Skip to Content

God Zal Je De Juiste Persoon Op Het Juiste Moment Sturen

God Zal Je De Juiste Persoon Op Het Juiste Moment Sturen

Ik weet dat je genoeg hebt gehad. Genoeg van mislukte relaties en liefdesverdriet, genoeg van de verkeerde mannen, waarvan je dacht dat ze de juiste persoon voor je waren, genoeg van proberen sterk te zijn…

Je bent waarschijnlijk één stap verwijderd van het opgeven van liefde. Je bent waarschijnlijk nog maar één stap verwijderd van het accepteren dat je voor altijd vrijgezel zult zijn, dat het gewoon niet de bedoeling is dat je van je houdt en dat je die ene nooit zult vinden.

Dit is dus precies het moment waarop je door moet gaan. Het moment waarop je wordt getest en het moment dat je sterker en moediger moet zijn dan ooit.

Je weet het misschien niet, maar deze uitdaging is een soort test. Het is een test van je kracht en macht. En het is een test van je geloof. Je wordt op de proef gesteld op je geduld. God stelt je op de proef.

Geloof me als ik zeg dat God altijd een plan heeft. Zeker als het op het vinden van de juiste persoon aankomt.

God Zal Je De Juiste Persoon Op Het Juiste Moment Sturen

Misschien ben je nog steeds vrijgezel omdat God je een ander soort liefde probeert te leren, het soort liefde dat je aan je vrienden, je familie, je baan en jezelf geeft.

Misschien wil hij dat je leert leven zonder de constante geruststelling en bevestiging die je nodig hebt van een partner en misschien weet God dat je leven vol reizen, zelfonderzoek en beweging moet zijn.

Dat het voor jou nog niet de tijd is om je aan iemand te binden.

Misschien leert hij je lopen voordat je rent.

God bepaalt je hele leven. God heeft al de juiste persoon die alleen voor jou is gemaakt. Een man die niet perfect zal zijn, maar hij zal de juiste zijn voor jou. Een man die je lot is. En dat is het enige dat telt.

Je moet weten dat je deze man niet zult ontmoeten wanneer je wilt, maar hij zal naar je toe komen als je er klaar voor bent.

Weet dat je hem niet zult ontmoeten als je denkt dat je er klaar voor bent, maar als je eenmaal de vrouw bent die hij nodig heeft en als hij eenmaal de man wordt die je nodig hebt.

God Zal Je De Juiste Persoon Op Het Juiste Moment Sturen

Kun je het niet zien? God heeft een perfecte timing. Precies op het juiste moment vind je de juiste persoon. Precies op het juiste moment vind je je liefde.

Misschien zal het gebeuren wanneer je alle hoop verliest en wanneer je begint te denken dat je de liefde hebt opgegeven.

Maar geloof me, je zielsverwant bestaat.

Al die mislukte relaties en verkeerde jongens dienen net als lessen voor jou. Je moet een paar verkeerde mensen ontmoeten voordat je de juiste persoon ontmoet. Het hoort allemaal bij de voorbereiding.

Alles zal logisch zijn als je de juiste persoon ontmoet. Je zult zien hoe je leven perfect is gepland en zien dat alles met een reden gebeurt.

Tenslotte zul je je realiseren hoe alle moeilijke tijden en verkeerde mensen je hebben gemaakt zoals je moet zijn.

Je zult eindelijk begrijpen waarom het eerder niet werkte, waarom je niet de juiste persoon kon vinden.

God Zal Je De Juiste Persoon Op Het Juiste Moment Sturen

Elke keer dat je werd bedrogen, elke keer dat je werd gedumpt en elke keer dat je hart werd gebroken, is logisch omdat je zult begrijpen dat het met een reden is gebeurd. Je zult dankbaar zijn.

Je zult je realiseren waarom je niet kreeg wie je wilde, waarom de juiste persoon nog niet op je pad is gekomen.

Elk obstakel onderweg brengt je precies waar je moet zijn. Want zonder de moeilijkheden en uitdagingen zou je niet voorbereid zijn. Het zal allemaal worden zoals het moet zijn. God zal alles perfect voor je maken.

Raak niet in wanhoop, alsjeblieft. Geloof me dat je licht aan het einde van de tunnel op je wacht, ondanks alle moeilijke tijden die je doormaakt.

PinFlight Image