Skip to Content

Sterke Vrouwen Zouden Liever Alleen Zijn Dan Hun Tijd Te Verspillen Aan Klootzakken

Sterke Vrouwen Zouden Liever Alleen Zijn Dan Hun Tijd Te Verspillen Aan Klootzakken

Ook al zijn sterke vrouwen waarschijnlijk in staat om klootzaken beter aan te kunnen dan de meeste vrouwen en mannen op deze aardbol, dit zou niet van ze moeten worden gevraagd – en ze zouden zeker gelukkiger zijn als ze het zouden laten gaan.

Daten kan makkelijk de beste manier zijn om je tijd en energie in te zetten, maar het kan net zo goed de slechtste manier zijn. Het lijkt vanzelfsprekend dat geen relatie perfect zal zijn, maar als het aantal imperfecte dingen tot een bepaalde hoogte toenemen, is er eigenlijk nooit een goed excuus om met je partner verder te gaan (of helemaal niet).

Zelfs als ze opvallend van je afhankelijk zijn en hun leven op een negatieve manier zal worden beïnvloed als jij er niet meer bent, wegen deze feiten niet op tegen de waarheid dat geluk in je leven wordt weggenomen door je toewijding aan je partner.

De meeste mannen hebben tenminste een kwaliteit die hen aantrekkelijk maakt, of het nou een strak lijf is, een knap uiterlijk in het algemeen, een bovengemiddeld IQ, of humor, ad rem zijn, etc.

Maar houd in je achterhoofd dat de meeste mensen tenminste een aantrekkelijke kwaliteit bezitten, dus is deze reden op zichzelf niet goed genoeg om een relatie te beginnen of deze niet uit te maken. Bovendien, de negatieve karaktertrekken die bijna altijd de positieve vergezellen – zoals liegen of vreemdgaan – lijken meer op keuzes dan op eigenschappen: dit is gedrag dat kan worden gecorrigeerd, maar die niettemin blijft bestaan.

Een manier om te voorkomen dat je dit soort relaties wordt ingesleurd, of om te voorkomen dat je mee naar beneden wordt gesleurd, is om oprecht gelukkig te zijn als je single bent, en om simpelweg open te staan voor extra geluk met iemand anders. Het lijkt er misschien op alsof single zijn eenzaam is, en dat kan ook zo zijn.

Maar een ongezonde relatie hebben kan ook ontzettend eenzaam zijn (misschien wel meer eenzaam zelfs). Om heel eerlijk te zijn moeten daden serieuzer worden genomen en beoordeeld dan woorden, en als je niet zo goed wordt behandeld als eigenlijk zou moeten, dan moet je doen wat voor beide partijen het beste is.

Related: Ik Zou Liever Single Blijven Dan Mijn Leven Verspillen Aan Een Onvolwassen Klootzak

Want uiteindelijk blijven deze relaties nooit aan (dat zou tenminste niet moeten), en hoe sneller deze eindigen, hoe sneller jullie allebei bij kunnen komen, verder kunnen gaan, en dichterbij het echte geluk kunnen komen.

Boeddha heeft het misschien wel het beste verwoord: “Jijzelf, net zoals iedereen in het hele universum, verdient jouw liefde en genegenheid.” We hebben allen een beperkte hoeveelheid tijd en energie in ons leven, en als we niet echt van onszelf houden, hoe kan een ander dan echt houden van ons?