Skip to Content

Hieronder Lees Je Wat Voor Gestoorde Ex Je Bent, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Hieronder Lees Je Wat Voor Gestoorde Ex Je Bent, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Ram

(21 maart t/m 19 april)

Rammen zijn het soort gestoorde ex dat steeds roekelozer wordt na een relatiebreuk. Hun persoonlijke verlies geeft hen een sloom gevoel, maar in plaats van op de bank te liggen en herhalingen van Sex and the City te kijken en je ziek eten aan burrito’s, zoals een normaal iemand zou doen, hunkeren ze naar opwindende afleidingen om zichzelf te distantiëren van hun negatieve emoties.

Als een van je exen opeens een motor heeft gekocht, met nieuwe drugs is gaan experimenteren of een interesse in bouwen te hebben ontwikkeld, zijn ze waarschijnlijk een ram.

Stier

(20 april t/m 21 mei)

Stieren zijn het soort gestoorde ex van wie je nooit meer iets hoort, maar wie na afloop grote veranderingen in hun leven doorvoeren om schoon schip te maken.

Ze verbreken het contact met gemeenschappelijke vrienden zonder afscheid te nemen en straffen hun volgende potentiele partner door ze door honderd hoepels te laten springen voordat ze zich binden of zich openstellen.

Als ze eenmaal een keer gekwetst zijn komen ze in de verleiding om zich weer af te sluiten en niemand de kans te geven om dit nog een keer bij ze te doen.

Tweelingen

(22 mei t/m 21 juni)

Tweelingen zijn het soort gestoorde ex dat belangrijke beslissingen maken in hun leven op basis van een slecht gevoel over zichzelf na de relatiebreuk. Ze zullen al hun haar afknippen, emigreren of besluiten dat nu de juiste tijd is aangebroken om ontslag te nemen zodat ze al hun tijd kunnen besteden aan hun kunst.

Tweelingen zijn het best in hun passie, dus wanneer ze zich slecht voelen zullen ze hiermee de strijd aan willen gaan door enthousiast te worden over iets nieuws.

Die vent met wie je het hebt uitgemaakt die ineens een ander iemand lijkt te zijn geworden en de volgende dag verslaafd is geworden aan de sportschool, die altijd zijn eitwitshakes op Instagram zet? Tweelingen.

Kreeft

(22 juni t/m 22 juli)

Kreeften zijn het soort gestoorde ex dat sletterig worden (maar alleen wat betreft hun ex). Ze missen de persoon van wie ze hielden, ze zijn gekwetst en ze willen a) de goede gevoelens terughalen en b) hun ex laten zien wat ze missen met iemand die zo diep van ze kan houden zoals alleen een kreeft kan.

Dus ze hebben uiteindelijk erg verwarrende seks net na het uitmaken (wat zij zien als goedmaakseks). Als je een ex hebt die ineens hyperseksueel wordt nadat je ze hebt afgewezen, zijn ze waarschijnlijk een kreeft.

Leeuw

(23 juli t/m 22 augustus)

Een leeuw is het soort gestoorde ex dat alle toffe dingen op social media post om zo iedereen om hen heen ervan te overtuigen dat ze het zooooveel beter hebben.

Ze missen de aandacht en genegenheid die ze uit de relatie haalden en ze moeten die leegte op de een of andere manier vullen. Ze weten dat ze een beetje exhibitionistisch zijn (en eerlijk gezegd een beetje veeleisend), maar ze kunnen het niet helpen.

Maagd

(23 augustus t/m 22 september)

Een maagd is het soort gestoorde ex dat uitzoekt hoe ze jouw leven kan verpesten (en het waarschijnlijk ook doet). Ze hebben alle vaardigheden die ze nodig hebben: intelligentie, focus, een probleemoplossend vermogen – en een vreselijke relatiebreuk die ze een eenzijdig verlangen geeft.

En omdat ze zo, nou ja erg maagd zijn, zul je niet doorhebben dat ze een gestoorde ex zijn. Opeens zal je leven uit elkaar vallen en je zal nooit weten dat een genie dit allemaal heeft bekokstoofd.

Weegschaal

(23 september t/m 22 oktober)

Een weegschaal is het soort gestoorde ex dat moeite doet om je gemeenschappelijk vrienden voor zich te winnen. Toen je de relatie begon had je misschien geen gemeenschappelijke vrienden, maar als je het uitmaakt wees er dan maar zeker van dat je vrienden altijd de weegschaal leuker vinden.

Weegschalen zijn geweldig met mensen, en hun favoriete manier om “val dood” te zeggen is om mensen op wie jij gek bent meer van hen te laten houden.

Schorpioen

(23 oktober t/m 22 november)

Een schorpioen is het soort gestoorde ex dat meteen erg agressief reageert op jouw vertrek. Ze zullen “wtf” opmerkingen achterlaten op je social media en je afkraken bij gemeenschappelijke vrienden.

In hun gedachte kwetst niemand een schorpioen, dus zullen ze vuur (zo zien zij het) met vuur bestrijden.

Boogschutter

(23 november t/m 21 december)

Een boogschutter is het soort gestoorde echt dat nooit meer spreekt over het uitgaan van de relatie, als een complete gek. Boogschutters zijn trots op het feit dat ze niet overdreven emotioneel zijn; ze zitten niet lang met verbroken relaties. Anderen vinden dit bizar en zelfs ontregeld, maar het is een oprechte uiting van hun persoonlijkheid om het contact te verbreken en verder te gaan op een praktische manier.

Steenbok

(22 december t/m 20 januari)

Een steenbok is het soort gestoorde ex dat je je schuldig laat voelen dat je verder wilt. Ze zullen redenen verzinnen om je in hun leven te houden – je bent ze nog €7.22 verschuldigd op de elektrarekening, je zou meegaan naar een bruiloft van hun neef of nicht, je hebt nog een doosje thee bij hen thuis liggen – en dan zullen ze tijdens dat ze je weer zien proberen om je een schuldgevoel aan te praten, zodat je je weer met hen verzoent.

Meer dan de andere sterrenbeelden zijn steenbokken gevoelig voor knipperlichtrelaties. Ze kunnen hun kille buitenkant laten vallen en lang genoeg doen alsof ze relaxt zijn en gezellig om iemand terug te lokken, maar het resultaat is altijd hetzelfde.

Waterman

(21 januari t/m 18 februari)

Een waterman is het soort gestoorde ex dat iemand anders vindt om voor te zorgen, en geobsedeerd raakt door hun nieuwe proefkonijn. Watermannen met een groot hart kunnen er slecht tegen om zonder object dat hun liefde ontvangt te leven. Ze zijn meesters van de reboundrelatie.

Als je een ex hebt die letterlijk vijf minuten na het uitgaan van jullie relatie een ander heeft leren kennen, en je kunt niet achterhalen waarom ze deze persoon überhaupt aardig vinden – dan zijn zij een waterman.

Vissen

(19 februari t/m 20 maart)

Een vissen is het soort gestoorde ex die je hun muze maakt. Je zal over jezelf lezen in hun verhalen, of stukjes van je persoonlijkheid terugzien in hun kunst.

Creatieve vissen stoppen al hun gevoelens in hun ambacht, en het uitgaan van een relatie zal niet anders zijn. Als je een ex hebt meegemaakt die over je schreef op het internet, dan is hun sterrenbeeld waarschijnlijk vissen.