Skip to Content

Elk Sterrenbeeld Heeft Zijn Eigen “Ik Zal Van Je Houden Totdat…” Wat Is Die Van Jou?

Elk Sterrenbeeld Heeft Zijn Eigen “Ik Zal Van Je Houden Totdat…” Wat Is Die Van Jou?

Ram: “Ik zal van je houden totdat je je op elke manier overgeeft.”

Elk Sterrenbeeld Heeft Zijn Eigen Ik Zal Van Je Houden Totdat… Wat Is Die Van Jou

Ram is niet bang om te gaan voor wat ze willen. Ze zullen eindeloos jagen en jagen. Daarom verlies je een Ram zodra het hem te gemakkelijk wordt.

Ze genieten van de spanning van de achtervolging, dus het is raadzaam om een klein mysterie tussen jou en je Ram-partner te laten. Anders gaan ze zich vervelen.

Houd ze bezig. Laat ze je altijd achtervolgen en hun best doen om je in hun leven te houden. Dan zullen ze hun hele leven bezig zijn om je van je sokken te blazen.

Stier: “Ik zal van je houden totdat je me kwetst.”

Een Stier heeft onder die stoere buitenkant een zacht hart. Ze laten niemand gemakkelijk binnen, maar als ze dat eenmaal doen, dan is hun liefde onbreekbaar.

Als je echter met hun gevoelens speelt, als je hun hart pijn doet of ze onzeker over je maakt, dan verlies je ze voorgoed.

Om dat te voorkomen, moet je trouw aan je woorden blijven. Maak je beloftes waar. En beledig ze op geen enkele manier.

Er is altijd een manier om dingen aardig te zeggen zonder dat ze zich vernederd voelen. Woorden kunnen pijn doen en je kunt ze nooit meer terugnemen, dus wees voorzichtig.

Tweeling: “Ik zal van je houden totdat je me probeert te bedriegen.”

Elk Sterrenbeeld Heeft Zijn Eigen Ik Zal Van Je Houden Totdat… Wat Is Die Van Jou

Een Tweeling heeft aan niets een grotere hekel dan aan een persoon die van bovenaf op hen neer kijkt en denken dat ze intellectueel superieur zijn. Ze zullen dwars door elk manipulatieplan heen kijken en er een einde aan maken.

Ze zijn communicatief en slim, dus waarderen ze iemand met wie ze zich op een dieper intellectueel niveau kunnen hechten. Ze zullen echter niemand vergeven die denkt dat ze hen te slim af kunnen zijn.

Wees rechtstreeks en duidelijk over alles wat je zegt en doet – dat is echt de enige manier om bij een Tweeling te blijven.

Kreeft: “Ik zal van je houden totdat ik geen gebrek  aan emotionele veiligheid heb.”

Kreeft is een zeer emotioneel en medelevend teken. Ze proberen mensen altijd te begrijpen en geven ze het voordeel van de twijfel. Zij zijn degenen die voor de liefde alles zouden doen.

Hoe het ook zij, waar ze het meest naar hunkeren, is emotionele veiligheid. Ze moeten er dagelijks aan herinnerd worden dat ze geliefd en gewaardeerd worden. Ze hebben iemand nodig die zeker is van hun gevoelens.

Door heen en weer te gaan en besluiteloos te zijn, zal een Kreeft het vertrouwen verliezen en zo snel en zo hard als ze kunnen van je wegrennen. Dus als je ze niet kunt vertellen waar je staat, neem dan niet eens de moeite om met ze te daten.

Leeuw: “Ik zal van je houden totdat je me als vanzelfsprekend beschouwt.”

Elk Sterrenbeeld Heeft Zijn Eigen Ik Zal Van Je Houden Totdat… Wat Is Die Van Jou

Een Leeuw is standaard het luidste en meest zelfverzekerde van alle sterrenbeelden. Ze zullen evenveel vertrouwen hebben in en investeren in hun liefdesrelatie.

Ze houden van zichzelf, maar ze zullen net zoveel van hun partner houden. Ze zullen er alles aan doen om hen gelukkig en tevreden te maken.

Maar zodra ze het gevoel hebben dat er geen wederkerigheid is en dat de andere partij hun inspanningen niet eens erkent, dan zal een Leeuw de deur dichtslaan en nooit meer achterom kijken.

Als je een Leeuw in je leven wilt houden, volg dan hun voorbeeld. Investeer gelijk, respecteer en waardeer ze, anders ben je ze kwijt.

Maagd: “Ik zal van je houden totdat je mijn vertrouwen breekt.”

Er is niets dat een Maagd meer waardeert dan eerlijkheid en loyaliteit. Als je tegen ze liegt of, God verhoede, hen bedriegt, dan kun je ze voorgoed vergeten.

Ze zullen je voor altijd uit hun leven wissen. Leugens zijn niet te tolereren, ongeacht de reden. Ze weten dat de basis van elke relatie vertrouwen is. Eenmaal gebroken, zal het nooit meer hetzelfde zijn.

Als je serieus over je relatie met een Maagd bent, blijf dan betrouwbaar. Er is geen ruimte voor leugens om bestwil, flauwe excuses of onvervulde beloften. Ze gaan allemaal over eerlijkheid.

Weegschaal: “Ik zal van je houden totdat je mijn vrede verstoort.”

Elk Sterrenbeeld Heeft Zijn Eigen Ik Zal Van Je Houden Totdat… Wat Is Die Van Jou

Hectische relaties vol conflicten en onevenwichtigheden zijn niet voor een Weegschaal gemaakt. Zij zijn de diplomaten en vredestichters van de dierenriem.

Als de relatie waarin ze zich bevinden niet in harmonie verloopt en hen op een emotionele achtbaanrit stuurt, dan is het slechts een kwestie van tijd voordat ze besluiten dat het genoeg is geweest.

Een Weegschaal heeft een vergevingsgezind karakter, dus ze zullen niemand zo gemakkelijk opgeven.

Maar als ze zich in een hectische situatie bevinden, dan zal hun liefde geleidelijk vervagen en ze zullen niet voor altijd in staat zijn om te vergeven.

Dus, als je serieus met een Weegschaal wilt daten, knoei dan niet met hun innerlijke vrede.

Related: Hoe Hij Volgens Zijn Sterrenbeeld Na Een Breuk Handelt

Schorpioen: “Ik zal van je houden totdat je tegen me liegt.”

Een verliefde Schorpioen is echt iets opmerkelijks. Hun liefde is vol acceptatie.

Je verleden, je gebreken of de dingen waar je je voor schaamt zal ze niks kunnen schelen, zolang je ze niet geheim houdt of geheimen voor hen achter houdt.

Geheimen hebben de gewoonte om naar buiten te komen en zodra een Schorpioen ontdekt dat je tegen hen hebt gelogen, dan zullen ze het niet zo gemakkelijk kunnen loslaten.

Natuurlijk kunnen ze je vergeven, maar ze zullen het nooit vergeten.

Ze zullen wrok van binnen koesteren waardoor de hele relatie uiteindelijk zou kunnen afbrokkelen. Dus wat je ook doet, wees er eerlijk over en een Schorpioen zal met al je perfecties en onvolkomenheden van je houden.

Boogschutter: “Ik zal van je houden totdat je me met pessimisme vermoordt.”

Elk Sterrenbeeld Heeft Zijn Eigen Ik Zal Van Je Houden Totdat… Wat Is Die Van Jou

De overtuiging dat er om de volgende hoek iets beters op hen wacht, is de drijvende kracht achter een Boogschutter. Ze hebben een positieve kijk op liefde, werk, leven en elke situatie die voor hen ligt.

Daarom is iemand die zich alleen op het negatieve richt niet de juiste match voor hem. Al dat pessimisme zal hen gek maken en ervoor zorgen dat ze zich uit een relatie terugtrekken.

Als je je relatie met een Boogschutter wilt behouden, zorg er dan voor dat je de dingen van de positieve kant bekijkt. Wees hun grootste supporter en niet iemand die hen met negatief denken tegenhoudt.

Steenbok: “Ik zal van je houden totdat je de liefde opgeeft.”

Een Steenbok is liefde op zich. Ze zijn klaar om alles te doen als ze voelen dat liefde echt is. Ze zullen onvoorwaardelijk liefhebben, steunen en proberen zo vaak als nodig is om dingen te laten werken.

De enige keer dat ze de liefde opgeven, is wanneer ze zien dat het geen zin heeft, dat alle inspanningen en investeringen alleen van hun kant komen en dat de ander er op geen enkele manier bij betrokken is.

Ze zullen uiteindelijk door die hele situatie uitgeput raken.

Dus als je door een Steenbok geliefd wilt blijven, zorg er dan voor dat je alles beantwoordt wat ze je geven om je liefde levend te houden en voortdurend aan het verbeteren van je relatie te werken.

Waterman: “Ik zal van je houden totdat je stopt met jezelf te zijn.”

Elk Sterrenbeeld Heeft Zijn Eigen Ik Zal Van Je Houden Totdat… Wat Is Die Van Jou

Een Waterman zal niets meer waarderen dan iemand die zijn eigen individualiteit heeft omarmd, iemand die niet bang is om zijn mening te uiten en duidelijk zijn mening over bepaalde zaken te geven.

Watermannen waarderen mensen die oprecht en intelligent zijn en niet degenen die conformisten zijn die alleen maar met hun hoofd knikken en het met alles wat hij zegt of met wat andere mensen zeggen eens zijn.

Wees niet bang om je mening te uiten en blijf trouw aan je moraal en principes. Zelfs als ze het niet met je eens zijn, zullen Watermannen je applaudisseren en bedwelmd blijven door je passie en uniekheid.

Vissen: “Ik zal van je houden totdat je me laat twijfelen of ik de enige echte ben.”

Iemand met een dwalend oog en een flirterige aard is niet de juiste match voor Vissen. Zelfs als de situatie niet verder gaat dan ‘onschuldig’ flirten, zullen ze het niet kunnen tolereren.

Als er een zaadje van twijfel in hun geest is geplant dat ze niet de enige zijn aan wie je denkt of met wie je je bed deelt, dan zullen ze zo snel als ze kunnen van je wegrennen.

Dus als je serieus bent over je bedoelingen met Vissen, laat ze dan niet aan je twijfelen. Zorg ervoor dat ze weten dat ze jouw enige zijn en dat er niemand zoals jij voor hen in deze wereld is.

PinFlight Image