Skip to Content

De Persoon Waar Je Je Volgens Je Sterrenbeeld Tot Aangetrokken Voelt

De Persoon Waar Je Je Volgens Je Sterrenbeeld Tot Aangetrokken Voelt

Het kost je meestal vele jaren ervaring en talloze mislukte relaties om te zien dat je de gewoonte hebt om te vallen voor mensen die eigenlijk niet voor jou geschikt zijn. Om te zien waarom je je constant aangetrokken voelt tot degenen waar je niet bij hoort.

En daarom zijn we hier om je een handje te helpen. Om je te vertellen waarom je blijft zoeken naar de liefde die je denkt te willen, in plaats van degene die je echt nodig hebt.

Een Ram voelt zich aangetrokken tot

De Persoon Waar Je Je Volgens Je Sterrenbeeld Tot Aangetrokken Voelt

Dit is niet iets waar je bewust naar op zoek bent, maar je voelt je altijd aangetrokken tot iemand met wie je dominant kunt zijn.

Diep van binnen heb je het verlangen om beter te zijn dan de ander. Uiteindelijk brengt het je meer slecht dan goed.

En hoewel je de onderdanige rol van je partner in het begin niet opmerkt, merk je later in de relatie dat je de ouder en de leraar bent. Uiteindelijk raak je gefrustreerd omdat je altijd de meer volwassen partner moet zijn.

En dit alles vertelt je dat je je energie moet richten op iemand die je gelijke zal zijn. Ja, in het begin voel je je misschien bedreigd door deze persoon. Al snel zul je zien dat het een opluchting is om een ​​echte partner te hebben.

Stier

Als je nadenkt over je perfecte persoon, kom je met een lijst met kwaliteiten en kenmerken die ze zouden moeten hebben.

Je zet al hun goede en slechte kanten op een rijtje. Dat weerhoudt je ervan dieper te graven en iemand beter te leren kennen.

Tijdens dit proces negeer je chemie altijd. Je negeert je hart en onderbuik. Uiteindelijk zie je dat je niet gelukkig bent met iemand waarvan je dacht dat die voor jou bedoeld was.

Tweeling

Als je een Tweeling bent, voel je je altijd aangetrokken tot iemand die op jou lijkt.

De Persoon Waar Je Je Volgens Je Sterrenbeeld Tot Aangetrokken Voelt

Je voelt je aangetrokken tot spontane en avontuurlijke mensen, iemand die een spannende, romantische partner zal zijn en die je door een achtbaan van emoties zal loodsen.

Maar helaas is dit meestal niet iemand die geschikt is voor jou. Het is niet de persoon die je de zekerheid geeft die je nodig hebt.

Ik zeg niet dat je moet stoppen met zoeken naar vlinders. Ik adviseer je alleen om andere dingen in overweging te nemen bij het kiezen van iemand om de rest van je leven mee door te brengen.

Zoek iemand die je veilige haven zal zijn, naar iemand die je kalmeert en naar iemand wiens liefde als thuis zal voelen.

Kreeft

Jouw probleem is dat je meestal aangetrokken bent tot het idee van liefde dan tot een echt persoon.

En dit idealistische en romantische gezichtspunt brengt je vaak veel problemen, omdat het ervoor zorgt dat je je geest volledig afsluit waar romantiek in het geding is.

Hoewel het geweldig is om je hart te volgen, zijn er ook andere dingen waar je rekening mee moet houden voordat jezelf inlaat met een nieuw persoon. Helaas is liefde niet altijd genoeg.

Zorg ervoor dat je een compatibele partner vindt en iemand met wie het beter gaat.

Leeuw

De Persoon Waar Je Je Volgens Je Sterrenbeeld Tot Aangetrokken Voelt

Leeuwen voelen zich meestal aangetrokken tot mensen die op hen lijken.

Ook al zijn ze graag de dominante partner in de relatie, ze willen iemand hebben die hun autoriteit uitdraagt. Iemand die ze als een fatsoenlijke tegenstander beschouwen.

En hoewel een relatie als deze in het begin interessant en intrigerend is, wordt het na een tijdje vermoeiend.

Je hebt iemand nodig die nuchter is. Dit is het enige type persoon dat een beetje rust in je leven zal brengen.

Een Maagd voelt zich aangetrokken tot

Als je tot deze dierenriem behoort, heb je graag de touwtjes in handen. Je wilt perfect zijn en hebt de drang om iedereen om je heen zo dicht mogelijk bij perfectie te brengen.

Dus als je iemand ontmoet die je volledige tegenovergestelde is en wiens leven een puinhoop is, dan zie je het als je missie om orde op zaken te stellen. Zo’n relatie kan natuurlijk nooit goed aflopen.

Weegschaal

De Persoon Waar Je Je Volgens Je Sterrenbeeld Tot Aangetrokken Voelt

Je voelt een wanhopige behoefte om liefde in je leven te hebben. Meestal word je dus verliefd op iemand alleen omdat ze je hun hart hebben gegeven.

Je wilt iets beantwoorden en daarom negeer je je echte gevoelens jegens deze persoon volledig.

Ik weet dat je hunkert naar een karmische relatie en je graag je wederhelft wil vinden. Maar je kunt deze dingen niet forceren.

Ze gebeuren wanneer ze bedoeld zijn en het enige wat je kunt doen is geduldig wachten tot ze jou overkomen. Op een dag zal je je aangetrokken voelen tot de juiste persoon.

Een Schorpioen voelt zich aangetrokken tot

Als je tot deze dierenriem behoort, voel je je altijd aangetrokken tot iemand die duidelijk onbereikbaar is.

Uiteindelijk leidt je altijd voor iemand waarvan je al vanaf de eerste dag weet dat het niks kan worden.

Schorpioenen spelen graag spelletjes, maar dat betekent niet dat je je hele leven iemand moet achtervolgen.

In plaats daarvan, als je echt gelukkig wilt zijn, moet je streven naar iets dat consistenter en permanenter is.

Boogschutter

De Persoon Waar Je Je Volgens Je Sterrenbeeld Tot Aangetrokken Voelt

Hoe vaak heb je tegenpolen zich altijd tot elkaar aangetrokken voelen? En hoewel dit de waarheid is, is het ook een bekend feit dat mensen met te veel verschillen het moeilijk hebben om te lang bij elkaar te blijven.

Dit is precies wat er altijd met je gebeurt. Je voelt je altijd aangetrokken tot iemand wiens persoonlijkheidskenmerken verschillen van die van jou.

En hoewel dit in het begin intrigerend kan zijn, zie je uiteindelijk dat iemand met wie je niets gemeen hebt, niet je eeuwige persoon kan zijn.

De persoon tot wie Steenbok aangetrokken wordt

Als je tot deze dierenriem behoort, heb je de neiging je aangetrokken te voelen tot onafhankelijke en zelfvoorzienende mensen.

Hoewel dit het type is dat je niet zal verstikken en je je persoonlijke ruimte zal geven, blijkt het ook het type te zijn dat je emotioneel verwaarloosd laat voelen.

Ik zeg niet dat je achter iemand aan moet gaan die behoeftig of bezitterig jaloers is, maar je moet zeker iemand zoeken die je hun onverdeelde aandacht en liefde geeft.

Waterman

De Persoon Waar Je Je Volgens Je Sterrenbeeld Tot Aangetrokken Voelt

De meest voorkomende fout die je maakt als het gaat om relaties, is het feit dat je jezelf probeert te spiegelen in je partner.

Als je er eerlijk naar kijkt, heb je je hele datingleven besteed aan het vinden van iemand die precies zoals jij of beter is.

Maar alleen omdat je denkt dat dit de persoon is die je wilt worden, wil dat nog niet zeggen dat ze je soulmate zijn of dat jullie twee compatibel zijn.

Vissen

Vissen zijn emotionele gevers en dat maakt ze het perfecte doelwit voor emotionele vampiers en nemers. Als je om iemand geeft, is je liefde voor diegene onvoorwaardelijk en houd je nooit je emoties tegen.

Natuurlijk voel je je meestal aangetrokken tot mensen die erin slagen om die emotie in je wakker te maken. Daarmee zal je een fantastische chemie hebben.

Maar helaas merk je vaak dat je gevangen zit in een empathische-narcistische relatie en jij bent altijd degene die aan het kortste eind trekt.

PinFlight Image