Skip to Content

Mannen Gerangschikt Van Meest Tot Minst Toxisch, Op Basis Van Hun Sterrenbeeld

Mannen Gerangschikt Van Meest Tot Minst Toxisch, Op Basis Van Hun Sterrenbeeld

1. Schorpioen

Mannelijke schorpioenen staan zeker bovenaan deze lijst met toxische mannen. Ze zijn gepassioneerd en volhardend, dat is zeker waar, maar ze gebruiken die eigenschappen voor slechte dingen.

Ze zijn control freaks die alles onder controle moeten hebben. Ze kunnen erg goed manipuleren en spelletjes spelen.

Ze hebben diep vanbinnen zeker emoties, maar ze begraven die om verborgen te blijven. In plaats daarvan kiezen ze ervoor om kil en afstandelijk te zijn.

Je wilt geen ruzie met de schorpioen. Als ze zich ook maar een beetje bedreigd voelen zullen ze meteen terugslaan. Soms hebben ze hun eigen acties niet eens in de hand vanwege hun wraakzuchtige karakter en agressieve gedrag.

Ze staan zeker bovenaan als de meest toxische mannen ooit.

2. Leeuw

Mannelijke leeuwen hunkeren net zo naar macht als mannelijke schorpioenen. Hun gedrag slaat over van vriendelijk en verleidelijk tot arrogant, maar niet snel genoeg om je te waarschuwen dat je de benen moet nemen.

Hun ego slaat de pan uit en als je het hen vraagt zijn zij de belangrijkste mensen op aarde. Dit is waarom ze slechte partners zijn. Ze zijn te egoïstisch en ze geven niet veel om de ander.

Hun karakter lijkt bijna narcistisch omdat ze het meest van zichzelf houden. En als het nodig is zijn ze zover om iedereen te verraden voor eigen gewin.

Allereerst zijn ze charmant en knap, bijna magnetisch, wat erg gevaarlijk is. Dit is hoe ze je naar binnen hengelen en dan maken ze misbruik van je.

3. Ram

Mannen die met dit sterrenbeeld worden geboren hebben een kort lontje. Als ze niet meteen hun zin krijgen zullen ze agressief worden en tijdens die agressieve momenten kunnen ze niet helder denken. Ze zijn eigenlijk tot alles in staat.

Hun slechte stemming is iets dat je alleen maar verwart. Het ene moment ben je het middelpunt van zijn wereld en het andere geeft hij geen moer om je.

Ze zijn impulsief en reageren bijna meteen zonder dat ze er eerst nadenken. Ze kunnen daarom vreselijk zijn en misschien verontschuldigen ze zich later. Maar als ze de kans krijgen zullen ze zich precies hetzelfde gedragen.

4. Steenbok

Steenbokken hebben vele potentie om toxisch te worden. Ze zijn vervelende betweters en ze accepteren het niet wanneer ze ongelijk hebben. Dit zorgt ervoor dat ze je waarschijnlijk verzekeren van dingen die in hun ogen juist zijn, terwijl jij weet dat ze dit niet zijn.

Maar nadat iemand continu hetzelfde herhaalt en je zodoende probeert te hersenspoelen, begin je het ook echt te geloven.

Steenbokken kunnen manipulators van wereldklasse worden als ze dat willen. 

Als ze iets willen zullen ze het koste wat kost krijgen en dit maakt hen erg gevaarlijk. Ze staan erom bekend dat ze pessimistisch zijn en dat ze vooral nooit vergeven.

5. Maagd

Mannelijke maagden zullen je zeker onder druk zetten om perfect te worden. Ze zullen je gedrag erg veel analyseren en als ze niet tevreden zijn zullen ze kritiek op je uiten.

Hun punten van kritiek zullen je een voor een naar beneden sleuren, je zelfbeeld kapotmaken en er geleidelijk voor zorgen dat je minder zelfverzekerd bent, alsof je niet goed genoeg bent.

Ze koesteren voor altijd een wrok en ze zullen nooit loslaten.

6. Kreeft

Kreeften zijn emotioneel, maar deze emoties maken het soms te erg. Ze beginnen te piekeren en komen altijd op de proppen met het ergst mogelijke scenario.

Dus als je bijvoorbeeld uit bent met vrienden en je je telefoon niet opneemt, zal een kreeft automatisch denken dat je bij iemand anders bent en vreemdgaat.

Dit kan leiden tot jaloerse uitbarstingen. 

Ze zijn geweldig als het op het manipuleren van de emoties van anderen aankomt. Als je je schuldig voelt voor iets wat je hebt gedaan dat jij gewoon normaal acht, komt dat omdat de kreeft je gemanipuleerd heeft om te denken dat je iets verkeerd doet.

En dit komt allemaal door hun onzekerheid. 

7. Tweelingen

Tweelingen zijn harde bikkels. Ze passen zich snel aan aan verandering, maar dit komt omdat ze zelf verschillende kanten hebben die ze verborgen houden.

Ze gedragen zich naar de situatie, wat geen betrouwbare indruk achterlaat. Je weet nooit wat er echt in hen omgaat.

Tweelingen kunnen als geen ander een plan verzinnen. Hoe duivels dit plan ook is, ze zullen ermee doorgaan als ze dat besloten hebben.

Zelfs als het plan ontworpen is om anderen te kwetsen zullen ze het doen als ze het gevoel hebben dat dat moet.

8. Stier

Stieren zijn niet slecht, maar hun grootste tekortkoming is hun bezitterigheid en dit kan hen toxisch maken. Ze raken gehecht aan een iemand en ze worden dan te aanhankelijk.

Ze willen diegene alleen voor zichzelf houden. Het woord ‘delen’ staat niet in hun woordenboek. Daarom verstikken ze hun partners en laten ze geen ruimte voor zichzelf over. 

Daarnaast hebben ze echt een kort lontje. Ze worden erg snel boos en het duurt een hele poos voordat ze zijn afgekoeld, wat ook een signaal kan zijn van potentieel toxisch gedrag.

9. Boogschutter

Boogschutters kunnen hun mond niet houden. Ze zeggen de meest ongepaste dingen in de meest onhandige situaties.

Ze willen de ster van de show zijn en ze zullen iedereen elimineren die hen in de weg staat — zelfs hun date.

Hun manieren zijn belabberd en niets kan ervoor zorgen dat ze iemand anders niet kwetsen als het een stap is in het plan om hun zin te krijgen.

10. Vissen

Vissen zijn niet zo toxisch. Ze zijn erg gevoelig en emotioneel. Door die emoties kunnen ze potentieel toxisch worden, omdat ze je kunnen gaan manipuleren, hoewel dit zelden voorkomt.

Maar vissen zijn echt niet zo gevaarlijk omdat ze in werkelijkheid bang zijn en mensen te snel vertrouwen. De kans is groot dat zij degenen zullen zijn die gekwetst wordt in plaats van dat zij een ander kwetsen. Maar pas niettemin op emotionele chantage. Het kan gebeuren.

11. Waterman

Watermannen blijken uiteindelijk eerder emotioneel onbereikbaar te zijn dan toxisch. Ze vermijden het uiten van hun gevoelens en ze kroppen deze op. 

Alleen wanneer ze iemand echt leren kennen zullen ze zich openstellen. Tot dat moment zullen ze mensen wegjagen en zodoende onbedoeld iemand kwetsen.

12. Weegschaal

Het minst toxische sterrenbeeld — de weegschaal. Zelfs als iemand een weegschaal kwetst zullen ze geen wraak zoeken. Ze zullen waarschijnlijk een hele tijd een wrok koesteren, maar het zal niet gevaarlijk zijn.

Ze begrijpen dat we allemaal onze gebreken hebben, waaronder zijzelf en daarom zijn ze vergevingsgezind. 

Uiteindelijk zijn weegschalen het meest toxisch voor zichzelf. Ze hebben vaak zelfmedelijden en doen hier niks mee, wat sowieso een teken van destructief gedrag is.

Mannen Gerangschikt Van Meest Tot Minst Toxisch, Op Basis Van Hun Sterrenbeeld