Skip to Content

Dit Is Wat Hij Eigenlijk Denkt Als Hij ‘Het Is Ingewikkeld’ Zegt

Dit Is Wat Hij Eigenlijk Denkt Als Hij ‘Het Is Ingewikkeld’ Zegt

Er is niets erger dan niet te weten waar je met iemand staat met wie je een toegewijde relatie hoopt te hebben. En als je hem vraagt om dingen duidelijk te maken, dan vertelt hij je dat het tussen jullie twee ingewikkeld is.

Het is een situatie waarin je een soort bijna relatie met iemand hebt die de dingen nog niet wil labelen. Nou, dit is wat hij eigenlijk denkt als hij je dit vertelt.

Dit is wat hij denkt als hij het is ingewikkeld zegt

Ik ben klaar voor een relatie – alleen niet met jou

Dit Is Wat Hij Eigenlijk Denkt Als Hij 'Het Is Ingewikkeld' Zegt

Ja, het is mogelijk dat iemand niet klaar is voor een echte relatie. Maar meestal gebruiken mannen dit als een excuus om een soort bijna relatie met je te hebben, zonder het te hoeven labelen.

Meestal rechtvaardigen ze zichzelf door je te vertellen dat ze op dit moment emotioneel niet beschikbaar zijn. Dat ze het te druk hebben om je de tijd en energie te geven die je verdient. En dat ze tijd nodig hebben om een beslissing te nemen.

Nou, dat is dus onzin. Wie jou in zijn leven wil hebben, zal tijd maken. Als jij de ware voor hem bent, dan zal hij op dit exacte moment bij je willen zijn.

Dus als een man je vertelt dat hij er niet klaar voor is of dat het ingewikkeld is, dan vertelt hij je waarschijnlijk gewoon dat hij geen relatie met je wil.

Deze man is van plan om je in de buurt te houden, totdat er iemand langskomt die meer geschikt voor hem is. En dit is nooit een overeenkomst waar je genoegen mee moet nemen.

Onthoud – je bent goed genoeg en wie dat niet ziet, verdient het niet om je in zijn leven te hebben.

Ik wil met je naar bed

“Het is ingewikkeld” is een andere manier voor een man om in je broek te komen.

Het is een andere manier om je te vertellen dat hij een casual iets wil, zonder andere verplichtingen te hebben.

Maar hij is zich ervan bewust dat je zoiets niet zou accepteren, dus geeft hij je in feite valse hoop dat jullie relatie ooit in de toekomst naar het volgende niveau kan stijgen.

Begrijp me niet verkeerd – er is absoluut niets mis mee om met iemand naar bed te gaan met wie je geen echte relatie hebt, zolang beide partners hetzelfde willen.

Het is één ding als je het eens bent over het hebben van een casual samenzijn. En het is iets heel anders als hij tegen je blijft liegen dat de dingen anders zullen zijn als je hem wat meer tijd geeft.

Ik wil je gewoon voor de goede dingen

Als je een gecompliceerde relatie hebt, dan heb je eigenlijk een bijna relatie. En dat betekent dat deze man er gewoon is voor de goede dingen.

Hij is er voor de fysieke dingen, voor leuke date-avonden, voor het knuffelen. En al het andere goede dat elke romantische relatie met zich meebrengt.

Maar hoe zit het met de slechte dingen? Hoe zit het met de keren dat je hem nodig hebt om er voor je te zijn? Om je hand vast te houden als je het moeilijk hebt? Wanneer je ziek of depressief bent?

Wanneer je hem nodig hebt om je tranen weg te vegen of om je naar dat saaie familie-evenement te vergezellen?

Technisch gezien is hij niet je officiële vriendje, dus hij heeft niet de ‘plicht‘ om iets te doen.

En hij weet dit heel goed – daarom staat hij erop om dit soort relaties te hebben.

Als je niet weet waar je met je ‘vriendje‘ staat, dan kun je gewoon niet op die man vertrouwen. En dan kun je hem ook niet als je steun zien.

Hij heeft je geen beloftes gedaan en hij gebruikt dat om te krijgen wat hij wil. Hij heeft niet beloofd om op je best of op je slechtst van je te houden.

Ik wil een excuus om andere meisjes te blijven zien, maar ik wil jou ook in de buurt houden

Een gecompliceerde relatie kan je geen trouw garanderen. Nou, om eerlijk te zijn, niemand kan garanderen dat je vriendje je nooit zal bedriegen. Zelfs niet als je een echte relatie hebt, maar in dit geval bestaat er tenminste een belofte van integriteit.

Dus eigenlijk, als een man jullie relatie als ingewikkeld definieert, dan is hij gewoon op zoek naar een excuus om met andere meisjes naar bed te gaan en met ze te flirten. Zonder je technisch gezien te bedriegen, omdat je niet zijn vriendin bent.

Maar tegelijkertijd vindt hij je handig en wil hij je als iets stabiel en constant in zijn leven houden.

Ik zal je zolang je me dat toestaat aan het lijntje houden

Wanneer een man je vertelt dat het tussen hem en jou ingewikkeld is, dan vertelt hij je in feite dat hij van plan is je aan het lijntje te houden zolang je hem dat toestaat.

Hij vindt het prima dat alles zo is. En hij is niet van plan om het uit te maken, tenzij jij dat doet.

Jij bent degene die moet zien dat je meer verdient en jij moet degene zijn die dingen moet beëindigen, hoezeer het je ook pijn doet.

Dit Is Wat Hij Eigenlijk Denkt Als Hij 'Het Is Ingewikkeld' Zegt