Skip to Content

Hoe Je Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld Kunt Stoppen Met Geobsedeerd Te Zijn

Hoe Je Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld Kunt Stoppen Met Geobsedeerd Te Zijn

Geobsedeerd zijn door een persoon overkomt niet alleen andere mensen. Of je nu verliefd op iemand bent of een breuk achter de rug hebt, er zijn momenten waarop je je gedachten niet onder controle lijkt te hebben en je geobsedeerd lijkt te zijn. Wat je ook doormaakt, je sterrenbeeld kan je meer beïnvloeden dan je denkt.

En ram sluit zich bijvoorbeeld af en raakt onthecht als ze geconfronteerd worden met het feit dat ze gevoelens voor iemand hebben. Kreeft raakt daarentegen geobsedeerd door mensen en denkt dan dat de hele wereld erover moet horen.

Maak je geen zorgen, we vertellen je alles wat je moet weten over hoe elk sterrenbeeld zich gedraagt als ze over iemand heen proberen te komen.

Hoe op basis van je sterrenbeeld te stoppen met geobsedeerd te zijn

Hoe Je Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld Kunt Stoppen Met Geobsedeerd Te Zijn

Ram

Ram, er is niets mis met toegeven aan jezelf dat je misschien een fout hebt gemaakt. Tuurlijk, je bent een sterke, zelfvoorzienende vrouw die geen man nodig heeft.

Maar je verspilt ook je tijd door over hem te dagdromen en te controleren of hij iets op Instagram heeft gepost. Hij wil duidelijk niet bij je zijn. Wat betekent dat er geen reden is voor jou, een vangst, om geobsedeerd te zijn.

Houd jezelf met iets anders dan je liefdesleven bezig. Blijf zoveel mogelijk uit zijn buurt en schuw niet om je gebroken ego te genezen.

Stier

Stier, neem geen genoegen met iets dat je niet verdient. Je geeft er de voorkeur aan om je kostbare tijd en energie niet aan mensen te verspillen die niet eens van plan waren om de rest van hun leven bij je te blijven (hoe durven ze!?)

Maar soms moet je onder ogen zien dat sommige mensen je leven binnenkomen om je een les te leren en weer weggaan.

En we weten dat je voor altijd boos en geïrriteerd wilt blijven omdat je niet kunt begrijpen waarom niemand niet zo geobsedeerd zou zijn door jou als jij door hen. Maar je kunt die energie beter ergens anders dan daarheen kanaliseren.

Tweeling

Als Tweeling betekent geobsedeerd door iemand zijn, het overdenken en alles analyseren wat ze ooit hebben gezegd, gedaan of beloofd.

En als je er eindelijk achter komt dat je geobsedeerd bent door de verkeerde man, dan doe je alsof het je niets doet. Oh, je gaat met vrienden uit, kijkt naar andere mannen en zorgt ervoor dat iedereen weet dat het ‘goed’ met je gaat.

Maar dat is niet zo. En, de beste manier om te stoppen met geobsedeerd te zijn over iemand voor een Tweeling lijkt te zijn om de emoties onder ogen te zien die je probeert te verbergen.

Dus misschien wil je met iemand praten die je vertrouwt, schrijven over wat je doormaakt, of een moment nemen om te genezen voordat je geobsedeerd raakt door iemand anders.

Kreeft

Kreeft raakt niet geobsedeerd door mensen. Ze raken geobsedeerd door het hele concept van relaties, de fantasie, de liefde. Wanneer de ander niet hetzelfde enthousiasme deelt, dan raken ze diepbedroefd. En weten ze niet hoe ze verder moeten.

Misschien kun je connecties leggen tussen jou en je sterrenbeeld? Als een Kreeft, kun je beter met je BFF samenzijn dan alleen te gaan zitten, en op Instagram ‘het object van je verlangen’ te zoeken, en te controleren wat hij van plan is.

Leeuw

Leeuwen zijn ‘hopeloos aan je toegewijd’. Het is voor hen moeilijk om over iemand heen te komen die ze leuk vinden. Als een Leeuw, wil je waarschijnlijk schreeuwen en gillen wanneer iemand zijn naam noemt of met hem om durft te gaan als jij er niet bent.

Maar je hoeft je breuk (of een verliefdheid die niet wederzijds is) niet publiekelijk bekend te maken.

Tuurlijk, je wilt ervoor zorgen dat iedereen weet hoe geweldig het met je gaat zonder hem. Hoe onaangedaan je bent na de breuk, of hoeveel plezier je hebt met iemand anders. Maar misschien heb je daar spijt van als je voor de miljoenste keer weer bij hem terug bent.

Maagd

Als Maagd na een breuk geobsedeerd is door iemand, dan nemen ze vaak hun toevlucht tot een miljoen vragen. Ze heroverwegen elke keuze die ze ooit hebben gemaakt en blijven stilstaan bij alles wat er is gebeurd. Of erger nog, ze beginnen over de persoon te praten waar ze geobsedeerd door zijn. Ze denken namelijk dat dat gaat helpen.

We hoeven niet eens te bespreken wat er mis is, toch? Concentreer je voor de verandering eens op jezelf. Besteed niet te veel tijd aan het nadenken over het verleden wanneer je aan jezelf kunt werken. Zodat je de favoriete perfectionist van de dierenriem kunt blijven.

Weegschaal

Als (schaamteloze) seriële dater raken Weegschalen niet zo vaak door mensen geobsedeerd. Tuurlijk, als een Weegschaal, schuw je het niet om je aan iemand te binden die je echt, echt leuk vindt. Maar jij bent eerder degene die weggaat dan andersom.

Maar als jij degene bent die naar iemand hunkert, dan word je een beetje overdramatisch. Of je nu een jaar lang mannen afzweert of besluit om in een opwelling de wereld rond te reizen. Je zult vroeg of laat met die opgebouwde emoties moeten dealen.

Schorpioen

We kunnen niet anders dan ons slecht voelen over Schorpioenen. Oh, ze hebben de reputatie om te spelen, zich niet aan relaties te binden, en het uit te maken als ze zich vervelen. Maar dat is niet het geval als ze iemand vinden met wie ze meer tijd willen doorbrengen.

Ze hebben echter de neiging om de connectie over het hoofd te zien en te beseffen wat ze hadden. En het pas te zien wanneer ze dingen beëindigen. Als Schorpioen, hoe ga je om met geobsedeerd zijn over iemand waarvan je niet eens wist dat je hen wilde?

Zoek iets anders om over te obsederen (niet iemand anders, iets anders). Richt je aandacht op een nieuw carrièrepad, een nieuwe hobby of een sport.

Boogschutter

Boogschutter verwacht nooit dat iemand anders er een punt achter zet. Als de optimist van de dierenriem, ben je niet geobsedeerd over iemand omdat je diegene terug wil of omdat je een oogje op hen hebt. Eigenlijk ben je geobsedeerd omdat je niet kunt begrijpen waarom ze jou niet net zo leuk vonden als jij hen.

En je hoeft je geen zorgen te maken dat je obsessie lang duurt. Omdat je naar de zonnige kant van de dingen kijkt. Dus ga je hem vergeten op het moment dat je iemand ontmoet die compleet anders is dan hem. Of het moment dat je geobsedeerd raakt door iets dat niet eens met relaties te maken heeft.

Steenbok

Als Steenbok ben je het zat om in en uit relaties te komen. Je waardeert je tijd en energie veel te veel om het aan iemand te verspillen die de moeite niet waard is. Je begint geobsedeerd te raken over die iemand omdat je nog niet klaar bent om te erkennen dat hij niet de ware voor je was.

Hoewel je misschien wat tijd nodig hebt om de plannen die je voor je relatie had te herschrijven, ben je misschien verbaasd over hoe snel je in staat bent om terug te veren.

Waterman

Oh, Waterman. Uit elkaar gaan is moeilijk voor je omdat je gevoelig bent. Je ervaart alles honderd keer intenser dan andere sterrenbeelden. Geobsedeerd zijn over iemand die je hart brak, gebeurt omdat je niet over het feit heen kunt komen dat iemand zo gemeen zou zijn.

Waterman, je bent een sociale vlinder. Schroom niet om jezelf met vrienden en familie te omringen als je over iemand heen probeert te komen. Zorg ervoor dat je BFF weet dat ze je telefoon uit je hand moet slaan wanneer je iemands Instagram-profiel probeert op te zoeken.

Vissen

In tegenstelling tot wat anderen denken, gaat Vissen beter om met uit elkaar gaan dan andere sterrenbeelden. Natuurlijk is het niet te min voor hen om een obsessie voor iemand te hebben. Het punt is niet dat ze niet weten hoe ze met de emotionele achtbaan waar ze op zitten moeten omgaan.

Ze zijn vrij goed in het uitzoeken wat er aan de hand is en het probleem rechtstreeks aan te gaan. Zorg er als Vissen voor dat je met positieve, opbeurende mensen omgaat die je alles laten vergeten over degene die je aandacht niet verdient.