Skip to Content

9 Dingen Waaraan Je Kunt Zien Dat Hij Je Aan Het Lijntje Houdt

9 Dingen Waaraan Je Kunt Zien Dat Hij Je Aan Het Lijntje Houdt

Als je wil weten of hij je aan het lijntje houdt, dan denk je misschien dat dat een vraag is die gemakkelijk te beantwoorden is. Toch is het meestal de moeilijkste.

Natuurlijk, als je geen gevoelens hebt, is het gemakkelijk te detecteren. Maar zodra er gevoelens in het spel zijn, verraadt ons gezichtsvermogen ons en begint ons gezond verstand en het vermogen om de situatie in te schatten, te ontbreken.

Dat is de reden waarom wanneer liefde ons oordeel vertroebelt, we wat hulp nodig hebben om te ontdekken waar we staan ​​met die ene speciale persoon.

We moeten weten of we gewoon een flirt of meer zijn.

Hier zijn enkele manieren om te vertellen dat hij je aan het lijntje houdt en enkele tips die je kunnen helpen:

1. Hij vindt het leuk dat je moeite doet, maar hij is niet bereid om hetzelfde te doen

9 Dingen Waaraan Je Kunt Zien Dat Hij Je Aan Het Lijntje Houdt

Hij verwacht dat je eerst sms’t. Het is voor hem geen probleem om je bericht te beantwoorden, maar hij zal nooit als eerste iets sturen.

Hij sms’t bijna nooit eerst. Jij bent ook degene die de meeste van je dates of gemeenschappelijke activiteiten plant.

Zijn ego groeit met de minuut en hij voelt zich op zijn gemak bij die situatie.

Hij staat je toe om in hem te investeren zonder iets terug te geven.

Als hij niet in staat is om te communiceren en te laten zien dat hij bereid is zijn uiterste best te doen om je te zien, is de kans groot dat hij je gewoon aan het lijntje houdt.

Een tactiek die je hier kunt gebruiken is ‘negeren’. Dat is de enige manier voor jou om zijn aandacht te krijgen als hij echt van je houdt, maar gewoon lui is. Mannen zijn van nature jagers.

Om hem je te laten achtervolgen, moet je hem ervoor laten werken en maak het hem niet te gemakkelijk door de enige te zijn die het probeert. Hij zal zich sneller vervelen dan je denkt. Alle inspanningen en investeringen moeten wederzijds zijn. Zelfs de allerkleinsten houden van sms’en. Zo niet, dan is het beter om eerder weg te lopen.

2. Hij gebruikt nooit de term ‘vriendin’ om naar jou te verwijzen en dat is een teken dat hij je aan het lijntje houdt

Natuurlijk zal hij je na een paar dates geen ‘vriendin’ noemen. Maar als er genoeg tijd is verstreken en hij alle vriendjesvoordelen verwacht en ervan geniet, zou hij ook bereid moeten zijn om een ​​label op je relatie te plakken.

Als hij er omheen draait of van onderwerp verandert wanneer iemand in je omgeving het hem vraagt, of hij het onderwerp volledig mijdt als je het hem zelf vraagt, dan is hij gewoon je tijd aan het verdoen. Het is wel duidelijk dat hij je aan het lijntje houdt.

Als hij niets zegt, zegt hij eigenlijk veel. Er staat dat hij er is voor iets op korte termijn en casual.

Zorg ervoor dat hij weet dat je in iets meer geïnteresseerd bent. Als hij niet in staat is om zijn spel naar het volgende niveau te tillen en je zijn vriendin te maken, dan is hij je tijd onwaardig.

3. Je hebt het gevoel dat hij alleen tijd met je doorbrengt als hij niets beters te doen heeft

9 Dingen Waaraan Je Kunt Zien Dat Hij Je Aan Het Lijntje Houdt

“We zullen zien.” , “Daar kom ik op terug.”, “Misschien.” en “Ik weet het niet.” zijn zijn favoriete en meest gebruikte zinnen. Ze werken je nu vast op de zenuwen.

Hij geeft je duidelijk deze vage antwoorden omdat hij niet zeker weet waar hij aan toe is. Dit soort gedrag suggereert dat hij altijd één voet buiten de deur heeft.

Speel zijn spel. Volg zijn voorbeeld en laat hem zijn eigen medicijn proeven. De volgende keer dat hij je vraagt ​​om je te zien, schrijf dan: ‘O, ik weet niet zeker of ik het kan halen. Ik zie het wel en kom er bij je op terug.”

Het zal hem in verwarring brengen. Als je alles laat vallen wat je doet om bij hem te zijn, zal hij niet veranderen. Het zorgt er alleen maar voor dat hij jou en je tijd als vanzelfsprekend beschouwt.

Doe niet alleen druk. Maak je druk om je eigen dingen te doen. Laat hem wachten om je te zien.

Als hij er is om te blijven, zal hij je gaan missen en zal hij zich inspannen om je te zien wanneer het jou uitkomt. Zo niet, zijn verlies. Maar je je voorkomt dat hij je aan het lijntje houdt.

4. Hij geeft meer om je lichaam dan om je geest en dat is een teken dat hij je aan het lijntje houdt

De meeste tijd die je samen doorbrengt, draait om seks. Jullie berichten lijken meer op voorspel dan op gewone berichten. Hij brengt nooit de nacht door – hij vlucht altijd.

Als hij niet geïnteresseerd is in hoe je dag is verlopen, hoe je geest functioneert en wat je angsten, hoop en dromen zijn, is hij niet echt geïnteresseerd in jou als persoon. Hij is alleen geïnteresseerd in het fysieke aspect van jullie relatie.

Deze situatie kan in de eerste instantie best werken. Vooral als jullie chemie hebben en de vonken ervan af spatten. Maar zodra je diepere gevoelens voor hem ontwikkelt, zul je je ontevreden voelen met die situatie. Je weet dat hij je aan het lijntje houdt.

Spreek je gedachten uit en vertel hem dat je niet wilt dat je relatie met hem alleen maar op seks neerkomt. Als je zijn lichaam net zo graag wilt als zijn geest, dan zou hij jou hetzelfde moeten kunnen bieden. Zo niet, laat hem dan de deur zien.

5. Alleen al het idee van toewijding maakt hem nerveus

9 Dingen Waaraan Je Kunt Zien Dat Hij Je Aan Het Lijntje Houdt

Hij vermijdt dat onderwerp volledig. Je kunt duidelijk zien dat hij zich alleen ongemakkelijk voelt als het idee van vastigheid wordt genoemd.

Hij is hoogstwaarschijnlijk een verbintenis-foob. Dit kan met verloop van tijd verdwijnen als hij nu nog jong is of als jullie relatie nog niet het juiste niveau heeft bereikt.

Aan de andere kant kan zijn verbintenisfobie terminaal zijn en zal hij misschien nooit veranderen. Hij is misschien een van die jongens die er voor de lange termijn niet zijn.

Niet alleen voor jou, maar voor iedereen. Als hij een ‘no strings attached’ type man is, is hij zeker ook een ‘string you along’ type man. Dus echt een man die jou aan het lijntje houdt.

Als je denkt dat zijn verbintenisfobie iets tijdelijks is, vermijd dan het onderwerp te vermelden. Geef hem voldoende tijd en ruimte om er alleen te komen.

Soms ziet een vrouw eerder dan de man dat iets goed zit. Dus misschien heeft je man gewoon meer tijd nodig om naar de plek in je relatie te komen waar je al bent.

Als je denkt dat zijn verbintenisfobie iets terminaals is, heb je hem waarschijnlijk al meer kansen gegeven dan je zou moeten hebben en meer tijd dan nodig.

Jij en je partner zijn duidelijk niet op dezelfde lijn over waar je relatie heen gaat. Dus het beste wat je kunt doen, is geen tijd meer verspillen aan een doodlopende relatie.

6. Hij belooft veel, maar hij komt zijn beloften amper na en dat is een teken dat hij je aan het lijntje houdt

Hij is het type man dat altijd belooft dat hij zal veranderen, maar dat doet hij nooit. Zo beloofde hij dat hij zowel zijn leven als zijn gedrag tegenover jou zal veranderen.

Hij zegt altijd dat hij meer moeite zal doen in je relatie en dat hij beter zijn best zal doen. Meerdere keren heeft hij om tijd gevraagd.

Hij gebruikt beloften zo mooi dat je geen andere keuze hebt dan zijn woorden te geloven.
Maar vertrouw zijn woorden niet. Vertrouw op zijn acties en je zult precies zien waar je aan toe bent.

Je zult zien dat met het verstrijken van de tijd zijn beloften niets meer zijn dan lege woorden.

En de trieste waarheid is dat hij nooit zal veranderen of iets zal doen aan de dingen die hij zei dat hij zou doen.

Hij heeft waarschijnlijk geen duidelijk beeld van waar hij staat in zijn eigen leven, laat staan ​​bij jou. Misschien zijn er wel een aantal dingen aan de hand. Hij vraagt ​​je om hem de tijd te geven om ze op te lossen voordat hij met heel
zijn hart een relatie aangaat.

Let goed op: als je ziet dat hij alleen maar praat en niks nakomt, doet hij waarschijnlijk alleen maar flauwe beloften als excuus om je te laten wachten.

Als je ziet dat hij geen enkele poging doet om zijn leven of de situatie waarin hij zich met jou bevindt te veranderen, zul je aan jezelf moeten toegeven dat hij dat nooit zal doen. Hij is een man die je aan het lijntje houdt.

7. Hij heeft problemen met zijn ex

9 Dingen Waaraan Je Kunt Zien Dat Hij Je Aan Het Lijntje Houdt

Als je het gevoel hebt dat zijn ex ook deel uitmaakt van je relatie, zit je niet in de juiste soort relatie. Relaties zijn gemaakt voor twee, niet voor drie of meer.

Je hebt geen geest van exen nodig. Hij hoeft geen gevoelens voor haar te hebben. Misschien heeft ze hem zo beïnvloed dat hij nog steeds de gevolgen voelt van de vorige relatie.

Ze kan ook een van zijn vrienden zijn, waardoor hij nog steeds contact met haar heeft.

Het is niet meer dan logisch dat zijn relatie met haar alles wat je met hem hebt op een negatieve manier zal beïnvloeden.

Het zal vragen en twijfels in je relatie brengen. En je hebt haar schaduw niet nodig in je liefdesleven.

Als je jezelf herkent in sommige van deze symptomen, moet je eerlijk en open met hem praten. Laat hem weten welke invloed zijn ex-situatie op je heeft. En welke gevolgen dat voor jullie relatie zal hebben.

Je hebt waarschijnlijk het gevoel dat die situatie ervoor zorgt dat je relatie stagneert en dat je niet helemaal gelukkig kunt zijn. Je hebt het gevoel dat hij afstandelijk is en je hebt nabijheid nodig die niet zal komen als hij niet in staat is om met zijn verleden om te gaan.

Praat er openlijk met hem over en kijk hoe hij echt over jou denkt en of er iets is dat jullie beiden kunnen doen om de situatie waarin jullie je bevinden te verbeteren.

8. Hij wil niet bij je blijven, maar hij heeft niet het lef om het toe te geven

De beste manier om de symptomen te herkennen dat hij eruit wil, is wanneer hij drastisch verandert. Hij doet alles anders dan vroeger.

Hij verzint excuses en hij is altijd bezig om je te zien. Jou een bericht sturen is het laatste waar hij aan denkt. Hij komt en gaat wanneer hij wil, en steekt nauwelijks enige moeite in de relatie. Voor jou is hij er gewoon niet.

Het is niet zijn bedoeling om je pijn te doen. Maar zijn gedrag doet je toch pijn. Hij heeft misschien niet de kracht om je te vertellen dat hij dingen wil beëindigen en hoe meer hij uitstelt, hoe meer pijn het je zal bezorgen.

Je weet dat je dingen niet kunt forceren, dus zeg het hem eerlijk. Vertel hem dat dit niet voor jou werkt en dat deze hele situatie je verdrietig maakt.

Direct handelen en niet verder laten gaan. Als het niet de bedoeling is, maak je jullie alleen maar ongelukkig. Aan de andere kant, als hij aan dingen wil werken, is dat echt een goed teken.

Het betekent dat hij nog steeds genoeg om je geeft om zich in te spannen. Hij heeft nog het gevoel dat hetde moeite waard is om te redden. Het ergste wat je hier kunt doen, is niets doen – het zal de zaken alleen maar erger maken.

9. Je hebt het gevoel dat alles eenzijdig is omdat hij je aan het lijntje houdt

9 Dingen Waaraan Je Kunt Zien Dat Hij Je Aan Het Lijntje Houdt

Als je het gevoel hebt dat je de enige bent die je hart en ziel in de relatie legt. Je best doen is nooit goed genoeg en al je hardste inspanningen blijven onopgemerkt.

De kans is groot dat de ander je als vanzelfsprekend beschouwt; hij is gewoon gewend om dingen te nemen zonder iets terug te geven.

Eenzijdige relaties werken nooit. Stop met je best te doen aan iemand die niet eens zijn pink voor je zou optillen.
Houd genoeg van jezelf om weg te lopen als hij je niet het gevoel geeft dat je zijn enige bent.

Wanneer hij niet van plan is je een gelukkig en veilig gevoel te geven. Als je ondergewaardeerd en slecht behandeld wordt. Je verdient de wereld – neem geen genoegen met minder.

Als je jezelf moet afvragen: “Hangt hij me aan het lijntje?”, dan weet je diep van binnen het antwoord waarschijnlijk al. Het punt is dat je heel veel om hem geeft of je bent zo dol op hem dat je de realiteit van de dingen niet kunt zien.

Aan de andere kant, als hij zich achterover buigt om dingen te laten werken, als hij ziet dat je niet tevreden bent met de manier waarop de dingen werken en hij begint zich in te spannen, is hij een blijvertje.

Mannen hebben deze fasen in de relatie waarin ze in een staat van diepe slaap verkeren en ze de woorden van een vrouw nodig hebben om ze wakker te maken en in beweging te brengen.

Als hij om hem geeft, zal hij er alles aan doen om je aan zijn zijde te houden. Zo niet, dan weet je in ieder geval met hem waar je aan toe bent en word je niet meer aan het lijntje gehouden.

PinFlight Image