Skip to Content

De Belangrijkste Les Die Elk Sterrenbeeld Dit Jaar Zal Leren

De Belangrijkste Les Die Elk Sterrenbeeld Dit Jaar Zal Leren

Ram

(21 maart – 19 april)

Als je je zo blijft gedragen, zal het niet goed eindigen. Je moet begrijpen dat je geen controle kunt hebben over elk aspect van het universum. Het is fijn om een plan en levensdoel te hebben.

Het is top als je dingen blijft doen die je al bereikt hebt, maar het is vreselijk als plannen verplicht worden omdat je anders verloren bent. 

Je moet leren dat het leven niet stopt als je je doelen niet bereikt. Je moet je aanpassen aan hoe het leven komt en aan alle nieuwe dingen die het met zich meebrengt.

Naarmate er tijd verstrijkt, verandert het leven en je beslissingen en plannen moeten dan mee veranderen. Niets is blijvend. 

Stier

(20 april –20 mei)

Je moet leren dat genezen tijd kost en dat het opkroppen van negatieve gevoelens er niet voor zorgt dat ze weggaan. Als je doet alsof er niets is gebeurd, zal je je in de toekomst er alleen maar slechter onder voelen.

Te veel negativiteit en pijn zullen zich boven je opstapelen en je zal deze niet kunnen ontwijken. 

Je kunt dus niet doen alsof alles goed gaat. Je kunt een glimlach veinzen zolang je wilt en iedereen ervan overtuigen dat je in topvorm bent. Zolang je jezelf blijft voorliegen, doe je jezelf geen plezier. 

Tweelingen

(21 mei –20 juni)

Dit is het jaar om actie te ondernemen. Je kunt niet op je krent blijven wachten tot dingen vanzelf gebeuren.

Je bent als enige verantwoordelijk voor je geluk. Het moment is daar – het moment om actie te ondernemen om de rest van je leven te beïnvloeden.  

Relaties zijn voor jou erg belangrijk, want je bent sociaal aangelegd. Nou, deze levenskeuze heeft zeker iets te maken met relaties – niet je relaties met anderen, maar die met jezelf.

Je kan als enige jezelf helpen. Dat moet nu maar eens tot je doordringen. 

Kreeft

(21 juni –22 juli)

Je bent al te lang kinderachtig geweest. Je hebt geprobeerd om het volwassen worden en de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken te ontlopen. Je moet ZSM een verandering doorvoeren in je leven!

Als ik het over je leven heb, bedoel ik je liefdesleven. Neem geen genoegen met minder; neem het nu eens serieus.

Stel jezelf eens de vraag: wil je bij degene blijven met wie je nu een relatie hebt? Kun je een leven voorstellen zonder diegene?

Wees eerlijk tegen jezelf en beantwoord de vragen die subtiel in je hoofd rondspoken. Dit zal voor jou een stap vooruit zijn. 

Leeuw

(23 juli –22 augustus)

Je moet leren om meer je hersens te gebruiken. Doe geen overhaaste beslissingen, want daar zul je uiteindelijk spijt van krijgen.

Normaal gesproken als je besluit om iets te doen, kan niets en niemand je van gedachten laten veranderen. 

Alles wat je doet, doe je beter dan anderen. Als je liefhebt, doe je dat intenser, als je werkt, werk je harder. Nou, leer meteen maar dat je niet het beste bent in alles.

Leer dat je concurrentie hebt en gebruik je hersenen om werkelijk beter te worden. Werk er hard voor!

Maagd

(23 augustus –22 september)

Je leeft in een waan, je denkt dat wanneer je iets wilt, je het recht hebt om het te hebben. Zo werkt het nou eenmaal niet en het is hoog tijd dat je daarachter komt.

Het is niet verkeerd om dingen te willen, om meer te willen hebben en meer te willen doen, maar soms moet je realistisch zijn en dat is hier niet het geval. 

Je moet leren om nuchterder te zijn, want het leven zal je verscheuren als je de verwachting hebt dat alleen het beste je zal overkomen. 

Weegschaal

(23 september –22 oktober)

Dit is zeker jouw jaar. Je zal eindelijk alles oplossen wat je dwars zat toen je kind was. Dit jaar zullen alle vragen die je jarenlang hebben gekweld beantwoord worden. 

Je hebt er eindelijk voor gekozen om uit de dode hoek waar je je al jarenlang in zit te komen en iets voor jezelf te doen.

Dit jaar zul je eindelijk herstellen, maar het slechte nieuws is dat de genezing die je te wachten staat geen pretje zal zijn. 

Alle gevoelens die je al jaren opkropt zullen naar buiten ploffen. Maar zodra je al deze gevoelens hebt aangepakt, zul je eindelijk gelukkig en vrij zijn. 

Schorpioen

(23 oktober –21 november)

Je moet mensen gaan vertrouwen. Je hele leven draait om controle. Je wilt altijd alles in de hand hebben, ook je emoties, wat klaarblijkelijk niet mogelijk is.

Dit jaar zal leren loslaten voor jou de belangrijkste les zijn. 

Je moet erop vertrouwen dat je de ware zal tegenkomen. Je moet op het lot vertrouwen en dat alles op de een of andere manier goed zal komen. Doe je ogen dicht en geloof gewoon eens. 

Boogschutter

(22 november –21 december)

Je bent zelf je ergste vijand. Er zijn zoveel dingen die je wilt doen, dingen waar je over droomt, maar op de een of andere manier verpest je alles, omdat je te onzeker bent.

Je gelooft niet in jezelf, dus presteer je onder de maat, terwijl je eigenlijk tot alles in staat bent. 

Je moet wat verantwoordelijkheid nemen en een plan maken voor de toekomst. Doe dit stap voor stap en vink er een per keer af.

Je kunt het, je moet gewoon beginnen. Dit is de belangrijkste les die je dit jaar zal leren. 

Steenbok

(22 december –19 januari)

Dit jaar is het tijd voor een grote verandering. Je wist eigenlijk altijd al dat er iets niet klopte, maar je negeerde het gewoon.

Je wist dat je relatie toch niets zou worden en dat je ongelukkig was op je werk, maar je hield die gevoelens voor je. 

Nu is het tijd om te accepteren wat je dwarszit en om daar eindelijk een oplossing voor te vinden. Het is tijd om er eindelijk iets aan te doen.  

Waterman

(20 januari –18 februari)

Je zal dit jaar moeten leren dat je verandering moet omarmen. Het zal lijken alsof je alles hebt en dat je alles hebt bereikt wat je had willen bereiken.

Het punt is dat er extern dingen veranderen en dat je hier geen invloed op hebt. 

Daarom moet je de veranderingen omarmen en je aanpassen. Flip niet en denk niet na over wat je gaat doen als je tegenover iets komt te staan wat je niet kent.

Los het in plaats daarvan op en zoek daarna naar een andere uitdaging. 

Vissen

(19 februari –20 maart)

Stop allereerst met rennen. Je hebt alles al gezien en je bent overal al geweest. Misschien niet in de fysieke zin, maar zeker emotioneel gezien.

Het is tijd dat je je realiseert dat alles waar je naar op zoek bent gewoon thuis op je staat te wachten. 

Er zijn zoveel opties te vinden op de plek waar je ze eerst hebt genegeerd. Je hebt tijd zat om erachter te komen wat je echt wilt.

Het is tijd om beslissingen te maken. 

De Belangrijkste Les Die Elk Sterrenbeeld Dit Jaar Zal Leren