Skip to Content

Wat Er Gebeurt Wanneer Je Een Goede Vrouw Laat Lopen

Wat Er Gebeurt Wanneer Je Een Goede Vrouw Laat Lopen

Als je ooit een goede vrouw hebt laten lopen, kreeg je daar waarschijnlijk uiteindelijk spijt van en vraag je je sinds het uitgaan van de relatie af hoe het met haar gaat.

Je denkt misschien (of je hoopt) dat ze nog steeds op je zit te wachten, maar dat heb je waarschijnlijk verkeerd. Hoewel ze misschien verslagen was toen je haar hart brak, is ze snel genezen en is ze moediger en sterker dan ooit geworden, en dit was slechts het begin.

1. ZE GOOIT HET ER HELEMAAL UIT.

Er is niets gevaarlijker dan een bedrogen vrouw, maar als het een goede vrouw betreft is het nog veel erger.

Tuurlijk zal ze aan het begin huilen en je uitschelden, maar diep vanbinnen weet ze dat het de beste wraak is om verder te gaan en een gelukkig leven zonder jou te leiden, in plaats van je te overspoelen met berichtjes of vervelende e-mails.

2. ZE LAAT HAAR PIJN HAAR DRIJFVEER ZIJN.

Zodra de storm gaat liggen gaat ze ervoor. Ze zal met haar gebroken hart uit de as onder haar voeten herrijzen.

Ze zal niet alleen proberen om haarzelf te genezen, maar ze zal dusdanig veranderen dat jij straks spijt krijgt dat je haar hebt laten lopen.

Alles wat je wilde dat ze zou worden zal slechts een fractie zijn van wat ze uiteindelijk wordt. 

3. ZE WIL ZICHZELF VERBETEREN.

Het draait niet alleen om het vinden van nieuwe hobby’s en het aanmeten van een nieuw uiterlijk– ze heeft haar zelfvertrouwen weer gevonden.

Wanneer een goede vrouw gekwetst wordt, laat ze de pijn haar helpen om een nog betere vrouw te worden.

Je hebt uiteraard haar hart gebroken, maar onthoud: ze is weer beschikbaar en je hebt je kans gehad. Ze blijft niet langer om je huilen als ze onderhand een beter leven tegemoet kan gaan. 

4. ZE WORDT STERKER DAN OOIT.

Telkens als het hart van een goede vrouw op de proef wordt gesteld, wordt het sterker. Ze zal het zeker niet toestaan dat een man die het niet waard is haart hart verpulvert.

Een sterke vrouw is alleen maar zo geworden omdat mensen haar vaak genoeg hebben belazerd en dit is waarom ze briljant en geweldig is geworden – waarom ze nu veerkrachtig is. 

5. ZE KIJKT NAAR HET TOTAALPLAATJE.

Ze zal het plaatje dat ze zich met jou had voorgesteld uit haar gedachten wissen en ze zal zich gaan focussen op een verhaal dat nog geschreven moet worden.

Waarom zou ze haar tijd en energie verdoen door zich te focussen op iemand die niet waardeerde wat hij had toen het er nog was?

Ze kijkt liever naar het totaalplaatje en dat plaatje houdt in dat jij slechts een hoofdstuk in haar verleden was. 

6. ZE GAAT UIT EN WORDT GEZIEN. 

Wanneer je een goede vrouw laat lopen, kun je er vanuit gaan dat iemand anders zal zien wat jij maar niet zag.

Hij zal haar opmerken, niet omdat ze geweldig is, maar omdat ze kracht en geluk uitstraalt na het overleven van een gebroken hart. 

7. ZE VERGEET JOU VOLLEDIG.  

Als ze probeert om over je heen te komen doet ze haar uiterste best. Een goede vrouw zal je niet smeken om te blijven en ze zal ook zeker haar energie niet verspillen door vaak aan je te denken.

Als het voorbij is besta je niet langer. Je was slechts een golf in haar hartslag. 

8. IEMAND DIE HAAR VERDIENT ZAL HAAR WAARDEREN. 

Er zal een dag aanbreken waarop je slechts een pitstop was op weg naar iemand die haar wel gelukkig zou maken.

Wanneer je een goede vrouw laat gaan zal er op den duur een betere man langskomen die haar laat zien waar ze al die hele tijd naar op zoek is geweest – en ze was nooit op zoek naar jou.

9. JIJ BENT HAAR KWIJTGERAAKT EN NIET ANDERSOM. 

De goede vrouw is je door de vingers geglipt en de reden hiervoor is dat je haar hebt laten lopen.

Als je toen dacht dat ze niet zonder jou zou kunnen overleven of dat jij degene was die bestemd was voor belangrijkere zaken, had je het flink mis.

Niet alleen heb je een geweldige vrouw laten gaan, je hebt haar zodoende alleen maar geweldiger gemaakt – en jij bent degene die op dit moment iets misloopt.   

Wat Er Gebeurt Wanneer Je Een Goede Vrouw Laat Lopen