Skip to Content

De Voor- En Nadelen Van Het Daten Van Elk Sterrenbeeld

De Voor- En Nadelen Van Het Daten Van Elk Sterrenbeeld

RAM

De Voor- En Nadelen Van Het Daten Van Elk Sterrenbeeld

VOORDELEN: als je een ram date hoef je geen medium te zijn om te weten waar je staat. Ze zijn doodeerlijk en ze zullen je laten weten wat ze voelen en denken.

Ze zijn ook erg gepassioneerd, gedreven en gevat, en daarom zullen ze nooit saai zijn. Ze kunnen bijna alle saaie momenten leuk maken.

NADELEN: de ram bekritiseert zichzelf het meest en als ze niet tevreden zijn met in welke richting hun leven op lijkt te gaan zullen ze zich emotioneel afsluiten.

Daarnaast zullen ze zich terugtrekken van de mensen in hun leven, zelfs degene met wie ze daten. Ze zijn liever alleen als ze hun zaken op orde willen stellen.

STIER

De Voor- En Nadelen Van Het Daten Van Elk Sterrenbeeld

VOORDELEN: de stier is een romantische ziel en ze tonen hun genegenheid graag aan de mensen om wie ze geven. Omhelzingen, zoenen en lange knuffels zijn hun favoriete bezigheid en hun partner zal dit waarderen.

Een van de meest fantastische eigenschappen die de stier in zich heeft is dat ze erg loyaal zijn. Ze zouden het nooit in hun hoofd halen om iemand van wie ze houden te verraden. 

Daarnaast is het zo dat wanneer je een stier date je nooit honger zal hebben. Ze staan erom bekend dat ze goed kunnen koken en daarom hebben ze altijd een heerlijke verrassing voor je in petto.

NADELEN: het grootste nadeel van de stier is zijn luie karakter. Ze vinden het moeilijk om ergens aan te beginnen, maar zodra ze eenmaal begonnen zijn, zijn ze niet meer te stoppen. 

Ze hebben iemand nodig die hen in de juiste richting zal duwen en die hen inspireert om vooruit te gaan. Ze zijn ook nogal koppig en daarom reageren ze alleen op de juiste woorden op het juiste moment.

Ze tonen niet graag hun kwetsbare kant en daarom zouden ze liever stilletjes lijden dan zeggen wat er scheelt. Wat dit betreft hebben ze een gebrek aan communicatieve vaardigheden en dat kan erg schadelijk voor hun relatie zijn.

TWEELINGEN

De Voor- En Nadelen Van Het Daten Van Elk Sterrenbeeld

VOORDELEN: de communicatieve vaardigheden van de tweelingen zijn benijdenswaardig. De manier waarop ze praten wekt de interesse en verwondering van anderen.

Ze hebben de unieke vaardigheid om werkelijk naar iemand te luisteren en ze doen hun best om de ander te begrijpen.

Ze oordelen niet en ze kijken niet op iemand neer. Ze zijn probleemoplossende mensen en ze geloven dat alles opgelost kan worden met een eerlijk en open gesprek.

Ze vinden het niet erg om meer aan anderen te geven en ze zullen de behoeftes van anderen altijd op de eerste plaats zetten.

Ze zullen hun best doen om de mensen om hen heen een gelukkig en tevreden gevoel te geven.

NADELEN: tweelingen piekeren veel. Hun gedachten spoken zo snel in hun hoofd dat ze onbereikbaar zijn. Het kan echt hun leven verknoeien.

Ze reageren overdreven en maken van een mug een olifant.

Stemmingswisselingen zijn meestal de bijwerking van hun overmatige gepieker.

Hun zure stemming en overduidelijke gedragsveranderingen zullen hun partner het idee geven dat ze twee mensen tegelijk daten.

KREEFT

De Voor- En Nadelen Van Het Daten Van Elk Sterrenbeeld

VOORDELEN: bindingsangst is een woord dat je zelden kunt verbinding aan de kreeft. Ze zijn verliefd op de liefde. Ze hunkeren naar een stabiele en serieuze relatie. Ze gaan er volledig voor als ze een relatie hebben.

Kreeften zijn echte lieverdjes. Ze sympathiseren met mensen en ze bewaren geheimen. Ze doen hun best en ze kroppen hun emoties niet op als ze iemand echt leuk vinden.

NADELEN: ze idealiseren degene met wie ze een relatie hebben, dus is het gevolg vaak dat ze erg worden teleurgesteld. Ze leren echter hun les als ze weer een val hebben overleefd.

Ze zijn eigenlijk te mooi om waar te zijn en daarom buiten mensen dat uit. Ze gebruiken hen en nemen hen voor lief. Dit kwetst hen vaak en heeft zelfs een negatieve invloed op hun zelfvertrouwen.

Kreeften kunnen erg aanhankelijk zijn. Hun verlangen naar liefde zorgt ervoor dat ze zo begoocheld raken door de ander dat ze henzelf en de wereld om hen heen vergeten.

Ze focussen zich alleen op hun partner en dat is nooit goed.

LEEUW

De Voor- En Nadelen Van Het Daten Van Elk Sterrenbeeld

VOORDELEN: leeuwen inspireren zelfvertrouwen. Ze zullen zonder blikken of blozen zeggen dat ze geweldig en aantrekkelijk zijn en andere mensen kunnen het er dan eigenlijk alleen mee eens zijn.

Wanneer je een leeuw date zul je erachter komen dat ondanks dat ze het meest om zichzelf geven, ze jou zeker als gelijke kunnen zien.

Ze zullen je als koning of koningin behandelen en ze zullen hun best doen om je in de zevende hemel te brengen. Ze vinden het niet erg om extra moeite te doen, maar ze eisen wel dat dat beantwoord wordt.

NADELEN: leeuwen zijn dol op de spotlights en de extra aandacht die ze krijgen, maar wat ze niet zeker weten is of ze zich ooit willen settelen en ze aan een serieuze relatie willen beginnen.

Het zal een lang proces zijn totdat ze besluiten om die stap te nemen.

Wat ervoor zorgt dat ze slecht zijn in daten is hun onkunde om de gevoelens van anderen te begrijpen. Ze hebben de typische gewoonte om op de ergste momenten de verkeerde dingen te zeggen. 

Ze doen dit zelden met opzet, maar zodoende komen ze erg ongevoelig en zelfingenomen over.

MAAGD

De Voor- En Nadelen Van Het Daten Van Elk Sterrenbeeld

VOORDELEN: maagden zijn nuchter, kalm en scherpzinnig.

Ze beginnen niet overhaast aan een relatie en daarom nemen ze de tijd voor het daten. Ze willen zoveel mogelijk te weten komen over de ander en ze willen checken of ze bij diegene passen voordat ze zich binden.

Ze geven de voorkeur aan serieuze en betekenisvolle relatie. Ze houden niet van scharrelen en ze voelen zich daar ook niet comfortabel bij.

NADELEN: maagden zijn erg gevoelig. Ze vatten alles te persoonlijk op en ze voelen zich gemakkelijk beledigd en gekwetst, zelfs wanneer ze hun best doen om het verborgen te houden.

Ze zijn vaak carrièregericht en dat kan schadelijk zijn voor hun liefdesleven. Ze worden zo opgeslokt in hun drukke rooster en ze raken zo geobsedeerd door het behalen van hun doelen dat ze de liefde uitstellen.

WEEGSCHAAL

De Voor- En Nadelen Van Het Daten Van Elk Sterrenbeeld

VOORDELEN: weegschalen zijn charmant. Hun flirt-vaardigheden zijn perfect en ongeëvenaard, ze zijn erg zelfverzekerd en lief en ze zullen hun best doen om indruk te maken.

Weegschalen geven hun betere helft graag het gevoel dat ze bijzonder zijn en ze verwennen hen graag. Ze zullen hen in de watten leggen en terecht de titel ‘beste vriend’ of ‘beste vriendin’ verdienen.

NADELEN: weegschalen vinden het moeilijk om beslissingen te maken.

Ze hebben veel tijd nodig om erachter te komen wat ze echt willen en het is duidelijk dat dat hun partner gek kan maken en niet op een goede manier.

Hun flirterige karakter kan ook nadelig voor ze zijn. Hun partner zal het niet waarderen als ze hun flirt-vaardigheden oefenen in hun bijzijn, hoe vaak ze ook stellen dat het niks bijzonders is en dat ze gewoon een grapje maken.

SCHORPIOEN

De Voor- En Nadelen Van Het Daten Van Elk Sterrenbeeld

VOORDELEN: met een schorpioen hoef je het nooit spannender te maken. Ze zijn het meest gepassioneerde sterrenbeeld en die passie brengen ze in elk opzicht over op de relatie. 

Chemie is iets wat de schorpioen serieus neemt. Ze kunnen het niet met Jan en alleman voelen en ze laten hun partner weten dat ze zo bijzonder zijn.

Als je een intense en gepassioneerde relatie wilt die barst van de seksuele spanning, date dan een schorpioen.

NADELEN: schorpioenen zijn vaak een tikkeltje terughoudend en ze vinden het moeilijk om zich open te stellen. Ze hebben een partner nodig die erg geduldig is om door hun panster van titanium te kunnen kijken.

Ze hebben belabberde communicatieve vaardigheden en ze hebben de gewoonte om stil te blijven wanneer iets ze dwarszit, en dat vindt hun partner frustrerend.

BOOGSCHUTTER

De Voor- En Nadelen Van Het Daten Van Elk Sterrenbeeld

VOORDELEN: lachen tot je buikpijn hebt vat de relatie die je met een boogschutter zal hebben prachtig samen.

Ze brengen lichtstraaltjes en lol met zich mee. Hun zorgeloze karakter en relaxte gedrag laat zien dat het geen nut heeft om gestresst te zijn en dat het beter is om samen met hen van het leven te genieten.

Naast de lol houden ze van diepzinnige en betekenisvolle gesprekken. Ze vinden veel dingen leuk en daarom zul je één en al oor zijn als ze beginnen te praten of ze je hun kijk geven op wat jij hen hebt verteld. 

NADELEN: hun speelse karakter en gezellige gedrag heeft een prijskaartje. Ze zijn onvolwassen en ze zullen het erg moeilijk vinden om aan een serieuze relatie te beginnen. 

Ze zullen het als een soort gevangenis beschouwen waaruit ze niet kunnen ontsnappen en ze hechten veel waarde aan hun vrijheid.

Ze houden niet van gebonden zijn ze zouden liever een relatie hebben zonder verplichtingen.

STEENBOK

De Voor- En Nadelen Van Het Daten Van Elk Sterrenbeeld

VOORDELEN: als je een steenbok date zul je je de meest bijzondere persoon ooit voelen. Ze zullen geen bijzondere gelegenheid nodig hebben om je te laten zien hoeveel ze om je geven.

In hun ogen kan een gewone woensdag veel beter zijn dan de Valentijnsdag van een ander.

Ze zijn bereid om hard aan een relatie te werken en ze nemen alleen een stap terug als ze helemaal geen kracht meer overhebben. 

Ze zijn een loyale en toegewijde partner. Als je hen date kun je er zeker van zijn dat ze alleen oog voor jou zullen hebben.

NADELEN: ze zijn zich er meestal niet van bewust, maar ze zijn wel wat dominant. Ze willen graag dat het gaat zoals zij het willen en ze denken dat zij het altijd beter weten.

Ze hebben iemand nodig die benadrukt dat ze wat overheersend zijn, terwijl ze zich er wel bewust van zijn dat ze er niets aan kunnen veranderen.

Ze houden niet van verandering en daarom vinden ze het niet makkelijk om zich aan nieuwe situaties aan te passen.

Ze houden van vrede en harmonie en ze zijn bereid om stil te blijven en om vanbinnen te lijden, iets wat hen en de relatie niet veel goeds zal doen.

WATERMAN

De Voor- En Nadelen Van Het Daten Van Elk Sterrenbeeld

VOORDELEN: als je een partner zoekt die je accepteert zoals je bent, ga dan voor een waterman. Zij zijn een van de meest accepterende sterrenbeelden. Ze geloven dat mensen mooi zijn omdat ze uniek zijn.

Ze waarderen intelligentie en gaan voor een partner met wie ze op een diepzinniger niveau een band kunnen ontwikkelen.

Ze zijn niet bang voor hun gevoelens en ze zijn bereid om alles te doen voor degene om wie ze geven.

NADELEN: ze worden meer geleid door hun brein dan door hun hart. Ze rationaliseren te veel en soms is het moeilijk te begrijpen wat ze bedoelen.

Ze hebben graag het gevoel dat ze altijd alles onder controle hebben. De controle verliezen voelt voor hen niet goed en ze staan erom bekend dat ze dan erg heftig kunnen reageren.

VISSEN

De Voor- En Nadelen Van Het Daten Van Elk Sterrenbeeld

VOORDELEN: de vissen zal je beste vriend en gliefde zijn. Ze zijn het type bij wie je alles kwijt kunt en het type dat je volledig kunt vertrouwen. Ze zijn erg toegewijd en ze zullen je vertrouwen nooit schenden.

Ze zijn tactisch en daarom weten ze wanneer ze recht voor zijn raap moeten zijn en ze weten wanneer ze ergens hun mond over moeten houden, iets wat een waardevol eigenschap is in elke menselijke relatie dan ook.

Ze houden van romantiek en daarom zullen ze hun best doen om indruk op hun partner te maken; ze vinden het echter geen probleem om gecharmeerd en verwend te worden.

NADELEN: hun romantische karakter maakt hen de eeuwige dromer. Alles klinkt beter in hun hoofd dan het in de werkelijkheid is en daarom zijn ze telkens teleurgesteld.

Ze plaatsen hun partner ook op een voetstuk en verwachten perfectie en grootheid, en dit is gewoon niet echt. Hun onvervulde verwachtingen kunnen echt hun relatie beschadigen. 

De Voor- En Nadelen Van Het Daten Van Elk Sterrenbeeld