Skip to Content

Je Beste En Slechtste Eigenschap Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Je Beste En Slechtste Eigenschap Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Je sterrenbeeld bepaalt niet dat je karaktereigenschappen vaststaan.

Afhankelijk van wat we meemaken kunnen onze karakters nogal veranderen.

Als je het gevoel het dat je soms jezelf niet bent en dat negatieve energie iemand anders van je heeft gemaakt betekent dit misschien dat je het slechtste van je sterrenbeeld te verduren krijgt.

Als het leven een negatieve wending krijgt en het ons op geen enkele manier lukt om ons voldaan, sterk en positief te voelen vallen we vaak ten prooi aan onze onzekerheden.

Je kunt jezelf gemakkelijk uit het oog verliezen, maar je moet eigenlijk een manier zien te vinden om erboven te staan en weer aan je zelfvertrouwen te werken!

Precies weten wat je slechtste karaktereigenschappen zijn is de beste manier om te weten waarnaar je op zoek bent zodra je onderuit dreigt te gaan, en je meest gewaardeerde karaktertrekken zullen je zeker helpen om te benadrukken wat je wilt bereiken. 

RAM

Je Beste En Slechtste Eigenschap Op Basis Van Je Sterrenbeeld

BESTE EIGENSCHAP:

Het beste eigenschap van de ram is dat ze een ijzersterke wil hebben en dat ze sterk en dapper zijn. Ze helpen zwakkere mensen vol passie in hun strijd. Ze laten anderen geen levens leiden die slechter zijn dan ze verdienen.

Ze zijn volwassen en komen voor anderen op – waaronder vrienden en familie. Als ze te hulp schieten hebben ze echt het beste met de ander voor.

Ze geven geweldig advies en kunnen erg mededogend zijn. Ze zijn spannende en interessante lovers.

SLECHTSTE EIGENSCHAP:

De slechtste eigenschap van de ram is dat ze egoïstisch kunnen zijn en te trots op hun eigen kunnen. Ze beginnen te geloven dat ze alles beter kunnen.

Ze maken van een mug een olifant en daardoor krijgen zij en de mensen met wie ze omgaan te maken met echte problemen.

Ze zijn impulsief en daarom maken ze eigenlijk nooit iets af. Ze gaan roekeloos verder met het volgende en verwachten dan dat anderen hun troep opruimen.

STIER

Je Beste En Slechtste Eigenschap Op Basis Van Je Sterrenbeeld

BESTE EIGENSCHAP:

Ze geven echt om het welzijn van andere mensen. Ze zijn vriendelijk en empathisch en hun emotionele en spirituele balans hangt af van de algemene kwaliteit van de levens van de mensen die ze kennen, over gehoord hebben of over gelezen hebben. 

Ze voelen de behoefte om de comfort van anderen te waarborgen en ze doen dit maar al te graag, ze doen niet alsof. Ze hebben er een hekel aan als andere mensen lijden.

Ze gedragen zich op een manier dat het moreel in hun familie en gemeenschap hoog in het vaandel blijft staan, omdat ze geloven dat dit kan helpen voorkomen dat mensen onnodig gekwetst zullen raken.

Ze zijn gulle en emotionele lovers, ze ontvangen en geven graag genot in hun relatie.

SLECHTSTE EIGENSCHAP:

Ze kunnen geobsedeerd raken door hun eigen comfort en materiele spullen op een obsessieve manier verzamelen.

Ze kunnen gefixeerd raken op de materialistische kant van het leven en weinig ruimte overlaten voor spiritualiteit en de zorg voor anderen.

Hun behoefte aan comfort en hun hedonisme kan de pan uit vliegen en ervoor zorgen dat ze extreem lui worden en zelfs iets leuks doen een klus wordt.

Ze hebben een tirannieke, koppige kant die je maar moeilijk de baas kunt zijn als ze hun slechtste eigenschappen laten zien. Zowel hun vriendschappen als relaties kunnen nooit slagen als ze zich zo opstellen.

TWEELINGEN

Je Beste En Slechtste Eigenschap Op Basis Van Je Sterrenbeeld

BESTE EIGENSCHAP:

Tweelingen zijn sociaal en kunnen met iedereen door één deur. Ze nemen geregeld contact op met hun vrienden. Ze zijn normaal gesproken erg populair in verschillende groepen.

Ze zijn scherp en nogal ad rem. Hun humor is hun beste eigenschap. Tweelingen zijn altijd in beweging – ze hebben gewoon te veel te doen.

Ze genieten echt van het leven en alles wat dat met zich meebrengt. Tweelingen oordelen niet; ze accepteren mensen zoals ze zijn.

SLECHTSTE EIGENSCHAP:

Tweelingen komen gemakkelijk empathie tekort. Ze denken er soms niet over na dat hun acties of woorden anderen kunnen kwetsen.

Hun manier van denken zorgt ervoor dat ze anderen beledigen omdat ze geloven dat wat zij als de waarheid zien geuit moet worden.

Ze veranderen vaak van gedachten, maar kunnen geen sorry zeggen.

Ze zijn het type dat roddelt en achter iemands rug praat om de sociale ladder te beklimmen.

Hun carrière en sociale stand lijken belangrijker dan de emoties van de mensen die om hen geven.

KREEFT

Je Beste En Slechtste Eigenschap Op Basis Van Je Sterrenbeeld

BESTE EIGENSCHAP:

Ze zijn altijd zorgzaam naar mensen toe. Ze staan altijd klaar om anderen te helpen en om anderen het gevoel te geven dat ze belangrijk zijn en gewaardeerd worden.

Omdat ze gevoelig zijn voor menselijke zwakte kunnen ze niet tegen egoïstisch gedrag.

Kreeften zijn zorgzaam. Ze luisteren naar mensen en helpen hen met ziel en zaligheid om hun problemen op te lossen en geven hen het beste advies.

Ze zijn erg verantwoordelijk op hun werk en hebben een geweldige werkhouding. In hun familie en relaties zijn ze meteen bereid om met hun partners samen te werken en geven ze hen veel liefde.

SLECHTSTE EIGENSCHAP:

Ze kunnen zo overgevoelig zijn dat ze geloven dat mensen hen opzettelijk proberen te kwetsen.

Ze kunnen hun gevoelens niet gescheiden houden van de bedoelingen en meningen van anderen.

Ze vinden het erg moeilijk om te begrijpen dat de acties van anderen gebaseerd zijn op hun eigen perspectief en manier van leven.

Het lijkt alsof iedereen het op hen gemunt heeft. Ze moeten minder op hun hoede zijn en leren om mensen meer te vertrouwen.

LEEUW

Je Beste En Slechtste Eigenschap Op Basis Van Je Sterrenbeeld

BESTE EIGENSCHAP:

Leeuwen kunnen erg eerlijk en tolerant zijn. Ze weten goed het verschil tussen goed en kwaad en passen dit op hun eigen gedrag toe.

Ze realiseren zich dat ze ernaast zitten en zijn niet bang om zich te verontschuldigen. 

Gezien het feit dat ze zich erg bezighouden met hun ego snappen ze de kwetsbaarheid van het ego van anderen en proberen ze om hun niet te kwetsen.

Ze zijn open en kunnen goed communiceren. Vrienden en familie zijn hun prioriteit.

Leeuwen zijn trouw aan de mensen om wie ze geven. Ze geven vaak complimenten aan degenen van wie ze houden en ze overspoelen hen met aandacht.

Dit is voor hen gewoon de meest natuurlijke manier om hun gevoelens te uiten.

SLECHTSTE EIGENSCHAP:

Ze kunnen veel te eerlijk zijn en daardoor onbeleefd overkomen en mensen kwetsen.

Hun verlangen om hun eigen grootheid te benadrukken zorgt ervoor dat ze alles overdrijven. Ze kunnen er te extravagant uitzien of zich te extravagant gedragen. 

De behoefte om hun ego te strelen zorgt ervoor dat ze eigenlijk geen vertrouwen hebben in zichzelf.

Ze proberen altijd iets extreems te doen of te zijn om het gevoel te hebben dat ze ertoe doen.

Hun relaties lijden daar uiteraard ernstig onder. Ze zijn niet eerlijk over wie ze zijn en wat ze nodig hebben en dat weerhoudt hen ervan om gezonde relaties te hebben.

MAAGD

Je Beste En Slechtste Eigenschap Op Basis Van Je Sterrenbeeld

BESTE EIGENSCHAP:

Maagden zijn meestal erg vriendelijk en teder. Ze helpen graag anderen en geven hen advies.

Ze zien de wereld op hun ongebruikelijke en vooral praktische manier. Ze begrijpen echter wel dat dit niet voor iedereen geldt.

De beste eigenschap van de maagd is dat ze anderen niet bekritiseren, maar ze juist advies en hulp bieden.

Ze lossen problemen op voordat ze überhaupt ontstaan omdat ze alles om hen heen erg gedetailleerd analyseren en onderzoeken.

Ze zijn fantastische vrienden en partners omdat ze luisteren, goed kunnen communiceren en ze hun naasten begrijpen.

SLECHTSTE EIGENSCHAP:

Hun slechtste eigenschap kan zijn dat ze mensen bekritiseren en over mensen oordelen die niet aan hun ideaalbeeld voldoen.

Ze kunnen erg materialistisch zijn en anderen veroordelen op basis van hun werk of bezittingen. Ze kunnen geobsedeerd raken door geld.

De vrouwelijke maagd kan bijvoorbeeld met een rijk iemand trouwen of te veel aandacht besteden aan hoe mensen eruitzien. Dit weerhoudt hen ervan om gezonde, gelukkige en eerlijke relaties op te bouwen.

WEEGSCHAAL

Je Beste En Slechtste Eigenschap Op Basis Van Je Sterrenbeeld

BESTE EIGENSCHAP:

Ze hebben een goed en attent hart voor anderen zonder dat ze daar iets voor terugverwachten.

Ze willen altijd eerlijk zijn, maar begrijpen wel dat het leven niet altijd eerlijk is.

Desondanks blijven ze gelukkig en positief. Ze behandelen mensen goed omdat ze dit willen en hebben het gevoel dat het hun verantwoordelijkheid als mens is om vriendelijk te zijn tegen andere mensen.

Ze verspreiden graag schoonheid en vrede in de wereld en vinden dat een beloning an sich.

Anderen hoeven hun acties niet te beantwoorden om hen het gevoel te geven dat ze gewaardeerd worden.

Ze zijn gul, zorgzaam en onbaatzuchtig en zijn geweldige partners en vrienden.

SLECHTSTE EIGENSCHAP:

Ze vinden het veel te belangrijk wat eerlijk is en wat niet. Ze gaan ervan uit dat mensen altijd de juiste keuze maken, iets wat nauwelijks mogelijk is.

Ze kunnen laaiend worden wanneer anderen hier niet juist op reageren en ze spelen passief-agressieve spelletjes om hen weer terug te krijgen.

Ze worden wanhopig en boos wanneer ze zich realiseren dat deze wereld niet altijd eerlijk is en dit beïnvloedt hun vriendschappen en relaties.

SCHORPIOEN

Je Beste En Slechtste Eigenschap Op Basis Van Je Sterrenbeeld

BESTE EIGENSCHAP:

Oneindig loyaal omschrijft de schorpioen het best. Ze hebben erg intense emoties, maar kunnen daarmee omgaan. Ze realiseren zich dat anderen niet verantwoordelijk zijn voor hun emoties.

Ze houden hun gevoelens niet verborgen, maar uiten ze liever.

Ze accepteren het als ze iets slechts overkomt en dit maakt ze sterker.

Ze barsten van de passie, maar ze gebruiken dit voor goede dingen, niet om macht te krijgen en wraak te nemen op iemand die hen heeft gekwetst.

SLECHTSTE EIGENSCHAP:

Ze kunnen erg bezitterig, overheersend en onverzoenlijk zijn. Ze hebben altijd het idee dat ze kunnen bepalen wat anderen doen.

Mensen kunnen dit niet lang aan en vertrekken vaak. Schorpioenen zijn bang dat iemand hen voor gek zal zetten. Ze verspillen veel te veel energie om ervoor te zorgen dat dit nooit gebeurt.

Als ze iets slechts overkomt en iemand inderdaad misbruik van ze maakt zijn ze lang gekwetst en missen ze daardoor veel mooie dingen die het leven te bieden heeft.

BOOGSCHUTTER

Je Beste En Slechtste Eigenschap Op Basis Van Je Sterrenbeeld

BESTE EIGENSCHAP:

Ze zijn optimistische, zorgeloze vlindertjes. Ze laten negatieve gebeurtenissen er niet voor zorgen dat ze hun levenslust kwijtraken.

Ze blijven overal het goede in zien.

Ze zien fouten van andere mensen door de vingers en letten niet veel op imperfecties.

Ze geven om de kern en dus om het hart van mensen. Ze hebben een voorgevoel dat ze helpt om de ware bedoelingen van mensen te achterhalen.

Boogschutters zien hen en de wereld om hen heen helder in en hun kennis maakt hen nogal gevat. 

SLECHTSTE EIGENSCHAP:

Ze vragen zich heel lang af of anderen oprecht zijn. Ze irriteren zich nogal aan mensen die zich anders voordoen, die anderen om de tuin leiden en die liegen over wie ze werkelijk zijn.

Boogschutters kunnen andere mensen erg strenge criteria en regels opleggen die niet voor henzelf gelden.

Ze verwijderen gemakkelijk mensen uit hun leven als ze denken dat deze mensen hen als vuil hebben behandeld.

Ze verwachten veel te veel van anderen terwijl ze onderhand niet hetzelfde teruggeven.

STEENBOK

Je Beste En Slechtste Eigenschap Op Basis Van Je Sterrenbeeld

BESTE EIGENSCHAP:

Steenbokken zijn behulpzaam en gul. Ze kunt altijd op hen rekenen, zelfs als je bij niemand anders kunt aankloppen.

Ze raken niet overweldigd door de wereld en zien de wereld helder voor zich, waaronder de goede en slechte kanten.

Ze bereiden zich voor op de wereld door hun gezonde verstand te gebruiken. Ze sparen geld en ze maken gezonde plannen om voor een toekomst te zorgen.

Ze weten dat je alles zelf moet verdienen in dit leven en dat je hard moet werken om dat voor elkaar te krijgen.

Familie en hechte vrienden zijn hun prioriteit. Ze gedragen zich ook erg verantwoordelijk op hun werk en in het leven in het algemeen.

SLECHTSTE EIGENSCHAP:

Hun slechtste eigenschap is dat ze iets maar niet lijken te kunnen accepteren wat niet hun eigen mening en/of idee was. Ze hebben het gevoel dat ze zelf wel weten wat klopt en ze moeten anderen ervan overtuigen dat zij hen blindelings volgen.

Ze geloven dat zij al het werk doen in hun familie of gemeenschap. Ze klagen vaak hoe slecht zij het hebben vergeleken met anderen die alles maar in hun schoot geworpen krijgen.

Tiranniek is misschien het beste woord om hun karakter te omschrijven. Ze lijken niet te kunnen accepteren dat anderen zonder oordeel hun eigen beslissingen mogen maken. 

WATERMAN

Je Beste En Slechtste Eigenschap Op Basis Van Je Sterrenbeeld

BESTE EIGENSCHAP:

Ze zijn nuchter wat de wereld betreft. Ze laten zich niet van de wijs brengen door de oordelen van anderen.

Ze leven volgens hun eigen regels en vinden dat hun maatstaven de norm zouden moeten zijn.

Ze geloven dat ze zelf bepalen hoe hun leven eruitziet, want zij zijn de enigen die in hun eigen hoofd kunnen kijken.

Ze respecteren evengoed de meningen van anderen omdat zij ook willen dat hun meningen gerespecteerd worden.

Ze accepteren kleine eigenaardigheden van anderen en genieten hier als geen ander sterrenbeeld van.

Ze zijn erg geduldig en vriendelijk en zijn echt fantastische vrienden.

SLECHTSTE EIGENSCHAP:

Ze geloven soms dat hun eisen de norm horen te zijn en dat iedereen die moet respecteren. Andere mensen horen hun idealen te delen.

Ze proberen zelfs om anderen te doen inzien wat ze moeten veranderen om een beter leven te krijgen.

Ze reageren niet goed op de emoties van anderen en geven zichzelf het recht om te analyseren of iemand het recht wel heeft om zich zo te voelen.

Ze realiseren zich niet dat mensen allemaal verschillend reageren op een emotioneel niveau en dat ze begripvol en empathisch horen te zijn.

VISSEN

Je Beste En Slechtste Eigenschap Op Basis Van Je Sterrenbeeld

BESTE EIGENSCHAP:

Ze zijn één met alles wat menselijke emoties symboliseert. Ze begrijpen anderen nog beter dan ze zichzelf begrijpen. 

Hun voorgevoel laat hen de ware gevoelens en verlangens van anderen begrijpen die niet worden verwoord.

Ze zijn erg goed als medium om deze emoties te absorberen en die aan anderen terug te geven middels begrip en compassie.

Ze accepteren dat mensen anders zijn en zien hun tekortkomingen door de vingers, ze zullen de mensen altijd dankbaar blijven die hen hetzelfde teruggeven.

SLECHTSTE EIGENSCHAP:

Ze zitten continu met het hoofd in de wolken en kunnen de echte wereld niet aan.

Aan de ene kant doen ze gewoon alsof er geen lelijke en verschrikkelijke dingen bestaan in deze wereld.

Aan de andere kant verzinnen ze andere manieren om troost te vinden. Ze raken vaak aan de verslavende middelen om om te kunnen gaan met de stress.

Als ze mensen niet dichtbij laten om geholpen te worden kan dit erg uit de hand lopen. Ze zullen zelden hun zwakke kanten toegeven.

Als ze niet de kracht vinden om dit toch te doen zal hun wereld instorten.

Ze kunnen zelfs gezondheidsproblemen ontwikkelen vanwege het gevoel dat ze de stress en de lelijke dingen in de wereld om hen heen niet aankunnen.

Je Beste En Slechtste Eigenschap Op Basis Van Je Sterrenbeeld