Skip to Content

Vriendinnen Gerangschikt Volgens Hun Sterrenbeeld, Is Ze Relaxed Of Veeleisend

Vriendinnen Gerangschikt Volgens Hun Sterrenbeeld, Is Ze Relaxed Of Veeleisend

Vissen

Ben je relaxed of veeleisend? Je bent niet zo behoeftig. Je bent erg flexibel en vol begrip. Als je iemand ontmoet, dan zul je aan die relatie werken en je zult dankbaar zijn dat je iemand hebt gevonden om van te houden.

Je bent erg emotioneel en je begrijpt dat andere mensen ook behoeften hebben. Als je partner ruimte nodig heeft, dan geef je die aan hem, omdat je weet dat je dat zelf ook nodig hebt. Je bent al met al een geweldige vriendin.

Boogschutter

Je wilt met rust gelaten worden. Je bent vrijgevochten en avontuurlijk. Voor jou is het leven één groot avontuur dat verkend moet worden. Je houdt er niet van om vast te zitten.

Als je partner dat snapt, dan zul je je niet met de ander bemoeien. Je zult hem met rust laten, omdat hij jou met rust laat en het voor jullie allebei een win-winsituatie is.

Waterman

Vriendinnen Gerangschikt Volgens Hun Sterrenbeeld, Is Ze Relaxed Of Veeleisend

Je houdt emoties voor jezelf. Je bent op die manier behoorlijk afgesloten, wat soms een probleem kan zijn. Maar als je eenmaal ontspannen bent en je iemand begint te vertrouwen, dan ben je een behoorlijk cool persoon om mee samen te zijn.

Je bent ontspannen en charmant en je bent niet opdringerig en zeker niet jaloers. Je waardeert je tijd alleen en het enige waar je om vraagt, is om wat ruimte te hebben.

Weegschaal

Je bent een gemakkelijk persoon om mee om te gaan, maar er is één ding dat je niet moet doen. Omdat je geen fan bent van conflicten, doe je vaak alsof problemen er niet zijn en hoop je dat ze gewoon weggaan.

Nou, dat gaat niet gebeuren en het kan op de lange termijn een probleem voor je zijn. Anders dan dat, ben je een behoorlijk geweldig en gemakkelijk persoon en vind je het gewoon leuk om een relatie te hebben.

Kreeft

Als je een relatie hebt, dan geef je alles. Zo’n emotioneel en zorgzaam persoon als jij heeft veel liefde te geven.

Het enige wat je in een relatie vraagt, is om op zijn minst een deel van de liefde en genegenheid terug te krijgen die je geeft. Aangezien je alles en meer geeft, is dat echt niet veel om terug te vragen.

Tweeling

Vriendinnen Gerangschikt Volgens Hun Sterrenbeeld, Is Ze Relaxed Of Veeleisend

Je hebt twee echt verwarrende kanten en soms weet je partner gewoon niet wat hij van je kan verwachten. Soms kun je niet echt beslissen wat je wilt, wat een beetje veeleisend overkomt.

Je bent een behoorlijk opwindend persoon en je bent leuk om mee om te gaan, maar soms weet je partner gewoon niet wat je wilt of wat hij moet doen om je tevreden te stellen.

Steenbok

Je wilt iemand die aan je normen voldoet. Je bent als het om je carrière gaat behoorlijk hardwerkend en je stelt doelen die je wilt bereiken.

Daarom vraag je hetzelfde van je relatie. Dat zijn geen hoge of belachelijke normen, maar daarom ben je een beetje veeleisend, vooral voor iemand die je visie op het leven niet deelt.

Stier

Je verlangt echt naar aandacht en genegenheid, maar het goede nieuws is dat je alles wat je hebt aan je partner geeft. Je bent erg zorgzaam en je wilt niet dat je partner iets mist als je een relatie met hem hebt.

Maar de slechte kant en de veeleisende kant aan jou is dat je er echt veel voor terugvraagt. Maar laten we eerlijk zijn, je verdient de liefde die je terug wilt.

Ram

Je grootste probleem is dat je je snel verveelt. Je wilt opwinding in een relatie en je haat het als dingen stagneren. En je bent een avontuurlijk type en je kunt niet gemakkelijk worden genegeerd.

Je bent veeleisend, omdat je andere helft moet oppassen dat je je niet verveelt. Als je dat wel doet, dan stap je uit de relatie. En het kost veel tijd en veel werk om dit niet te laten gebeuren.

Maagd

Je verwacht gewoon te veel van een relatie. Meestal ben jij het type persoon dat alles onder controle wil hebben en de dingen tot in de puntjes wil perfectioneren.

Misschien kun je je met dingen zo gedragen, maar als het om mensen gaat, dan kun je niet verwachten dat ze perfect zijn, omdat niemand dat is. Ze doen waarschijnlijk hun best om je gelukkig te maken, maar je bent niet tevreden met het feit dat ze het gewoon proberen – je wilt het allemaal.

Schorpioen

Je hebt in een relatie echt hoge verwachtingen van je partner, maar dat is wie je bent. Je bent over alles wat je doet en over de persoon met wie je uitgaat extreem gepassioneerd.

Dus is het niet meer dan logisch dat je hetzelfde terugverwacht. Niet iedereen kan dat waarmaken. Je bent ook een beetje te veeleisend, maar je komt er door je passie mee weg.

Leeuw

Je ego is enorm. Je wilt altijd in het middelpunt van de belangstelling staan. Maar aan de andere kant, als iemand eenmaal je liefde verdient en het aan je bewijst, dan zul je de rest van je leven aan hem toegewijd zijn.

Het is niet gemakkelijk om je te plezieren, omdat je van je partner verwacht dat hij al je wensen inwilligt, maar als hij dat doet, dan zul je dankbaar zijn en laten we eerlijk zijn, dat verdien je ook.

Vriendinnen Gerangschikt Volgens Hun Sterrenbeeld, Is Ze Relaxed Of Veeleisend