Skip to Content

Het Zal Niet Makkelijk Zijn Om Van Een Meisje Te Houden Dat Altijd Vrijgezel Is, Maar Ze Zal Het Waard Zijn

Het Zal Niet Makkelijk Zijn Om Van Een Meisje Te Houden Dat Altijd Vrijgezel Is, Maar Ze Zal Het Waard Zijn

Ze is misschien moeilijk te doorgronden omdat ze onzeker is wat betreft jou, maar geef haar de kans.

Er zijn dagen dat ze je telefoon overspoelt met berichten en dagen dat ze misschien je apps niet beantwoordt. Er zijn dagen dat ze gewiegd wil worden in je armen en dagen dat ze niet aangeraakt wil worden.

Er zijn goede dagen en slechte, er zijn gemengde signalen en er spelen eindeloze zorgen door haar hoofd, omdat zij het meisje is dat gewend is om alleen te zijn.

Ze wil haarzelf de kans geven om zich te binden en zich voor je open te stellen, maar een deel van haar twijfelt of je zal vertrekken. Ze is het gewend om alleen te zijn, dus waar ze niet op zit te wachten is dat ze zichzelf openstelt, zich op haar gemak voelt en kwetsbaar opstelt en dat jij haar verlaat.

Ze weet hoe het voelt wanneer iemand haar verlaat, ze weet hoe het voelt wanneer iemand haar de rug toekeert als het leven moeilijk wordt, ze weet hoe het voelt om verlaten te worden omdat ze dit al zo vaak heeft gevoeld.

Houden van een meisje dat altijd vrijgezel is kan aan het begin een uitdaging zijn, ze heeft muren om zich heen gebouwd omdat die haar huis en haard zijn geworden.

Ze heeft in haar eentje een thuis moeten maken, omdat ze heeft geleerd dat de enige persoon die er altijd voor haar zal zijn zijzelf is.

Ze heeft veel tijd gestopt in het investeren in haarzelf, investeren in het maken van haar eigen geluk en investeren in haar eigen hobby’s en de gedachte dat jou in haar leven te laten eng is.

Het is eng omdat ze al zo lang gewend is om dingen alleen te doen. Als ze jeuk heeft krabt ze zelf. Als ze iets nodig heeft boven op de plank staat ze zelf op een stoel om het te pakken.

Ze is meester in het alleen wonen, maar als jij in haar leven komt zal haar wereld compleet veranderen en dat is eng.

Ze denkt waarschijnlijk al heel lang aan de liefde, maar het idee leek altijd heel ver van haar te zijn verwijderd. Ze dacht waarschijnlijk dat de liefde voor haar niet in de sterren stond, maar toen verscheen jij op het toneel en het heeft haar de stuipen op het lijf gejaagd.

Want hoe graag ze jou ook in haar leven wil, ze wordt nog meer afgeschrikt door het idee dat je in haar leven blijft dan dat je zou vertrekken.

Ze kan het aan als je haar verlaat, ze is meester in zichzelf oprapen en verder gaan, maar ze weet niet hoe ze ermee om moet gaan wanneer je daadwerkelijk blijft.

Ze is zo comfortabel geworden in haar eentje dat het idee dat jij haar rug krabt of het idee dat jij iets van de hoogste plank pakt maakt haar een beetje ongemakkelijk, want hoe erg ze ook meester is in die dingen zelf doen, wanneer jij eenmaal die dingen voor haar doet wil ze dat nooit meer missen.

Nadat ze zich op haar gemak voelt bij het idee dat jij in haar leven bent wil ze niet dat je weggaat en dat is voor haar het meest moeilijk om te begrijpen.

Het meisje dat altijd vrijgezel is weet hoe het is om vrijgezel te zijn en ze weet hoe ze in haar eentje weer op kan staan, maar ze weet niet hoe ze ermee om moet gaan als je blijft.

Geef haar de tijd, want het meisje dat altijd vrijgezel is zal zielsveel van je houden, maar ze zal er misschien langer over doen om zich op haar gemak te voelen bij je.

Ze zal gek zijn op het feit dat je zo lang bent dat je geen stoel nodig hebt om op te staan, ze zal gek zijn op hoe je haar rug krabt, ze zal graag ‘s ochtends koffie voor je zetten, ze zal er dol op zijn wanneer je haar helpt in de keuken, ze zal ervan houden als je naast haar slaapt.

Ze zal genieten van elke seconde die ze met jou heeft, want zodra het meisje dat altijd vrijgezel is zich comfortabel met je voelt zal ze haar hart voor je openstellen en je binnenlaten, dus maak daar alsjeblieft geen misbruik van.

Voor iemand vallen aan wie ze haar hart toevertrouwde en hij haar verliet nadat ze zich had opengesteld zou haar verwoesten, dus wees alsjeblieft vriendelijk.

Het is misschien niet eenvoudig om in het begin van haar te houden, maar ik kan je beloven dat ze het waard zal zijn zodra je haar opgebouwde muren doorbreekt en je aan haar bewijst dat je serieuze bedoelingen hebt.

Ze zal het allemaal waard zijn.