Skip to Content

Vind Iemand Die Wat Meer Van Je Houdt Als Je Het Moeilijk Hebt

Vind Iemand Die Wat Meer Van Je Houdt Als Je Het Moeilijk Hebt

Het is makkelijk om in de gelukkige en liefdevolle tijden van iemand te houden als alles leuk is en makkelijk gaat, maar als je het moeilijk hebt heb je iemand nodig die in staat is om wat meer van je te houden.

Op iemands schouder uithuilen, kwetsbaar zijn in hun bijzijn terwijl de tranen over je wangen rollen… het is eigenlijk mooi. Want deze persoon zal degene zijn die alles weer recht zal zetten… met zijn of haar liefde en vriendelijkheid. 

Het is belangrijk om een partner te hebben die jou op je slechtst zal zien en die het waardeert als je je top voelt, want er is niet alleen sprake van liefde als je alleen van diegene houdt als het geweldig met ze gaat… maar juist als bij hen bent als ze zich belabberd voelen, hen helpt om zich weer beter te voelen en je hen geneest met je liefde. Is het tenslotte niet in voor- en tegenspoed?

Op de moeilijke dagen heb je je geliefde het meeste nodig en je zou niet bang moeten zijn om hen te laten weten dat je dit soort dagen hebt. Aan de andere kant zouden ze hiervan op de hoogte moeten zijn, zodat ze je weer beter kunnen laten voelen.

Alles is tenslotte eenvoudiger als je het niet alleen onder ogen hoeft te zien en ware liefde is sterker dan alle problemen die op je pad zouden kunnen komen.

Je bijzondere iemand moet echter iemand zijn die klaar is voor de problemen die gepaard gaan met jouw partner zijn; je wilt tenslotte niet met iemand eindigen die de benen neemt zodra jullie ergens tegenaan lopen.

En onthoud dat de liefde sterker is dan alles wat jullie geluk in de weg kan staan omdat de liefde depressie en zware tijden kan overleven zolang jullie beiden net zo verliefd op elkaar zijn en jullie bereid zijn om voor die liefde te vechten.

Laat me je iets vertellen dat ik zelf heb ervaren. Ik ben mijn baan kwijtgeraakt, maar mijn man wilde een dure nieuwe computer. Ik heb hem al mijn spaargeld gegeven, zodat hij hem kon kopen, maar ik hoopte toen dat ik thuis kon werken en hij gebruikte dat geld dus om een geweldige nieuwe laptop voor me te kopen.

Ik werk daar dagelijks mee en met het geld dat ik verdiend heb, heb ik de computer voor hem gekocht die hij zo graag wilde. Een andere man had me misschien wel gedwongen om van 9 tot 5 op kantoor te zitten, maar hij investeerde in me zodat ik iets kon doen wat ik leuk vond en ik ben dankbaar voor die zware dagen dat ik werkloos was omdat die me hier hebben gebracht. Ik heb dat aan zijn liefde en aandacht te danken.

Dat is slechts een van de vele voorbeelden van hoe mijn geliefde me heeft gesteund op moeilijke dagen en jij hebt ook zo iemand nodig; iemand die maar al te graag zijn geluk opoffert om jou gelukkig te maken, iemand die je zal steunen en die je helpt om je dromen uit te laten komen.

Ik lag een tijdje in het ziekenhuis toen we met elkaar uitgingen en hij kwam elke dag op bezoek en bleef tot hij werd gevraagd om te vertrekken. Dat heeft mij op een bepaalde manier genezen.

De waarheid is dat zware dagen niet zo zwaar zijn als je iemand hebt die ze met je doorbrengt… en die zijn uiterste best doet om je op te vrolijken. En echte liefde kan de zon tevoorschijn laten komen in de meest bewolkte lucht.

Dus als je op zoek bent naar een partner is het cruciaal om iemand te vinden die er voor je zal zijn op de moeilijke dagen, want dat is waar echte liefde werkelijk om draait.

Samen zijn en tegen alle verwachtingen ingaan… als alles uit elkaar begint te vallen… als je iemand hebt die je hand de hele tijd vasthoudt en zegt dat jullie het samen zullen overleven… het is echt niet zo eng en je zal het overleven. Want jullie doen het samen, tot het einde, en echte liefde is sterker dan wat dan ook.

Ik geloofde het waarschijnlijk niet eens voordat ik mijn man ontmoette… maar de waarheid is dat als je iemand hebt die in je gelooft en die voor je zorgt niets moeilijk is.

En je kunt geen rotzooitje maken die degene die van je houdt niet op kan ruimen, maar je moet echt om elkaar geven en elkaars geluk vooropstellen. 

Zodra je iemand vindt die jouw geluk vooropstelt zullen jullie voor altijd gelukkig met elkaar zijn en zullen ze je een goede reden geven om gelukkig te zijn. Op de moeilijke dagen, wanneer sterk blijven het moeilijkste is, zullen zij er zijn om hun kracht aan je te geven en zul je in staat zijn om samen met hen de last te dragen.

Ik kan je uit ervaring vertellen dat echte liefde echt de lasten van je schouders neemt. Het is altijd makkelijker om te vechten als er iemand achter je staat, iemand die je aanmoedigt om te slagen en iemand die het ook echt meent.

Ik weet eerlijk gezegd niet meer wanneer ik voor het laatst een zware dag heb gehad sinds ik verliefd werd op de liefde van mijn leven; zelfs toen ik dus werkloos was, was het niet echt moeilijk omdat hij in me geloofde en me ervan overtuigde dat ik alles kan.

Je bijzondere persoon moet echter begrijpen als je het moeilijk hebt en hij moet op die dagen wat meer van je houden en je geluk vooropstellen. Je een fijn gevoel geven zal zijn belangrijkste doel worden en hij zal daarin slagen.

De moeilijke dagen worden dan gewoon dagen dat je je niet top voelde… tot je geliefde je opvrolijkte en je een reden gaf om te vechten.

Als je iemand hebt die onvoorwaardelijk van je houdt zullen de moeilijke dagen snel voorbijgaan en zul je trots op jezelf en op je geliefde zijn dat jullie dat samen hebben doorgemaakt.

Onthoud altijd dat zolang jullie elkaar hebben en met heel jullie hart van elkaar houden, niets jullie ervan kan weerhouden om de beste dagen ooit te beleven.

Vind Iemand Die Wat Meer Van Je Houdt Als Je Het Moeilijk Hebt