Skip to Content

Je Verdient Iemand Die Je Elke Avond Appt Om “Welterusten” Te Zeggen

Je Verdient Iemand Die Je Elke Avond Appt Om “Welterusten” Te Zeggen

Ik weet dat je mannen zat bent die nergens goed voor zijn. Je bent de spelletjes via de app zat, dat je genegeerd wordt en voor lief wordt genomen.

Ik weet dat je uitgeput bent geraakt door je uiterste best te doen en daar het slechtste voor terug te krijgen. Ik weet dat je meer wilt. Je zou ook meer moeten willen. Je verdient meer.

Je verdient een partner die je nooit “welterusten” vergeet te appen. Zo simpel is het. De meeste mannen vinden dit complex.

Zo’n appje van je liefdespartner krijgen lijkt misschien een klein gebaar, maar het is alles.

Hij denkt aan jou voordat hij gaat slapen. Zijn gedachten zijn bij jou. Hij geeft om je. Hij wil jou in zijn leven. Je bent zijn prioriteit. 

Ja, dit zit allemaal in die kleine maar attente en romantische boodschap die hij je stuurt.

Je Verdient Iemand Die Je Elke Avond Appt Om “Welterusten” Te Zeggen

Zo iemand heb je nodig. Iemand die simpele dingen niet complex maakt zoals een berichtje om je welterusten te wensen. Iemand die zijn gevoelens niet voor je verborgen houdt en afstandelijk doet.

Je hebt geen man nodig die spelletjes speelt en die jou zijn daden of gebrek aan daden laat ontcijferen.

Je hebt niks aan iemand die je aan het lijntje houdt en die je het gevoel geeft dat jullie relatie meer betekent dan daadwerkelijk het geval is.

Iemand die meer gefocust is op het close worden tussen de lakens dan dat hij je echt wil leren kennen.

Je hebt geen man nodig die karig is met appen omdat hij met andere dingen ook karig zal omgaan.

Hij zal karig zijn met zijn gevoelens, tijd, genegenheid, warmte en liefde, en dat is niet hoe het hoort.

Je Verdient Iemand Die Je Elke Avond Appt Om “Welterusten” Te Zeggen

Hij hoort je overladen met kusjes. Hij zou je lang en stevig moeten knuffelen, zodat je je thuisvoelt in zijn armen.

Je partner hoort je te respecteren en begrip te tonen. Hij zou je moeten laten weten dat jij voor hem de enige bent en dat zijn gevoelens echt zijn.

Als hij dit niet kan, is hij niet de geschikte partner voor jou.

Je hebt een man nodig die dapper genoeg is om je te laten zien dat hij jou in zijn leven wil.

Hij is de enige die je een veilig gevoel zal geven. Hij zal je niet laten twijfelen aan zijn bedoelingen.

Hij zal zo eerlijk en open zijn dat je geen gemengde signalen hoeft te ontcijferen.

Hij zal je geruststellen en je piekeren de mond snoeren, hij zal je laten zien dat relaties niet pijnlijk horen te zijn en hij zal demonstreren dat liefde niet gelijk staat aan pijn.

Je Verdient Iemand Die Je Elke Avond Appt Om “Welterusten” Te Zeggen

Het is niet zo moeilijk. Hij hoeft alleen maar een “welterusten” appje sturen op zijn drukste dag.

Met dat simpele appje zal hij je laten zien dat hij altijd tijd voor je heeft, ook als zijn leven hectisch is.

Met dat simpele appje zegt hij dat je belangrijk voor hem bent en dat hij zich niet voor kan stellen dat de dag voorbijgaat zonder dat hij iets van je heeft gehoord.

Dus laat niemand je ervan overtuigen dat je behoeftig bent als je verwacht dat hij je appt, dat hij komt opdagen en dat hij moeite doet.

Het is niet te veel gevraagd — het is niets minder dan wat jijzelf bereid zou zijn om hem te geven. Het is niet buitengewoon. Het is op de simpelste manier laten zien dat je om iemand geeft.

Als jij moeite in hem steekt hoort hij dat te beantwoorden. De relatie heeft twee mensen nodig. Liefde moet van beide kanten komen. Als dat niet het geval is, is het geen ware liefde.

De meeste vrouwen maken zich schuldig aan een enorme fout: we geven te veel en nemen genoegen met erg weinig wat onze partner betreft.

Je Verdient Iemand Die Je Elke Avond Appt Om “Welterusten” Te Zeggen

We worden te beschikbaar. We laten alles vallen om bij hem te zijn. We sturen steeds als eerste een app. We appen zelfs nog een keer als hij niet antwoordt.

We vergeten onze levens en focussen ons op hem. We negeren onze eigen behoeftes en zetten zijn behoeftes op de eerste plaats.

Hoewel we het liever niet toegeven, is het gewoon zo. En het is hoog tijd dat we hiermee kappen.

Niet alleen omdat dit gedrag ervoor zorgt dat je man zich terugtrekt, maar omdat deze aanpak ons nooit gelukkig zal maken.

Ja, vrouwen moeten ook een “welterusten” appje sturen — we moeten inzet tonen. Maar alleen als we de juiste partner hebben.

Alleen een man die je tegemoetkomt is je moeite waard, een man die bereid is om met zijn daden te laten zien dat hij om je geeft en hij je respecteert.

De liefde moet in elk opzicht beantwoord worden, van het begin tot het eind. Je moet terugkrijgen wat je bereid bent te geven, anders is het nutteloos.

Geloof een man daarom niet die zegt dat hij het te druk heeft om je “welterusten” te appen. 

Niemand heeft het zo druk. Als hij om je gaf, zou hij je appen — en niet alleen ’s avonds laat, maar ook ’s ochtends en ’s middags.

Zo’n man verdien je. Een man die ervoor zorgt dat appen, liefhebben en voor je klaarstaan moeiteloos lijkt. Neem nooit genoegen met minder.

Je Verdient Iemand Die Je Elke Avond Appt Om “Welterusten” Te Zeggen