Skip to Content

Deze 6 Sterrenbeeld Koppels Zijn Het Bewijs Dat Tegenpolen Elkaar Aantrekken

Deze 6 Sterrenbeeld Koppels Zijn Het Bewijs Dat Tegenpolen Elkaar Aantrekken

Is het echt waar dat tegenpolen elkaar aantrekken? Sommigen zeggen dat zelfs als dit het geval is, koppels die bijna niets gemeen hebben nooit bij elkaar blijven.

Vroeg of laat komen de verschillen tussen deze twee mensen naar boven en vernietigen ze hun relatie, ondanks de kracht van de liefde die ze zouden kunnen delen.

Nou, hier zijn 6 sterrenbeeld koppels die bewijzen dat dit verre van de waarheid is, dat tegenpolen elkaar aantrekken, dat ze hun verschillen kunnen overstijgen en een gezonde romance kunnen opbouwen.

1. Boogschutter en Vissen

Deze 6 Sterrenbeeld Koppels Zijn Het Bewijs Dat Tegenpolen Elkaar Aantrekken

Het belangrijkste verschil tussen deze twee sterrenbeelden ligt in hun communicatieve vaardigheden.

Terwijl Vissen altijd hun mening geven en open zijn over hun gevoelens, is een Boogschutter veel geheimzinniger en moeilijker te leren kennen.

Diep van binnen willen beide tekens echter hetzelfde. Als ze met de tijd verliefd worden, dan trekt Boogschutter zich terug voor Vissen en laten ze hen uiteindelijk helemaal binnen.

Op de een of andere manier slaagt een Vissen erin om de muren van een Boogschutter neer te halen en overtuigen ze hen er zachtjes van om hun waakzaamheid te verminderen, wat het beste blijkt te zijn wat een Boogschutter ooit had kunnen doen.

2. Ram en Schorpioen

Een andere koppel die bewijst dat tegenpolen elkaar echt aantrekken is die van een Ram en een Schorpioen.

Ze zijn anders door de manier waarop ze een romantische relatie zien. Een Ram is een van de meest zelfvoorzienende sterrenbeelden, terwijl Schorpioen bekend staat om hun jaloezie.

Een Ram heeft zijn persoonlijke ruimte nodig en zodra iemand die probeert binnen te dringen en zijn onafhankelijkheid van hem af probeert te nemen, voelen ze zich bedreigd en opgesloten en rennen ze voor hun leven.

Een Schorpioen heeft echter altijd zijn eigen weg en met de tijd weten ze Ram ervan te overtuigen om hun vrijheid zelf op te geven, zonder ze het gevoel te geven dat ze gedwongen zijn om dat te doen.

3. Tweeling en Maagd

Deze 6 Sterrenbeeld Koppels Zijn Het Bewijs Dat Tegenpolen Elkaar Aantrekken

Maagd, de perfectionist die van orde houdt, en Tweeling, de meester van chaos. Theoretisch gezien, een match gemaakt in de hel, toch?

Gelukkig voor dit stel, werken de dingen in de praktijk heel anders.

De levensplicht van een Maagd is om mensen te fixen en te redden en, laten we eerlijk zijn, wie heeft het meer nodig om gefixt te worden dan een Tweeling?

Terwijl Maagd zorgt voor Tweeling, bedanken ze hen in ruil daarvoor door het leven van Maagd interessanter te maken.

Aan de andere kant brengt een Tweeling broodnodige vreugde in het leven van een Maagd en slagen ze er op de een of andere manier in om ze uit hun sleur- en comfortzone te krijgen.

Op deze manier krijgen beide tekens precies wat ze nodig hebben, zonder dat ze zich er überhaupt bewust van zijn.

Zomaar ineens vinden de ontbrekende delen van de puzzel elkaar en begint alles te kloppen.

4. Leeuw en Kreeft

Leeuw kan nooit een romantische partner hebben die net zo van de schijnwerpers houdt als zij, want zo’n paar zou tot een echte ego-oorlog met slachtoffers leiden.

Dat is precies de reden waarom het tegenovergestelde een goede match voor hen is: de verlegen, introverte Kreeft die genoeg van Leeuw houdt om het met hen vol te houden.

Toch hebben deze twee tekens ook iets gemeen. Ze zijn allebei bereid om voor hun partner te doen wat nodig is.

Die toewijding houdt ze bij elkaar en maakt hun romance blijvend.

5. Waterman en Steenbok

Deze 6 Sterrenbeeld Koppels Zijn Het Bewijs Dat Tegenpolen Elkaar Aantrekken

Waterman is vrij spontaan en staat te popelen om nieuwe dingen te proberen, terwijl een Steenbok volledig het tegenovergestelde is – ouderwets, traditioneel en altijd volgens het boekje.

Deze verschillende kwaliteiten zijn echter precies wat hun relatie de nodige balans geeft en maakt ze een onvolmaakt perfect paar.

Terwijl een Waterman Steenbok inspireert om uit hun doos te stappen, houdt Steenbok tegelijkertijd Waterman stevig met de benen op de grond en houdt hen serieus.

6. Weegschaal en Stier

Stier weet altijd wat ze willen en aarzelen niet totdat ze het hebben. Dit zijn de mensen die nooit opgeven, ongeacht het obstakel dat voor hen staat.

Aan de andere kant hebben we vreedzame en besluiteloze Weegschaal die altijd op zoek zijn naar een perfecte balans en die, om eerlijk te zijn, het grootste deel van hun leven niet weten wat ze willen.

Twee sterrenbeelden die geen grotere tegenstelling kunnen zijn, toch? Nou, het addertje is dat ondanks dit, Stier en Weegschaal het eigenlijk best goed met elkaar kunnen vinden.

Om eerlijk te zijn, kunnen deze twee sterrenbeelden geweldige vrienden zijn en delen ze een ongelooflijke seksuele spanning, waardoor ze een veel betere match zijn dan iemand zou verwachten.

PinFlight Image