Skip to Content

Hoe Hij Volgens Zijn Sterrenbeeld Na Een Breuk Handelt

Hoe Hij Volgens Zijn Sterrenbeeld Na Een Breuk Handelt

Ram

Hoe Hij Volgens Zijn Sterrenbeeld Na Een Breuk Handelt

Je wilt het met een Ram niet uitmaken. Ze worden zo gek van de pijn dat ze irrationele dingen gaan doen. Je Ram-vriendje zal vrijwel alles doen om je pijn te doen.

Als je jaloerse vriendinnen hebt, wees dan niet verbaasd om te horen dat je ex direct na de breuk met een of meer van hen naar bed is geweest, alleen om je pijn te doen en je op een bepaalde manier terug te pakken.

Er is geen excuus voor dit soort gedrag, maar de avontuurlijke geest van een Ram laat ze gewoon niet op een andere manier reageren. Wees dus op alles voorbereid.

Stier

Je hoeft voor Stier niet bang te zijn. Hij is niet gevaarlijk, omdat hij zijn breuk aan kan.

Hij zal geen vreselijke wraak plannen, omdat hij beter weet. Hij weet dat het niet zal werken, dus hij zal niet eens de moeite nemen.

Stier is erg rationeel. Hij zal in stilte lijden en misschien wat poëzie of muziek opnemen. Hij zal rust vinden en hij zal mooi en rustig over je heen komen.

Tweeling

Hoe Hij Volgens Zijn Sterrenbeeld Na Een Breuk Handelt

Ze worden totaal iemand anders. Ze hebben de wereld afgesloten.

Het zijn meestal erg sociale en gelukkige mensen om in de buurt te hebben, maar als ze het met iemand uitmaken, dan trekken ze zich terug in hun eigen wereld.

Je Tweeling-ex zal geen plan bedenken om je terug te krijgen, omdat hij weet wanneer de relatie voorbij is.

Hij weet dat het geen zin heeft om het te redden. Dus hij zal alleen zijn met zijn eigen gedachten totdat hij verder gaat.

Kreeft

Hij zal geen tijd hebben om pijn te hebben. Emotionele Kreeften zouden waarschijnlijk emotioneel uit elkaar vallen als ze zich door het feit laten beïnvloeden dat jullie uit elkaar zijn.

Dus in plaats daarvan begraven ze hun hoofd in het werk en dat is alles wat ze doen.

Hun schema is zo druk dat ze gewoon geen tijd hebben om over jullie breuk na te denken. Hij zal liefde en alles wat met liefde te maken heeft vermijden.

Dus als hem wordt gevraagd om met een stel uit te gaan, dan verzint hij een excuus om ze af te wijzen. Hij zal zo doen totdat hij zich realiseert dat het tussen jullie twee voorbij is en verder gaat.

Leeuw

Hoe Hij Volgens Zijn Sterrenbeeld Na Een Breuk Handelt

Hij zal doen alsof alles in orde is. Hij zal er zelfs grappen over maken, maar de waarheid is dat hij een emotionele puinhoop is. Maar trotse Leeuwen zullen dat nooit toegeven.

Ze willen niet de indruk achterlaten dat ze ergens in gefaald hebben.

Ze verbergen hun emoties voor anderen en zelfs als ze eruit zien alsof ze in orde zijn, zijn ze dat niet. Ze hebben zo’n pijn, maar ze laten het nooit aan iemand zien.

Maagd

Hij is een controlefreak en als hij iets niet in de hand heeft, zal hij zijn kop verliezen. Hij zal antwoorden eisen en hij zal je lastig vallen totdat hij ze krijgt.

Zo’n georganiseerd persoon kan gewoon niet tegen wat voor rommel dan ook – fysiek of emotioneel.

Zijn nieuwsgierigheid betekent niet dat hij niet met het feit dat jullie niet samen zijn om kan gaan. Het betekent niet dat hij pijn heeft, dus verwar zijn gedrag niet daar mee.

Hij moet het gewoon weten. En als je het hem vertelt, dan laat hij je met rust.

Weegschaal

Hoe Hij Volgens Zijn Sterrenbeeld Na Een Breuk Handelt

Hij zal vrijwel alles doen om de pijn te verdoven. Gewoonlijk zijn Weegschalen rationeel en snakken ze naar stabiliteit. Ze willen overal de balans in vinden.

Maar als het om liefdesverdriet en relatiebreuken gaat, verliezen ze onmiddellijk de controle.

Ze zullen je niet achternazitten of lastig vallen, maar ze zullen extreme dingen doen, alsof ze alle rationaliteit en gezond verstand die ze hadden hebben verloren.

Related: Elk Sterrenbeeld Heeft Zijn Eigen “Ik Zal Van Je Houden Totdat…” Wat Is Die Van Jou?

Schorpioen

Hoewel hij niet meer bij je is, hoopt hij stiekem nog steeds dat jullie weer bij elkaar komen. Andere sterrenbeelden sluiten vrede met het feit dat hun relatie voorbij is, maar Schorpioen kan gewoon niet verder.

Gewoonlijk zijn Schorpioenen erg gevoelig en elke vorm van verandering treft hen.

Hij zal er geen grote ophef over maken en hij zal geen aandacht vragen.

Je kunt er honderd procent zeker van zijn dat hij niet zal wachten om je in een hoek te drijven en een verklaring te eisen of te wachten tot je ergens in het openbaar een scène maakt.

Boogschutter

Hoe Hij Volgens Zijn Sterrenbeeld Na Een Breuk Handelt

Hij zal ontploffen van woede als je hem dumpt. Boogschuttermannen gaan niet zo goed met breuken om. Ze gaan met hun eerste reactie mee en dat is woede.

Ze kunnen zichzelf niet beheersen en je kunt op alles voorbereid zijn. Ze kunnen door al die woede echt niet denken.

Maar wanneer hij kalmeert en de passie daalt, dan zal hij medelijden hebben met wat hij heeft gedaan en zal hij zich waarschijnlijk bij je verontschuldigen.

Dus laat hem het goedmaken, want dan zal hij je echt laten gaan.

Steenbok

Hij zal zich in zichzelf keren en ervoor zorgen dat niemand in de buurt komt. Steenbokmannen doen er lang over om na een breuk te genezen, omdat ze vreselijk bang zijn om weer gekwetst te worden.

Je zult misschien verrast zijn door dit soort reactie van een Steenbok, omdat ze er koud en emotieloos uitzien, maar eigenlijk zijn ze echt emotioneel.

Het punt is dat ze alles voor zichzelf houden.

Waterman

Hoe Hij Volgens Zijn Sterrenbeeld Na Een Breuk Handelt

Hij zal heel redelijk zijn over jullie breuk. Hij zal geen scènes maken of mokken.

Hij zal ermee omgaan en proberen jullie breuk op intellectueel niveau te benaderen.

Hij zal proberen alle voor- en nadelen van jullie breuk te achterhalen en proberen een oplossing te vinden waardoor hij ‘s nachts beter slaapt.

Dit lijkt misschien te veel voor je, maar dit is hoe een Waterman met al het slechte dat in zijn leven gebeurt omgaat.

Het is voor hen de beste manier om ermee om te gaan en ze genezen op die manier het snelst.

Vissen

Hij zal in zijn eigen droomwereld wegdrijven, proberend te vergeten dat de relatie die jullie hebben gehad ooit heeft bestaan.

Hij zal proberen elke kleine herinnering aan jou uit zijn leven te verwijderen. Zo is het makkelijker.

Want als hij iets ziet dat hem aan jou doet denken, komen al die herinneringen terug, zodat hij je niet vergeet.

Dit is misschien een beetje overdreven, maar dat is precies wat hij nodig heeft om verder te gaan.

PinFlight Image