Skip to Content

De 5 Meest Romantische Sterrenbeelden

De 5 Meest Romantische Sterrenbeelden

Vissen

(19 februari –20 maart)

Als we het hebben over romantische helden doet dit sterrenbeeld sowieso mee. Als je graag wilt dat iemand je het hof maakt en je compleet omver geblazen wilt worden, moet je echt een vissen daten.

Ze zullen je versteld doen staan van hun creativiteit en ideeën voor dates, en je zal deze nooit vergeten. Ze zullen je aan het begin van jullie date verrassen met iets leuks en dan zul je denken… oké, was dat het?

Maar totaal onverwacht zullen ze zichzelf overtreffen door je een onvergetelijke avond te bezorgen.

Ze zijn ook gek op het buitenleven, dus wees niet verbaasd als ze buiten willen picknicken en romantische wandelingen in het park willen maken onder het maanlicht. Hun creativiteit kent geen grenzen.

Leeuw

(23 juli –22 augustus)

Hoewel mensen dit sterrenbeeld beschouwen als egotrippers en egoïstisch, weet eigenlijk niemand wat een leeuw bereid is om voor zijn geliefde te doen.

Zodra ze eenmaal verliefd zijn, zullen ze zich oneindig toewijden en niets zal hen ervan weerhouden om de meest zorgzame en romantische partner te zijn.

Ze zullen beschermend zijn op een erg schattige en romantische manier.

Je zal je bemind voelen en de leeuw zal je zo nu en dan het hof maken. De leeuw heeft een groot hart, maar daarbij komt wel kijken dat je hun hart moet verdienen.

Je moet jezelf bewijzen en zodra je dat doet zal het eenvoudig zijn.

Ze zullen loyaal aan je zijn en je zal niets tekortkomen.

Maagd

(23 augustus –22 september)

De maagd is meestal erg voorzichtig en lijkt vaak nogal afstandelijk en kil. Toegegeven is dat misschien omdat ze zich echt zo gedragen en ze die indruk achterlaten, maar ze zijn echt alles behalve onbereikbaar.

Ze moeten er gewoon zeker van zijn dat je om hen geeft en dat je hen niet zal kwetsen. Zodra je hun vertrouwen hebt gewonnen, zal hun wereld om jou draaien.

Ze zullen je elke seconde die ze vrij hebben aan jou besteden en ze zullen alle kleine dingen die je leuk vindt onthouden, zodat ze deze kennis later kunnen gebruiken om je te verrassen en om je te laten zien hoeveel ze van je houden.

Stier

(20 april –20 mei)

Wanneer we het over de romantiek hebben, weet de stier echt wat hij doet. Laten we stellen dat hun manier van hofmakerij wat tijd nodig heeft en ze het rustig aan doen, maar uiteindelijk zullen ze altijd een overwinnaar zijn.

Het lijkt er dus op dat hun strategie werkt. Ze zullen liedjes voor je zingen onder je raam. Ze zullen korte gedichten voor je schrijven en schattige berichtjes voor je achterlaten.

Ze doen echt veel moeite, maar uiteindelijk plukken ze daar de vruchten van.

Weegschaal

(23 september –22 oktober)

De weegschaal komt zo uit een romantische Hollywood-film. Niemand kan beter flirten dan dit sterrenbeeld. Als ze iemand kiezen die ze leuk vinden, heeft diegene geen schijn van kans.

Zelfs als je hen eerst niet leuk vond, zul je hen wel leuk vinden zodra ze hun slag hebben geslagen. Ze zullen romantische diners voor je plannen en een eigen gekookte maaltijd bereiden.

Alles aan hen is romantisch. Als je met een weegschaal date, moet je je voorbereiden op veel aardige gebaren en lieve verrassingen, want dit is hun sterkste kant. 

De 5 Meest Romantische Sterrenbeelden