedoelingen doen twijfelen. Hij zal er altijd voor zorgen dat zijn liefde duidelijk is.

Hij zal zijn liefde voor jou delen met roekeloze overgave! Je kunt dit soort liefde niet verwachten van iemand die gelooft dat lauwe genegenheid het equivalent is van jouw vurige behoefte aan hem. Er is niets dat kan tippen aan je liefde voor deze vuilnisbak van een man. Tenzij je de juiste man vindt.

Je probeert te hard, zonder te begrijpen dat je genoeg bent zoals je bent.

Je probeert de rillingen, de gedachten en zelfs de vragen op het puntje van je tong te verbergen. De persoon waarmee je nu bent geeft je het gevoel dat je niet open kunt zijn over de dingen die je dwars zitten of de dingen die je geest je blijft vertellen.

Van hem moet je jouw angst voor jezelf houden en dat is onvergeeflijk.

Jouw Angst Is Niet Vervelend, Hij Is Gewoon Niet De Juiste Man Voor Jou

Zodra je uit zijn leven loopt, zal hij begrijpen wat een geweldig juweeltje je eigenlijk bent. Het enige probleem is dat het te laat zal zijn om zijn gedrag te veranderen. Je bent al in de armen van iemand die de angsten begrijpt en de stemmen die je vertellen dat er iets mis met je is.

De perfecte man voor jou laat je niet naar bed gaan zonder ervoor te zorgen dat je je veilig en wel voelt. Hij zal je laten begrijpen dat liefde niet voorwaardelijk is. Dat je niets kunt doen om hem te laten denken dat je vervelend bent.

Hij houdt van je, niet ondanks je angst, maar hij houdt van je angst omdat het zo’n groot deel van je uitmaakt. Dit doet hij omdat het je de zorgzame en liefdevolle persoon maakt die je bent.

Dus stop met het blokkeren van je eigen zegeningen door geobsedeerd te zijn door een man die duidelijk niet van gedachten zal veranderen. Hij houdt niet van je om wie je bent, hij houdt gewoon genoeg van je om je te verdragen. Het is moeilijk om te horen, maar je weet, net zo goed als ik, dat ik gelijk heb.

Geef je hart tenminste een pauze totdat de juiste man langskomt. Laat niemand geloven dat angst je eigen schuld is, want je hebt geen controle over iets dat al sinds het begin van je bestaan ​​een deel van je is.

Je bent lief, zelfs als je geest en deze eikel je anders vertellen. Er zal iemand komen die zijn best zal doen om je dat te laten geloven. Dat is precies waarom je nooit genoegen moet nemen met minder.

PinFlight Image